Ειδήσεις » Champions League

26.10.2022 | 20:23

«Αίαντα», πρόσεξε μην… τριτώσει: Ο Τσιμίκας ψάχνει το ρεκόρ στις ασίστ κόντρα στον Άγιαξ!

Πέντε ομάδες στην καριέρα του Κώστα Τσιμίκα έχουν δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ από δική του ασίστ. Σε όλες τις υπόλοιπες, ο Έλληνας μπακ, το έχει κάνει μόλις μία φορά. Κόντρα στον Άγιαξ, ο παίκτης της Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία για ένα νέο ρεκόρ. Να κάνει τρεις τις ασίστ του και να μην υπάρχει άλλη ομάδα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, που να έχει «πληγωθεί» τόσο πολύ από τις μεταβιβάσεις του!

26.10.2022 | 11:51

Η εντυπωσιακή οξυδέρκεια του Τιάγκο Σίλβα που αποσόβησε γκολ (vid)

Η εμπειρία του Τιάγκο Σίλβα τον καθιστά έναν από τους πιο αποτελεσματικούς αμυντικούς και η Τσέλσι τον είδε ξανά να φανερώνει την εντυπωσιακή του οξυδέρκεια στο ματς με την Ζάλτσμπουργκ, έχοντας «διαβάσει» φάση που θα ήταν σίγουρο γκολ για τους Αυστριακούς.  

26.10.2022 | 11:15

Με κόπωση και πυρετό έπαιζε ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν άφαντος στη μεγάλη του επιστροφή στο Signal Iduna Park και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δικαιολόγησε την κακή εμφάνιση του Νορβηγού στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής του έπαιζε με κόπωση και με πυρετό που είχε ανεβάσει πριν από το ματς.  

25.10.2022 | 23:50

Ξεκούραστα στην κορυφή η Σίτι (vid)

Δίχως ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στην Βεστφαλία και με την Ντόρτμουντ να βρίσκεται επίσης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι οριστικοποίησε και την κατάκτηση της πρωτιάς στο 7ο γκρουπ της φετινής διοργάνωσης με το τελικό 0-0 του Signal Iduna Park. Έχασε ξανά πέναλτι ο Μαχρέζ, ακίνδυνος και άφαντος ο Χάαλαντ στην επιστροφή του στο γήπεδο της πρώην ομάδας του.  

25.10.2022 | 21:38

Πρόκριση και πρωτιά με «γκολάρες» για την Τσέλσι του αήττητου Πότερ! (vids)

Μπορεί η Τσέλσι να έκανε τα εύκολα… δύσκολα, στην 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League, όμως πήρε τη νίκη απέναντι στη Σάλτσμπουργκ με 2-1 και την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τρομερά γκολ από Κόβασιτς και Χάβερτς, έχασε πολλά ο Ομπαμεγιάνγκ, αλλά ο στόχος επετεύχθη, με την πρωτιά να είναι γεγονός για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, που συνεχίζει αήττητος μετά από 9 ματς στον σύλλογο!

25.10.2022 | 13:45

Χάαλαντ: Η μεγάλη επιστροφή στην Βεστφαλία και το «όπλο» για τα νέα γκολ (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ελάχιστους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος και η δεδομένη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι – αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί η πρωτιά – προσφέρει κάποια… χαλαρότητα για τα γκολ που θα θελήσει να κυνηγήσει ο Νορβηγός.  

24.10.2022 | 16:19

Η… ανάβαση του Χάαλαντ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το νορβηγικό τανκ έχει ήδη φτάσει στα 28 τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ας είναι μόλις 22 ετών, έχοντας μπροστά του θρύλους του ποδοσφαίρου για να ξεπεράσει… άμεσα, με επιδόσεις τις οποίες μπορεί να «σβήσει» και να συνεχίσει την αναρρίχησή του ακόμα και στα τελευταία παιχνίδια του γκρουπ.  

13.10.2022 | 13:57

Κλοπ: «Μετά από τόσο καιρό, θα με μεθύσει η μια μπύρα»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να δείξει πόσο καιρό είχε να αισθανθεί τέτοια άνεση μετά από εκτός έδρας παιχνίδι η Λίβερπουλ και τόνισε πως η συνήθεια που είχαν να πίνουν μια μπύρα για τον εορτασμό της νίκης, θα του έβγαινε σε… κακό μετά το επιβλητικό πέρασμα από την Γλασκώβη.  

13.10.2022 | 10:31

Μπεναγιούν, Μίλνερ, Κουτίνιο και τώρα… Σαλάχ: Στις μεγαλύτερες νίκες της Λίβερπουλ στο Champions League, πάντα κάποιος κάνει «ιστορικό» ματς! (vids)

Κάθε φορά που η Λίβερπουλ θα πανηγυρίσει μία πολύ μεγάλη νίκη στο Champions League, είναι δεδομένο πως κάποιος παίκτης της θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ένα ιστορικό ρεκόρ, κάτι που δεν είχε επαναλάβει πριν την εν λόγω αναμέτρηση. Το ξέρει ο Μπεναγιούν, το γνωρίζει ο Μίλνερ, το είδε ο Κουτίνιο και πλέον, και ο Μοχάμεντ Σαλάχ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα!

13.10.2022 | 09:46

Ο Σαλάχ παίρνει αγκαλιά τον Έλιοτ, το γκολ μετρά και ο Κλοπ χαμογελά για την… αληθινή φιλία που υπάρχει στη Λίβερπουλ! (vid)

Το ματς βρίσκεται στο 87ο λεπτό και ο Χάρβεϊ Έλιοτ έχει σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League με την Λίβερπουλ. Ο VAR ελέγχει τη φάση και παρότι το ματς είναι 6-1 υπέρ της ομάδας του, άπαντες θέλουν το γκολ να κατοχυρωθεί. Πιθανώς, περισσότερο και από τον ίδιο τον σκόρερ, το ήθελε ο Μοχάμεντ Σαλάχ!