Ειδήσεις » Champions League

12.10.2022 | 22:49

Η Τότεναμ πήγε από τελευταία του ομίλου… πρώτη, σε οκτώ λεπτά χάρη στις 50 συνεργασίες των Κέιν και Σον! (vids)

Τρομερά πράγματα λαμβάνουν χώρα την δεδομένη χρονική στιγμή στο Λονδίνο, με την Τότεναμ να βρίσκεται πίσω στο σκορ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να είναι… τελευταία και οκτώ λεπτά μετά, να βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου, χάρη στα 50 γκολ που έχουν προκύψει από συνεργασίες των Σον και Κέιν!

12.10.2022 | 22:32

Πάλι ασίστ ο Τσιμίκας στο Champions League – Η πρώτη εκτός έδρας στην καριέρα του στον θεσμό! (vid)

Η Λίβερπουλ έμεινε πίσω στο σκορ στο «Άιμπροξ», με τη Ρέιντζερς να προηγείται, αλλά οι «κόκκινοι» απάντησαν άμεσα, με στατική φάση. Το γκολ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, με το… ελληνικό της υπόθεσης, να είναι η 2η ασίστ του Κώστα Τσιμίκα στο φετινό Champions League!

12.10.2022 | 13:30

Αρπάχτηκε ο Κλοπ με ερώτηση δημοσιογράφου και ειρωνεύτηκε τον Χάμαν: «Ναι, τον σέβονται παντού…» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήθελε ν’ ακούει για την κριτική που του έκανε ο Ντίτμαρ Χάμαν περί της… σπίθας που λείπει από τη Λίβερπουλ, ειρωνεύτηκε τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας και ζήτησε από δημοσιογράφο να κάνει άλλη, δική του ερώτηση και να μην επικαλείται τον άλλοτε χαφ των «κόκκινων».  

11.10.2022 | 23:57

Αυτές οι νίκες της Τσέλσι είναι η καλύτερη αντίδραση (vids)

Η Τσέλσι έκανε το νταμπλ απέναντι στη Μίλαν στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, φεύγοντας και από το «Σαν Σίρο» με θετικό αποτέλεσμα, αφού επικράτησε 2-0. Η καλύτερη απάντηση αυτές οι δύο νίκες (3-0 το πρώτο ματς) απέναντι στους Πρωταθλητές Ιταλίας μετά το κακό ξεκίνημα στο γκρουπ. Τέσσερα σερί «τρίποντα» για τον Πότερ.  

11.10.2022 | 21:41

Στο «μηδέν» η Σίτι, ξεκουράζοντας τον Χάαλαντ (vid)

Ακόμα κι αν δεν την ενόχλησε καθόλου ο βαθμός, η Σίτι έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη στην Δανία βάζοντας τέλος στο απόλυτο των νικών που είχε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήρε ανάσες ο Χάαλαντ και δεν αγωνίστηκε καθόλου, για να είναι φρέσκος στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ. Με δέκα παίκτες από το 30' οι «πολίτες» λόγω αποβολής του Γκόμεθ.  

06.10.2022 | 17:26

Μπέλινγχαμ: Φοράει με θράσος το περιβραχιόνιο και… το τιμά δεόντως

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ αποδεικνύει συνεχώς στο χορτάρι γιατί η Λίβερπουλ τον θέλει σαν τρελή και γιατί εκείνος αποτελεί λαμπρό μέλλον για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Προτού καν κλείσει τα 20 χρόνια του, γίνεται αρχηγός της Ντόρτμουντ, κάνει εντυπωσιακά πράγματα κι όχι απλά δεν «λυγίζει» από τις απαιτήσεις, αλλά επιδεικνύει το απαραίτητο ποδοσφαιρικό θράσος!  

06.10.2022 | 10:07

Έντονη ανησυχία για Φοφανά, έφυγε με πατερίτσες (pics)

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά έβαλε τα κλάματα για τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς της Τσέλσι με τη Μίλαν και αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες, με τους ανθρώπους των «μπλε» να εκφράζουν ανησυχία για τη σοβαρότητα του προβλήματος...

06.10.2022 | 09:54

Γκρίλις: «Ο γκολκίπερ με ρώτησε αν ο Χάαλαντ είναι εξωγήινος»!

Ο αντίκτυπος που έχει προκαλέσει ο Χάαλαντ σε όλη την Ευρώπη αποτυπώνεται στην ερώτηση που έκανε ο πορτιέρε της Κοπεγχάγης στον Τζακ Γκρίλις, λίγο μετά το ένα από τα δυο γκολ του Νορβηγού στράικερ της Σίτι!