Ειδήσεις » Best of the rest

20.10.2024 | 12:37

Τζέιμι, είσαι μια κατηγορία μόνος σου: Φοβερή καζούρα του Βάρντι στους οπαδούς της Σαουθάμπτον μετά την ανατροπή στο 98'! (vid)

Ο Βάρντι ήθελε να ρίξει... περισσότερο αλάτι στις πληγές των οπαδών της Σαουθάμπτον μετά τη φοβερή ανατροπή της Λέστερ στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση. 

19.10.2024 | 14:06

Είδε το tweet, δεν το ξέχασε ποτέ και... πήρε εκδίκηση: Φοβερή καζούρα από τη Λιντς στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Από το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, καμία ομάδα δεν είναι πια αήττητη στην Τσάμπιονσιπ για τη φετινή σεζόν και η Λιντς έδειξε πως δεν είχε ξεχάσει ένα tweet... υπερηφάνειας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πριν από λίγες μέρες. Και φρόντισε να πικάρει τις «λεπίδες» μετά το 2-0 στο «Έλαντ Ρόουντ». 

18.10.2024 | 15:52

Τζέιμς Μακ' Ατί: Αφιέρωσε τα γκολ στον Μπάλντοκ, τώρα θέλει να πείσει τον Πεπ πως μπορεί!

O Τζέιμς Μακ’ Ατί, ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και διεθνής με τις μικρές εθνικές Αγγλίας, ξεχωρίζοντας την εβδομάδα που μας πέρασε για τις επιδόσεις του και τον φόρο τιμής στον Τζορτζ Μπάλντοκ, έδειξε στον Πεπ Γουαρδιόλα πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

17.10.2024 | 23:10

Με νέο έμβλημα θα γιορτάσει η Τσέλσι τα 120 χρόνια ιστορίας: «Ο αληθινός σύλλογος του Λονδίνου»!

Με σεβασμό στο υπάρχον σήμα, αλλά με την επιθυμία να εορταστούν τα 120α γενέθλια του συλλόγου με κάτι ιδιαίτερο, στην Τσέλσι αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν το έμβλημα της ομάδας και αυτό θ' αρχίσει να εμφανίζεται τους επόμενους μήνες! 

17.10.2024 | 19:40

Όταν η Ελλάδα «ερωτεύτηκε» το ποδόσφαιρο: «Μία στιγμή Παραφροσύνης», πράξη… 11η, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Έφτασε και το 11ο επεισόδιο του Podcast, «Μια στιγμή παραφροσύνης» με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! Θέμα του; Το απόγευμα και ο τρόπος που η τηλεόραση στην Ελλάδα «ερωτεύτηκε» το ποδόσφαιρο. Μία ιστορία που λίγοι ξέρουν και… ελάχιστοι θα θυμούνται!

15.10.2024 | 11:17

Πανέμορφη κίνηση από τους Τούρκους διεθνείς, έδωσαν τις ζακέτες τους στα παιδάκια που βρέθηκαν μαζί τους στο γήπεδο (vid)

Λίγο προτού πετύχουν τα τέσσερα γκολ επί των Ισλανδών και πάρουν την πολύ μεγάλη νίκη με τον τρόπο που ήρθε αυτή, οι Τούρκοι διεθνείς έκαναν την όμορφη κίνηση της βραδιάς της Δευτέρας, φροντίζοντας για τα παιδάκια που τους συνόδευσαν στον αγωνιστικό χώρο. 

14.10.2024 | 08:36

Εκπληκτική αποθέωση στον Σιώπη στο «Νησί»: H στιγμή που «βούρκωσε» για την Ελλάδα και οι αριθμοί του! (vid)

Συγκλονιστικός Μανώλης Σιώπης στο Ελλάδα – Ιρλανδία, γνωρίζει την αποθέωση και από τους Άγγλους, που αναλύουν τους αριθμούς του και τον λόγο που έβαλε τα κλάματα!

13.10.2024 | 22:30

«Κάρντιφ, τον βλέπεις τον Σιώπη;» Ένα απίθανο πρώτο μισάωρο στο Ελλάδα – Ιρλανδία, πήρε… κεφαλιά από τον Φέργκιουσον!

Τι μισάωρο, τι πάθος, τι πνευμόνια! Δεν περιγράφεται το παιχνίδι που πραγματοποιεί αυτή την στιγμή ο Μανώλης Σιώπης στο Ελλάδα – Ιρλανδία, με αποκορύφωμα την κεφαλιά που πήρε από τον – περίπου – 15 πόντους ψηλότερό του, Έβαν Φέργκιουσον!