Ειδήσεις » Champions League

14.09.2022 | 23:52

Όταν η Σίτι θα «μπλοκάρει», θα εμφανίζεται ο Χάαλαντ – Μεγάλη ανατροπή, με τον Νορβηγό να «πληγώνει» και τη Ντόρτμουντ!

Και όταν τα πράγματα θα δυσκολεύουν, όταν η Μάντσεστερ Σίτι θα ξεμένει από λύσεις, τότε θα εμφανίζεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ακόμη και αν δεν θέλει να πανηγυρίσει, ακόμη και αν συναντά την πρώην ομάδα του. Οι… κακοί «πολίτες» για 80 λεπτά πήραν μία μεγάλη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ με 2-1 και το 2/2 στο Champions League είναι γεγονός.

14.09.2022 | 21:10

«Ίντριγκα» Πεπ σε Χάαλαντ και Ακάντζι: Βασικοί και οι δύο για τη Σίτι απέναντι στη Ντόρτμουντ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 2η αγωνιστική του Champions League, με το ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ντόρτμουντ να «δεσπόζει», καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβαλε στην βασική ενδεκάδα και τον Χάαλαντ και τον Ακάντζι, τους οποίους απέκτησε από τους Βεστφαλούς!

14.09.2022 | 20:53

Η πρώτη ενδεκάδα του Πότερ στο Champions League: Βασικός ο Ομπαμεγιάνγκ, συνυπάρχει ξανά με τον Κουκουρέγια!

Μία ώρα απομένει για την έναρξη της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Σάλτσμπουργκ για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League και η πρώτη ενδεκάδα του Γκρέιαμ Πότερ είναι γεγονός! Βασικός ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αριστερό μπακ ο Κουκουρέγια στην τετράδα της άμυνας του Άγγλου προπονητή, εκτός ο Κουλιμπαλί!

14.09.2022 | 18:32

Η μεγάλη ώρα για τον Πότερ και την Τσέλσι έφτασε: Αν η ομάδα του σκοράρει σε ντεμπούτο, δεν… χάνει!

Η μεγάλη ώρα για τον Γκρέιαμ Πότερ έφτασε! Ο Άγγλος ονειρευόταν το Champions League και η στιγμή που περίμενε έφτασε, έστω και… καθυστερημένα. Ο νυν προπονητής της Τσέλσι κάνει ντεμπούτο απέναντι στη Σάλτσμπουργκ στα «αστέρια» και οι πρώτες του αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στο πρότερο  βίο του, δημιουργούν αυτομάτως αισιοδοξία για τους «μπλε»!

14.09.2022 | 15:31

Ο Τιάγκο Σίλβα δεν ξέχασε και... επέστρεψε το τρολάρισμα στον Κουντέ (pics)

Έχοντας δει την ήττα (2-0) της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου, ο Τιάγκο Σίλβα δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στο προ εβδομάδας πικάρισμα του Κουντέ και... ανακουφίστηκε που ο Γάλλος δεν ανήκει στην Τσέλσι.  

14.09.2022 | 09:36

Κλοπ για Μπόελι και... All-Star Game: «Αν βρει ημερομηνία ας με πάρει τηλέφωνο, ξεχνάει ότι στις ΗΠΑ κάθονται... τέσσερις μήνες»! (vid)

Σχεδόν δεν πίστευε στ' αυτιά του ο Γιούργκεν Κλοπ όταν άκουσε από τους δημοσιογράφους να του αναφέρουν τις σκέψεις του αφεντικού της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, αναφορικά με ένα... πιθανό All-Star Game στην Πρέμιερ Λιγκ! 

13.09.2022 | 23:56

Μάτιπ με το… buzzer beater και ανάσα για τη Λίβερπουλ!

Μεγάλη νίκη για τη Λίβερπουλ στο τελευταίο λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Μάτιπ που προήλθε από κόρνερ του Κώστα Τσιμίκα. 2-1 η ομάδα του Κλοπ τον Άγιαξ και... ανακούφιση ενόψει πρωταθλήματος. 

13.09.2022 | 21:38

Τα έκανε όλα μαντάρα στο φινάλε η Τότεναμ...

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από το 90' και μετά η Τότεναμ κατέρρευσε και δέχθηκε δυο τέρματα από την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, γνωρίζοντας την απογοητευτική ήττα με το τελικό 2-0 από τα «λιοντάρια» στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.