Ειδήσεις » Europa Conference League

30.05.2024 | 18:27

Είναι ο Ιμπόρα, είναι ο Γιόβετιτς, είναι ο Ποντένσε και ο Κάρμο: Μήπως ξεχνάμε τι συνέβη με τον Έσε όμως;

Σαντιάγκο Έσε. Κόστιζε πέρυσι τον Ιούνιο οκτώ εκατομμύρια. Και δύο μήνες μετά, ο Ολυμπιακό τον αγόρασε με τα… μισά. Ο Μιγκέλ Κορδόν ήξερε. Και η απόλυτη δικαίωση είναι γεγονός!

30.05.2024 | 00:41

Είναι αλήθεια, είναι όνειρο, είναι ελληνικό «έπος»: Ο Ολυμπιακός κατακτά το Europa Conference League!

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε! Κέρδισε τη Φιορεντίνα με 1-0 χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί και κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Άγχος, πίεση, «θρίλερ» και ένα ελληνικό… έπος, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να οδηγεί την ομάδα του σε μία επιτυχία, που δεν θα λησμονηθεί ποτέ.

30.05.2024 | 00:32

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ, ξεπέρασε μέχρι και τον Κριστιάνο: Τι κατάφερε ο Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό;

Τι στιγμές ζει ο Ολυμπιακός, τι ρεκόρ έχει καταρρίψει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. «Ιστορικό» γκολ, αδιανόητοι αριθμοί, στην 2η θέση πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε κατάταξη της UEFA. Αδιανόητο...

29.05.2024 | 17:45

«Γιατί να ρισκάρει ο Ολυμπιακός ή η Φιορεντίνα;» - Το χρηματικό ποσό για τον νικητή του Conference League!

Γνωστό έγινε το ποσό που θα λάβει ο νικητής του Europa Conference League και άπαντες αναρωτιούνται γιατί αυτό είναι τόσο… μικρό. Ρωτούν τον λόγο, το σχολιάζουν επικριτικά και αναμένουν απλώς αν ο Ολυμπιακός ή η Φιορεντίνα, θα σηκώσει το τρόπαιο!

26.05.2024 | 11:52

Ένα σύνθημα που «ακυρώθηκε», μία Νιούκαστλ που ζητούσε ένα ακόμη γκολ του… Ντοκού! (vid)

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και για τη Νιούκαστλ αποδείχθηκε… στενάχωρο στο φινάλε της σεζόν! Δεν θα βρεθεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, με τη Μάντσεστερ Σίτι να μην της κάνει το χατίρι, στον τελικό, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

13.05.2024 | 20:30

Και όμως, μπορεί να γίνει: Πώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως παίξει… προκριματικά τον Αύγουστο;

Διαβάζει κανείς τον τίτλο και θεωρεί πως δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Μπορεί όμως να γίνει. Ναι, είναι πιθανόν. Υπάρχει ένα ιδιαίτερα ρεαλιστικό σενάριο, που αν γίνει πραγματικότητα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει της σεζόν της, νωρίτερα από αυτήν της Premier League. Με προκριματικά του Europa Conference League τον Αύγουστο. Όσο πάει γίνεται και… χειρότερο για τον Έρικ Τεν Χαγκ!