Ειδήσεις » Champions League

14.09.2022 | 15:31

Ο Τιάγκο Σίλβα δεν ξέχασε και... επέστρεψε το τρολάρισμα στον Κουντέ (pics)

Έχοντας δει την ήττα (2-0) της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου, ο Τιάγκο Σίλβα δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στο προ εβδομάδας πικάρισμα του Κουντέ και... ανακουφίστηκε που ο Γάλλος δεν ανήκει στην Τσέλσι.  

14.09.2022 | 09:36

Κλοπ για Μπόελι και... All-Star Game: «Αν βρει ημερομηνία ας με πάρει τηλέφωνο, ξεχνάει ότι στις ΗΠΑ κάθονται... τέσσερις μήνες»! (vid)

Σχεδόν δεν πίστευε στ' αυτιά του ο Γιούργκεν Κλοπ όταν άκουσε από τους δημοσιογράφους να του αναφέρουν τις σκέψεις του αφεντικού της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, αναφορικά με ένα... πιθανό All-Star Game στην Πρέμιερ Λιγκ! 

13.09.2022 | 23:56

Μάτιπ με το… buzzer beater και ανάσα για τη Λίβερπουλ!

Μεγάλη νίκη για τη Λίβερπουλ στο τελευταίο λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Μάτιπ που προήλθε από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα. 2-1 η ομάδα του Κλοπ τον Άγιαξ και... ανακούφιση ενόψει πρωταθλήματος. 

13.09.2022 | 21:38

Τα έκανε όλα μαντάρα στο φινάλε η Τότεναμ...

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από το 90' και μετά η Τότεναμ κατέρρευσε και δέχθηκε δυο τέρματα από την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, γνωρίζοντας την απογοητευτική ήττα με το τελικό 2-0 από τα «λιοντάρια» στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

13.09.2022 | 20:07

Τι κάνει η Λίβερπουλ όταν ο Κώστας Τσιμίκας ξεκινά βασικός στο Champions League;

Ο Κώστας Τσιμίκας συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός με τη Λίβερπουλ κόντρα στον Άγιαξ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μετά τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό βέβαια, με τον Έλληνα μπακ να έχει συμμετάσχει ακόμα έξι φορές στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων» στη διοργάνωση.  

13.09.2022 | 17:14

Φαβορί οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη; Ας το αποδείξουν στην 2η αγωνιστική, για να… ξεχάσουν την «κακή» πρεμιέρα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τη Τότεναμ και τη Λίβερπουλ να ρίχνονται αρχικά στη «μάχη» του Champions League, μία ημέρα πριν από το ντεμπούτο του Γκρέιαμ Πότερ με την Τσέλσι και την ευκαιρία του Έρλινγκ Χάαλαντ να σκοράρει απέναντι στη πρώην ομάδα του. Ακολουθεί το Europa League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ταξιδεύει στη Μολδαβία και με το ματς της Άρσεναλ να έχει αναβληθεί, στόχος των Άγγλων είναι να συγκεντρώσουν περισσότερους βαθμούς από τους 12 της πρεμιέρας, μαζί με το τρίποντο της Γουέστ Χαμ στο Europa Conference League!

13.09.2022 | 11:11

Η Λίβερπουλ έκανε... φουλ επίθεση για Φέντε Βαλβέρδε με 100 εκατομμύρια!

Η AS αναφέρει ότι η Λίβερπουλ προτού τελικά κλείσει τον Αρτούρ από τη Γιουβέντους, επιχείρησε να κάνει τον Βαλβέρδε δικό της, ωστόσο, το... επιθετικό μάρκετινγκ και τα 100 εκατομμύρια ευρώ που πρόσφεραν οι «κόκκινοι», έκαναν την Ρεάλ ν' αρνηθεί και να μην υποκύψει στην πίεση.  

12.09.2022 | 15:57

Κλοπ: «Ξαναείδα το ματς με τη Νάπολι, είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει όσο βρίσκομαι εδώ!»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε εκ νέου στη «τεσσάρα» που δέχθηκε η Λίβερπουλ από τη Νάπολι για το UEFA Champions League, τονίζοντας ότι το παιχνίδι της ομάδας του ήταν μία… τραγωδία.