Ειδήσεις » Best of the rest

26.07.2024 | 16:25

Η ιστορία της Μπορντό διδακτική: Πώς οι οπαδοί κατέστρεψαν κάποτε τον Μπεζ και πώς η επιθυμία για μεγαλοεπενδυτές, έφερε την καταστροφή!

Από τη στιγμή που οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του συλλόγου της Λίβερπουλ αποφάσισαν πως δεν άξιζε να επενδύσουν στην Μπορντό, το τέλος του ιστορικού κλαμπ είχε δρομολογηθεί. Ένας αμφιλεγόμενος ιδιοκτήτης, ο Ζεράρ Λόπεζ, με πολλά δάνεια από επενδυτικά funds που δεν αξιοποιήθηκαν και η κάκιστη επιλογή να αφήσει η ομάδα το γήπεδο στο κέντρο της πόλης, για ένα άλλο, πιο σύγχρονο μεν, αλλά πλήρως ακατάλληλο, έφεραν την καταστροφή!

25.07.2024 | 15:25

Το «κακό» του πρωταθλητισμού: Ποιος είναι άραγε έτοιμος στην Άρσεναλ για το «αντίο» του Σμιθ Ρόου;

Φεύγει. Αφήνει την αγαπημένη του ομάδα. Θα αποτελέσει παρελθόν. Θα πικράνει το «κόκκινο» τμήμα του Λονδίνου. Ο Έμιλ Σμιθ Ρόου αγαπήθηκε και αγάπησε πολύ την Άρσεναλ. Αλλά ίσως, το «κακό» του πρωταθλητισμού, να τον οδηγεί στην έξοδο: δεν υπάρχει χρόνος και ο νεαρός Άγγλος χρειαζόταν ακόμη… λίγο!

25.07.2024 | 12:59

Η εξήγηση για το φιάσκο του Αργεντινή - Μαρόκο: Γι' αυτό ανακοίνωσαν το οφσάιντ περίπου δυο ώρες μετά!

Το αίσθημα του φόβου των διοργανωτών ήταν η κυρίαρχη αιτία για την οποία ο πλανήτης είδε όλο αυτό το φιάσκο στο ματς της Αργεντινής με το Μαρόκο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, το απόγευμα της Τετάρτης. Το γκολ της «αλμπισελέστε» ακυρώθηκε περίπου δυο ώρες αργότερα και τους Αφρικανούς να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 2-1. 

24.07.2024 | 16:47

Σε αυτό το γήπεδο δεν θα θέλεις να βρεθείς ως αντίπαλος: Ανατριχίλα προκάλεσε η Ρόμα, σχεδιάζοντας το μεγαλύτερο «πέταλο» οπαδών! (vid)

«Αυτό δεν θα είναι ακόμα ένα γήπεδο. Θα είναι μια υπόσχεση. Μια υπόσχεση για τίτλους και ιστορία». Και κάπως έτσι το βίντεο της Ρόμα για τη μορφή του νέου γηπέδου στο πρότζεκτ που σημειώνει βήματα προόδου, προκάλεσε ανατριχίλα, ενθουσιασμό, θαυμασμό και... φόβο προς κάθε αντίπαλο. Το νέο «σπίτι» των Ρωμαίων θα έχει το μεγαλύτερο «πέταλο» σε ολόκληρη την Ευρώπη! 

23.07.2024 | 11:46

Ο Όζι και ο Γκίζερ των Black Sabbath βοήθησαν την Άστον Βίλα με τη νέα φανέλα! (vid)

«Φωνάζει» από μακριά η Άστον Βίλα πως έχει αλλάξει επίπεδο και η παρουσίαση της νέας φανέλας της είναι ακόμα μια απόδειξη γι' αυτό. Ο Όζι και ο Γκίζερ βοήθησαν στην αποκάλυψη της νέας εμφάνισης, με το σύλλογο να κινείται απόλυτα πια σε ρυθμούς... Τσάμπιονς Λιγκ! 

22.07.2024 | 19:37

Μα πως το κάνει; Βρέθηκε ο καλύτερος μίμος του Μέσι και είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το πώς παίζει ποδόσφαιρο! (vid)

Είναι τόσο ίδιοι που σχεδόν το βλέπεις και είναι τρομακτικό! Πιθανότατα θα πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι παγκοσμίως, αφού ο τρόπος που παίζει στα 5x5 είναι αδιανόητα ίδιος μ' εκείνον του Αργεντινού σούπερ σταρ και κατακτητή του Μουντιάλ του 2022! 

22.07.2024 | 12:09

Από το «μικροσκόπιο» των Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ, στην Τούμπα; Ο Τσάλοφ είναι το τέλειο «κομμάτι» για το... παζλ του ΠΑΟΚ! (vid)

Ο Φεντόρ Τσάλοφ αναμένεται να είναι ο νέος επιθετικός του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα. Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα προσθέσει στη φαρέτρα του ένα πολύ δυνατό όπλο, με έναν ποδοσφαιριστή που κάποτε ομάδες της Premier League, τον είχαν υπό στενή παρακολούθηση!

21.07.2024 | 12:48

Θα παίξει, θα θυμίσει τον… Σάκα και όλοι θα ρωτούν «πώς το έκανε πάλι η Μπράιτον!» (vid)

Είναι 20 ετών. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Γουέστ Χαμ. Δεν τον ήθελαν. Πήγε στην Πόρτο. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ αυτός. Επέστρεψε στο «Νησί». Τον πίστεψε η Μπράιτον. Μεγαλώνει, αναμένει την στιγμή του. Θα την έχει. Και όταν μπει στο γήπεδο και μας θυμίσει, όντας τεχνίτης εξτρέμ και αριστεροπόδαρος, τον Μπουκάγιο Σάκα, όλοι θα εκθειάσουμε ξανά τον Τόνι Μπλουμ!

21.07.2024 | 09:50

Δύο μπάλες στο γήπεδο, η μία βρήκε την άλλη και… κάποιος έκανε χέρι: Ένα αδιανόητο πέναλτι στη Βραζιλία! (vid)

Ένα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στη Βραζιλία, πριν από μερικές ώρες, το οποίο οδήγησε σε καταλογισμό πέναλτι και μία νίκη από το… πουθενά της Φλαμένγκο, επί της Κρισιούμα. Απόλυτος πρωταγωνιστής; Ο διαιτητής της συνάντησης και οι δύο… μπάλες στον αγωνιστικό χώρο!