«Ευνοήθηκε η Σίτι»: Τα παράπονα του κόσμου της Μπράιτον για τρεις φάσεις στο «Άμεξ»! (vids)

Τι και αν η Μπράιτον ηττήθηκε με 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι; Τα παράπονα είναι έντονα από τους φίλους της, θεωρούν πως οι «πολίτες» ευνοήθηκαν σε τρεις στιγμές στο ματς, με συνέπεια να περάσουν εύκολα από το «Άμεξ»!



«Ευνοήθηκε η Σίτι»: Τα παράπονα του κόσμου της Μπράιτον για τρεις φάσεις στο «Άμεξ»! (vids)

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Μπράιτον με 4-0 στο «Άμεξ», όμως στο Twitter επικρατεί… χαμός, με τα παράπονα του φίλαθλου κόσμου των γηπεδούχων.

Τρεις είναι οι φάσεις που έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό τους. Και αν οι δύο τελευταίες έλαβαν χώρα στο 3-0 και το 4-0, η πρώτη ήταν αυτή που συνετέλεσε στο να ανέβει ο δείκτης του σκορ στο 2-0 από πολύ νωρίς. Αυτό ακριβώς υποστηρίζουν.

Το πρώτο περιστατικό λοιπόν, αφορά το πρώτο ημίχρονο και την εκτέλεση φάουλ του Φιλ Φόντεν. Προφανώς και δεν έγινε κάτι μεμπτό στην εν λόγω φάση, αλλά στην… προηγούμενη από αυτήν. Υποστηρίζουν πως ο Άγγλος γλίστρησε, ο διαιτητής έδωσε φάουλ και κάπως έτσι, προήλθε το δεύτερο γκολ των «πολιτών».

Περνάμε στο 66ο λεπτό και στη φάση του τέταρτου γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, με τους φίλους της Μπράιτον να ζητούν φάουλ του Γουόκερ πάνω στον Στιλ. Στο τελευταίο replay μάλιστα, θεωρούν πως η έκφραση του Άγγλου μπακ «μαρτυρά» πως έχει υποπέσει σε παράβαση.

Και 120 δευτερόλεπτα αργότερα, ολόκληρο το «Άμεξ» σηκώθηκε στο πόδι. Διότι ο Ζοάο Πέδρο προσπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την στιγμή που πήγε να τελειώσει τη φάση, έπεσε στο έδαφος έπειτα από μαρκάρισμα του Γκβάρντιολ. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες, δεν καταλογίστηκε κάτι, εξετάστηκε μάλιστα η φάση από τον VAR!

Δημήτρης Μανάκος