Ειδήσεις » Champions League

11.04.2023 | 13:34

Με Λάμπαρντ… καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Το νέο ντεμπούτο του στον πάγκο των «μπλε» στην Πρέμιερ δεν πήγε καλά. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, μπορεί να γραφτεί διαφορετική ιστορία με δεδομένο ότι ο «Φράνκι» δείχνει να ξέρει το επίπεδο και έχει ηττηθεί μόλις 3 φορές ως κόουτς της Τσέλσι στην διοργάνωση!  

11.04.2023 | 11:20

Ο Χάαλαντ σκοράρει απέναντι στην Μπάγερν, αλλά δεν ήταν ποτέ αρκετό…

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μετρήσει περισσότερα ματς απέναντι στην Μπάγερν, συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη αντίπαλο έχει βρεθεί μπροστά του. Συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα. Κι όμως, ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει ούτε μια νίκη! Οπότε, οι προημιτελικοί του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, του δίνουν την ευκαιρία να… διορθώσει τις επιδόσεις του.  

10.04.2023 | 16:22

Γκουαρδιόλα: «Ναι, ο αποτυχημένος θέλει πολύ να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ»! (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεώρησε ανούσια και περιττή την ερώτηση που δέχθηκε για την επιθυμία του γύρω από τον θρίαμβο στο Τσάμπιονς Λιγκ και αστειεύτηκε για το γεγονός πως συνεχίζει να το θέλει διότι έχει αποτύχει τόσα χρόνια στην Σίτι.  

23.03.2023 | 22:24

Επιστρέφει στους πάγκους ο Τούχελ, φαβορί για τη Μπάγερν Μονάχου, που απέλυσε τον Νάγκελσμαν!

Μετά από αποκλειστική πληροφορία του Fabrizio Romano, ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του στους πάγκους, αφού ο Νάγκελσμαν αποχωρεί άμεσα από τη Μπάγερν Μονάχου!  

17.03.2023 | 17:30

Η πρώτη φορά που ο Πεπ θα προσπαθήσει να πονέσει την Μπάγερν! (vid)

Από την ημέρα που αποχώρησε από την Βαυαρία, δεν έτυχε ποτέ να βρει την Μπάγερν απέναντί του. Και να που θα γίνει τελικά στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση του Καταλανού με τον σύλλογο που κυριάρχησε στην Bundesliga, ενώ, προτού βρεθεί εκεί, πανηγυρίσει πρόκριση εις βάρος του, το 2009!  

17.03.2023 | 13:17

Ξανά με την Ρεάλ η Τσέλσι, Πεπ και Χάαλαντ συναντούν ξανά την Μπάγερν!

Όπως και στα περσινά προημιτελικά, όπου η Ρεάλ έκανε μια από τις πολλές και εντυπωσιακές ανατροπές, έτσι και φέτος η Τσέλσι θα κοντραριστεί με την «βασίλισσα» στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ! Η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Πεπ, Χάαλαντ και Κανσέλο στο επίκεντρο, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου που πέταξε εκτός με άνεση την Παρί Σεν Ζερμέν! Πιθανός αγγλικός "εμφύλιος" στα ημιτελικά!  

16.03.2023 | 14:29

Υποκλίθηκε και ο «βασιλιάς», Τιερί Ανρί στον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Με ένα μόνο τρόπο θα μπορούσε ο Έρλινγκ Χάαλαντ να αντιληφθεί πόσο σπουδαίο ήταν το κατόρθωμά του απέναντι στη Λειψία. Με το να του το αναγνωρίσει ο κορυφαίος που πέρασε ποτέ από το είδος του σκοραρίσματος στο «Νησί». Ο Τιερί Ανρί. Και αυτό ακριβώς συνέβη!  

16.03.2023 | 08:35

Με YNWA αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ το «Μπερναμπέου» (vid)

Ρεάλ και Λίβερπουλ ενώνονται πλέον ενάντια σε κάθε μορφή βίας, έλλειψης οργάνωσης και προσπάθειας άδικης επίρριψης ευθυνών μετά τον περσινό τελικό στο Παρίσι, με τον κόσμο των «κόκκινων» ν' ακούει από τα μεγάφωνα του «Μπερναμπέου» το YNWA σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και για ό,τι συνέβη στο πρώτο ματς. 

16.03.2023 | 08:09

Ήταν αδύνατο για την Λίβερπουλ, όσο αξιοπρεπώς κι αν στάθηκε...

Η Λίβερπουλ γνώρισε νέα ήττα και στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Τετάρτης, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει στο 1-0 και μετά το 5-2 του «Άνφιλντ» να εξασφαλίζει εύκολα την πρόκριση στα προημιτελικά. Έδειξε διάθεση, στάθηκε καλά, αλλά δεν είχε τρόπο να σηκωθεί από το καναβάτσο η ομάδα του Κλοπ...