Ειδήσεις » Europa Conference League

19.04.2024 | 18:30

Ο Μαρτίνες λείπει, με ποιον θα παίξει η Βίλα με τον Ολυμπιακό; Μνήμες... Θεσσαλονίκης «ξυπνούν» στην Αγγλία!

Και τώρα που θα λείψει ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ποιος παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτω από τα δοκάρια της ¶στον Βίλα; Αυτό ρωτούν οι φίλοι της, αλλά η απάντηση είναι απλή. Ο Όλσεν «επιστρατεύεται» και θα συναντήσει στην καριέρα του τους «ερυθρολεύκους», με 3η διαφορετική ομάδα!

19.04.2024 | 10:05

ΓιΆ αυτό ο Εμιλιάνο Μαρτίνες συνέχισε στα πέναλτι παρά την αποβολή του (vid)

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στη διαδικασία των πέναλτι για την ¶στον Βίλα κόντρα στη Λιλ, αλλά παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισε. Μέχρι και ο ρέφερι μπερδεύτηκε, αλλά άκουσε από την ενδοεπικοινωνία πως ο Αργεντινός δεν γινόταν νΆ αποβληθεί! Μάθετε το γιατί…  

19.04.2024 | 00:52

Μία τεράστια, ελληνική πρόκριση: Στους «4» του Conference League ο Ολυμπιακός, και τώρα… ¶στον Βίλα! (vid)

 Τεράστιο, εκπληκτικό, «ιστορικό» αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία, στη διαδικασία των πέναλτι και βρίσκεται στους «4» του Europa Conference League. Σπουδαία πρόκριση για την ελληνική ομάδα, που άφησε εκτός την «παρέα» του Φρεντ και συνεχίζει απέναντι στην ¶στον Βίλα!

18.04.2024 | 22:39

Το κατάφερε κι αυτό: Έπος η ¶στον Βίλα, ήρωας κι εδώ ο Μαρτίνες και πρόκριση στα ημιτελικά!

Ιστορικές στιγμές για την ¶στον Βίλα! Φοβερή πρόκριση! Απίθανος Εμιλιάνο Μαρτίνες με δυο αποκρούσεις στα πέναλτι! Η αρμάδα του Έμερι κατάφερε στη Γαλλία να κάνει το «Πιέρ – Μορουά» να σιωπήσει, έσωσε την παρτίδα του επαναληπτικού προημιτελικού στο 88' μειώνοντας σε 2-1 κι αφού ισοφάρισε το σκορ της δικής της νίκης από τον πρώτο αγώνα, επικράτησε 4-3 στη διαδικασία από την άσπρη βούλα για να βρεθεί στους «4» του Europa Conference League! Μαγική βραδιά για τους «χωριάτες» που θα είναι παρόντες σε ημιτελικά έπειτα από το 1982!

11.04.2024 | 23:58

Ταβάνι αυτής της Βίλα ο... ευρωπαϊκός ουρανός! (vids)

Με αυτό τον Γουότκινς η ¶στον Βίλα μπορεί να ονειρευτεί και να φτάσει όπου θέλει! Οι ευρωπαίοι «χωριάτες» κατέγραψαν ακόμα μια επιτυχία για φέτος, επιβλήθηκαν 2-1 της Λιλ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Europa Conference League και δείχνουν ικανοί να φτάσουν μέχρι το τέλος!   

15.03.2024 | 19:30

Χάρηκε ο Τζέκο, μίλησε στον Γιόβετιτς: Η αντίδρασή του μόλις έμαθε για το Φενέρ – Ολυμπιακός! (vid)

Δείτε την αντίδραση του Έντιν Τζέκο, μόλις πληροφορήθηκε πως ο πρώην συμπαίκτης του, Στέφαν Γιόβετιτς, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.