Ειδήσεις » Champions League

12.08.2022 | 16:05

Κλοπ και Πεπ υποψήφιοι για τον κορυφαίο κόουτς της UEFA

Ο Πρωταθλητής Αγγλίας, ο δευτεραθλητής και Κυπελλούχος Αγγλίας, αλλά φυσικά και ο Don Carlo που οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Ευρώπης είναι οι τρεις υποψήφιοι της UEFA για τον καλύτερο προπονητή της σεζόν.  

09.07.2022 | 10:55

Κλοπ: «Τρελό ό,τι συνέβη στο Παρίσι, να μην ξανασυμβεί»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στις μαρτυρίες που είχε από συγγενικά του πρόσωπα και φίλους για όσα συνέβησαν έξω από το Stade de France στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. «Το μικρότερο πρόβλημα ήταν η ήττα μας στον τελικό, όσοι είχαν μπει στις κερκίδες δίχως δικαίωμα δεν ήταν οπαδοί μας» σχολίασε ο Γερμανός.  

21.06.2022 | 15:25

Η UEFA παραδέχεται πως για τα εισιτήρια που δεν αναγνωρίζονταν, έφταιγε το σύστημα κι όχι οι οπαδοί της Λίβερπουλ!

Όλο και χειρότερο γίνεται το πράγμα για την UEFA, τις γαλλικές Αρχές και τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι μετά τη νέα παραδοχή πως τελικά... όντως τα εισιτήρια των οπαδών της Λίβερπουλ ήταν έγκυρα και το σύστημα αδυνατούσε να τ' αναγνωρίσει! 

17.06.2022 | 18:56

Κάποτε ο Μανέ «χόρευε» τον Νόιερ και τώρα θα συνεργάζονται για το καλό της Μπάγερν! (vid)

Το 2019, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σαντιό Μανέ κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Νόιερ με μία εκπληκτική τρίπλα που άφησε τον Γερμανό γκολκίπερ στο έδαφος. Τώρα, ο αρχηγός των Βαυαρών θα βοηθάει τον Σενεγαλέζο να σκοράρει με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

10.06.2022 | 12:08

Διαγράφηκε το υλικό από τις κάμερες έξω από το στάδιο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ!

Όπως αποκάλυψε ένας υπεύθυνος από την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται έξω από το Σταντ Ντε Φρανς έχει ήδη χαθεί καθώς διαγράφηκε, σε ακόμη μία κίνηση που προκαλεί προβληματισμό.

09.06.2022 | 18:35

Η νύχτα που «στοίχειωσε» την καριέρα του Κάριους και στέρησε ένα τρόπαιο από την Λίβερπουλ! (vids)

Στις 26 Μαΐου του 2018 ο Λόρις Κάριους πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια των τελευταίων ετών για την Λίβερπουλ, τον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ και έκτοτε δεν αγωνίστηκε ποτέ ξανά με την φανέλα των «ρεντς». 

09.06.2022 | 14:26

«Συγγνώμη, αλλά... δεν υπήρχε άλλος τρόπος να κάνουν πίσω οι οπαδοί στις θύρες»!

Από τη μια απολογία, από την άλλη... κοροϊδία! Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Παρισιού ζήτησε συγγνώμη για την κακή λειτουργία του πλάνου για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να «επικοινωνήσουν» οι Αρχές με τον κόσμο, πέρα από τη χρήση του σπρέι!  

04.06.2022 | 12:09

Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο κέρδισε την προτίμηση του κόσμου για το κορυφαίο γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα και το χαμηλό, ευθύ βολέ του στο εντός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στην Πόρτο στη φάση των ομίλων, αναδείχθηκε από την ψηφοφορία του κοινού ως το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης για την σεζόν 2021-2022.  

03.06.2022 | 13:04

Στο πλευρό της Λίβερπουλ η Ρεάλ για τα επεισόδια στον τελικό: «Θέλουμε απαντήσεις από τις αρμόδιες αρχές»

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με επίσημη ανακοίνωσή της, αντέδρασε για τα επεισόδια στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ζητώντας εξηγήσεις από τους διοργανωτές για τα όσα συνέβησαν έξω από το Σταντ Ντε Φρανς.