Ειδήσεις » Champions League

22.02.2023 | 10:15

Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί η άμυνα της Λίβερπουλ «ξέχασε» τον Μιλιτάο! (vid)

Βλέπεις και ξαναβλέπεις τη φάση και θεωρείς πως κάτι πηγαίνει λάθος. Δεν μπορεί η ολική ανατροπή στο «Άνφιλντ» να ήρθε με ένα τόσο εύκολο γκολ. Και όμως, είναι δυνατό για τη φετινή Λίβερπουλ. Ο Μιλιτάο κινήθηκε κάθετα, πήρε την ασίστ του Μόντριτς, έκανε το 3-2 και δεν θα μάθουμε ποτέ αν δυσκολεύτηκε… έστω να βρεθεί σε σημείο «βολής»!

21.02.2023 | 23:54

Η Λίβερπουλ υποτάχθηκε ξανά στην «βασίλισσα» (vids)

Έκανε ονειρικό πρώτο 14λεπτο με δυο γκολ, ξεσήκωσε το «Άνφιλντ» και μετά... έσβησαν τα φώτα. Η Λίβερπουλ για πρώτη φορά στην ιστορία της δέχθηκε 5 τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ και είδε την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει την τεράστια ανατροπή φτάνοντας στο τελικό 5-2. Η ομάδα του Αντσελότι απλά απέδειξε ξανά γιατί βρίσκεται στον απόλυτο ποδοσφαιρικό θρόνο και είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ακατόρθωτη φαντάζει η αποστολή των «κόκκινων» στην ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Μπερναμπέου»...  

21.02.2023 | 22:23

Επικός Σαλάχ, πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ στην Ευρώπη και κορυφαίος Αφρικανός μαζί με τον Ντρογκμπά!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε δίχτυα κόντρα στην Ρεάλ και έγραψε τρομερή ιστορία, όντας πλέον ο κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου στην Ευρώπη και πρώτος Αφρικανός γκολτζής στη διοργάνωση μαζί με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά!  

21.02.2023 | 22:10

Μαγικό γκολ ο Νούνιες με τακουνάκι! (vid)

Απίθανο ξεκίνημα για την Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και μαγικό γκολ από τον Ντάργουιν Νούνιες με τακουνάκι από ασίστ του Σαλάχ στο 4ο λεπτό! 

21.02.2023 | 22:05

Οργή των οπαδών της Λίβερπουλ για UEFA με έντονη γιούχα και πανό για «ψεύτες»! (vid)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν άφησαν καν ν' ακουστεί ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από την έναρξη του ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας γνωστά τα συναισθήματα οργής που τους διακατέχουν προς την UEFA μετά τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι...

21.02.2023 | 11:10

Η καραντίνα «ένωσε» τους Κλοπ και Αντσελότι!

Ο κορονοϊός βοήθησε την ανθρωπότητα να έρθει πιο κοντά… ακόμα και από απόσταση, αφού όλοι είδαν τι πραγματικά έχει σημασία. Και οι Κλοπ και Αντσελότι ήταν δυο από τους εκείνους που εκτίμησαν την παρέα, την αλληλεγγύη και τη σκέψη του καθενός για το καλό του άλλου.  

20.02.2023 | 15:57

Κλοπ: «Ξαναείδα πρόσφατα τον τελικό του Παρισιού και… ήταν μαρτύριο»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι δεν είχε τολμήσει να ξαναδεί το παιχνίδι της Λίβερπουλ στο Παρίσι από τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και … πόνεσε πολύ που αναγκάστηκε να το κάνει πρόσφατα για να διαπιστώσει πράγματα ενόψει της νέας συνάντησης με την Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τρίτης.  

17.02.2023 | 12:19

Ο Ράσφορντ, ο Λάμπαρντ στο «Καμπ Νόου» και ο πανηγυρισμός του Μουρίνιο (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να σκοράρει στην Βαρκελώνη το βράδυ της Πέμπτης σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Europa League, όντας πλέον ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ σε αυτό το γήπεδο από την τρομερή βραδιά της Τσέλσι του Μουρίνιο πίσω στον Οκτώβρη του 2006!  

16.02.2023 | 17:36

Πανό υποστήριξης του Τούχελ από τους οπαδούς της Τσέλσι στη Γερμανία!

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται ότι παραμένει στην καρδιά των οπαδών της Τσέλσι παρά τα όσα δύσκολα βίωσε και την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τους υποστηρικτές των «μπλε» να φανερώνουν πανό αφιερωμένο σ’ εκείνον στο Signal Iduna Park.  

16.02.2023 | 10:20

Μέχρι και ο Μπόελι έβγαζε βίντεο με το κινητό τον εκπληκτικό κόσμο της Ντόρτμουντ (pic)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έκαναν ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να τους υποκλιθεί, κάτι που ουσιαστικά έκανε και το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ο οποίος έβγαλε το κινητό για ν’ απαθανατίσει το μαγικό κορεό των Βεστφαλών.