Ειδήσεις » Europa Conference League

04.10.2024 | 11:20

Η φετινή Τσέλσι είναι μια οικογένεια: Το σπριντ του Νέτο στον Ντισασί και η επιμονή του να βγάλει ο Ενκουνκού το μπαλόνι (vids)

Η συμπεριφορά των παικτών της Τσέλσι στον αγωνιστικό χώρο αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Κι όχι για τις στιγμές που η μπάλα κυκλοφορεί στο χορτάρι, όσο σε πανηγυρισμούς και σε στιγμιότυπα που δεν πιάνουν εύκολα οι κάμερες. Ο Έντσο Μαρέσκα βλέπει την ομοιογένεια στο γήπεδο και χαίρεται για την οικογένεια που έχουν φτιάξει. 

03.10.2024 | 23:57

Ναι μεν φαβορί η Τσέλσι, αλλά θα πρέπει επιτέλους να φτιάξει και άμυνα...

Προφανώς και είναι ίσως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό Conference League. Ωστόσο, η Τσέλσι δεν γίνεται να κάνει όλα τα παιχνίδια της... χαρά για τους οπαδούς. Όπως και το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Μπράιτον, έτσι και τώρα, οι «μπλε» επιβλήθηκαν 4-2 της Γάνδης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην έναρξη της τρίτης κατά σειρά διοργάνωσης της UEFA. Και μπορεί επιθετικά να έχει.. .χίλιους τρόπους να σκοράρει, αλλά θα πρέπει και η άμυνα κάποια στιγμή να σοβαρευτεί... 

30.08.2024 | 11:52

«Είμαι πάλι εδώ!»: Με 8 επεμβάσεις και μια απόκρουση στη διαδικασία των πέναλτι, ο Ντε Χέα έστειλε τη Φιορεντίνα στο Conference League!

Πήρε το χρόνο του, έμεινε ένα έτος εκτός δράσης, δούλεψε ό,τι ήθελε να δουλέψει σωματικά και πνευματικά και τώρα που επέστρεψε «ξαναχτίζει» ό,τι μπορεί να γκρεμίστηκε. Ο Νταβίντ Ντε Χέα βροντοφώναξε «παρών» και έστειλε τη Φιορεντίνα στη League Phase του Conference League! 

29.08.2024 | 23:25

Η Τσέλσι προκρίθηκε, αλλά αυτό ΔΕΝ είναι… Τσέλσι: Έχασε με ανατροπή από τη Σερβέτ, αλλά συνεχίζει! (vids)

Η Τσέλσι δεν είναι καλά. Η Τσέλσι δεν αισθάνεται καλά, δεν πείθει και το αποδεικνύει διαρκώς. Μόλις τρεις ημέρες μετά την τεράστια, εκτός έδρας νίκη από τη Γουλβς, έχασε από τη Σερβέτ. Και μάλιστα, με ανατροπή. Προηγήθηκε με πέναλτι του Ενκουνκού, αλλά ηττήθηκε με 2-1 και αγχώθηκε στο φινάλε! Παρά ταύτα, θα βρεθεί στο League Phase του Europa Conference League.

23.08.2024 | 00:24

Ναι, ο Γκίου αστόχησε με την εστία στο έλεός του... (vid)

Ένα λεπτό μετά το γκολ του Ενκουνκού, ο Μαρκ Γκίου θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για την Τσέλσι κόντρα στη Σερβέτ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά αστόχησε σε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες ολόκληρης της σεζόν. 

22.08.2024 | 23:54

Την... ξύπνησαν οι αποδοκιμασίες, κλείδωσε την πρόκριση, αλλά πρέπει να δουλέψει πολύ η Τσέλσι!

Η πρώτη επίσημη νίκη της Τσέλσι στην εποχή του Έντσο Μαρέσκα ήρθε... περίεργα. Απέναντι στην υποδεέστερη Σερβέτ στο Λονδίνο για τα playoffs των προκριματικών του Conference League, ακούστηκαν μέχρι και αποδοκιμασίες στο πρώτο μέρος, αλλά εξασφαλίστηκε το 2-0 και μπήκαν οι βάσεις πρόκρισης στην τελική φάση. Παρουσιάστηκε ο Φέλιξ στο Στάμφορντ Μπριτζ.