Ειδήσεις » Champions League

04.10.2022 | 23:51

Σπάνια βραδιά άνεσης για τη Λίβερπουλ, μπορούσε και κάτι παραπάνω η Τότεναμ (vids)

Το είχε ανάγκη αυτό η Λίβερπουλ. Μια σπανιότατη βραδιά ηρεμίας και άνετης νίκης. Και το κατάφερε σκοράροντας στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου για το 2-0 στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Ρέιντζερς, για να συνεχίσει σε τροχιά πρόκρισης. Στο 0-0 έμεινε η Τότεναμ στην Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ. Μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο οι Λονδρέζοι, που όμως δέχονται ευχάριστα τον βαθμό. 

21.09.2022 | 17:09

«Η UEFA είχε ετοιμάσει μέρες νωρίτερα την ανακοίνωση για να κατηγορήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ»

Δημοσίευμα του Guardian αναφέρει ότι στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για κάποιον λόγο είχαν συντάξει αρκετές μέρες νωρίτερα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μια ανακοίνωση που μετέφερε όλη την ευθύνη στους οπαδούς για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα του Παρισιού!

15.09.2022 | 18:19

«Χάαλαντ, καλύτερα να σκοράρεις, παρά να κάνεις δηλώσεις» (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε ξανά. Το έκανε και πάλι, ακόμη και απέναντι στην πρώην ομάδα του και αποτελεί τον βασικό λόγο που η Μάντσεστερ Σίτι έκανε και επίσημα, το 2Χ2 στο Champions League. Όταν όμως του ζητήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική του κατάσταση, μπερδεύτηκε. Μάλλον ο Νορβηγός, έχει μάθε περισσότερο να σκοράρει, παρά να… μιλάει!

14.09.2022 | 23:52

Όταν η Σίτι θα «μπλοκάρει», θα εμφανίζεται ο Χάαλαντ – Μεγάλη ανατροπή, με τον Νορβηγό να «πληγώνει» και τη Ντόρτμουντ!

Και όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν, όταν η Μάντσεστερ Σίτι θα ξεμένει από λύσεις, τότε θα εμφανίζεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ακόμη και αν δεν θέλει να πανηγυρίσει, ακόμη και αν συναντά την πρώην ομάδα του. Οι… κακοί «πολίτες» για 80 λεπτά πήραν μία μεγάλη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ με 2-1 και το 2/2 στο Champions League είναι γεγονός.

14.09.2022 | 21:10

«Ίντριγκα» Πεπ σε Χάαλαντ και Ακάντζι: Βασικοί και οι δύο για τη Σίτι απέναντι στη Ντόρτμουντ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 2η αγωνιστική του Champions League, με το ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ να «δεσπόζει», καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβαλε στην βασική ενδεκάδα και τον Χάαλαντ και τον Ακάντζι, τους οποίους απέκτησε από τους Βεστφαλούς!

14.09.2022 | 20:53

Η πρώτη ενδεκάδα του Πότερ στο Champions League: Βασικός ο Ομπαμεγιάνγκ, συνυπάρχει ξανά με τον Κουκουρέγια!

Μία ώρα απομένει για την έναρξη της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League και η πρώτη ενδεκάδα του Γκρέιαμ Πότερ είναι γεγονός! Βασικός ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αριστερό μπακ ο Κουκουρέγια στην τετράδα της άμυνας του Άγγλου προπονητή, εκτός ο Κουλιμπαλί!

14.09.2022 | 18:32

Η μεγάλη ώρα για τον Πότερ και την Τσέλσι έφτασε: Αν η ομάδα του σκοράρει σε ντεμπούτο, δεν… χάνει!

Η μεγάλη ώρα για τον Γκρέιαμ Πότερ έφτασε! Ο Άγγλος ονειρευόταν το Champions League και η στιγμή που περίμενε έφτασε, έστω και… καθυστερημένα. Ο νυν προπονητής της Τσέλσι κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Σάλτσμπουργκ στα «αστέρια» και οι πρώτες του αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρότερο  βίο του, δημιουργούν αυτομάτως αισιοδοξία για τους «μπλε»!