Αρθρογραφία » The Story

26.07.2024 | 17:45

Η «σκληρή» κριτική του Σούνες στον Μπρούνο: «Θυμηθείτε τι έκανε στο 7-0 με τη Λίβερπουλ, αυτός είναι ο Φερνάντες!»

Ο Γκρέιαμ Σούνες «απασφάλισε» κατά του Μπρούνο Φερνάντες, θεωρεί πως δεν είναι ο ιδανικός αρχηγός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… θυμήθηκε την αντίδρασή του στην ήττα της ομάδας του με 7-0 από τη Λίβερπουλ, στο «Άνφιλντ».

26.07.2024 | 14:07

Ο Γκιού σε εντεταλμένη αποστολή: Πείθει τον κόσμο, θέλει να «κερδίσει» και τον Μαρέσκα (vid)

Το παίρνει προσωπικά, θέλει να δείξει ότι ορθά τον εμπιστεύθηκαν οι άνθρωποι της Τσέλσι και τον πήραν από τη Βαρκελώνη, αλλά ο στόχος του είναι να παραμείνει στο Λονδίνο και στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα. Ο Μαρκ Γκιού από το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας με τους «μπλε» κερδίζει πόντους...

26.07.2024 | 10:07

«Κόουτς σ' ευχαριστούμε που έκανες ξανά το έθνος να μας στηρίξει»: Οι Άγγλοι διεθνείς μίλησαν για το φινάλε του Σάουθγκεϊτ (vid)

Ως άνθρωπος που έκανε πολλά, όχι απλά για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, αλλά και για τους συμπολίτες του σε ολόκληρη τη χώρα, παρουσιάζεται μέσα από τα λόγια των διεθνών παικτών, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, με τους ποδοσφαιριστές του να τον αποχαιρετούν έπειτα από την απόφαση που πήρε για την αποχώρησή του από τα «τρία λιοντάρια». 

25.07.2024 | 16:09

Η κόντρα Κάραγκερ – Νέβιλ για Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ, Σίτι και Άρσεναλ: «Πήρε ένα πρωτάθλημα, τι συγκρίνουμε;»

Ακόμη μία… διαφωνία ανάμεσα σε Τζέιμι Κάραγκερ και Γκάρι Νέβιλ έλαβε χώρα, με θέμα την σύγκριση ανάμεσα σε Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και… Premier League! «Χαμός» μεταξύ τους, ως προσβλητική χαρακτήρισε ο δεύτερος την τοποθέτηση του πρώτου.

25.07.2024 | 11:55

Της δίνει 60 εκατομμύρια και... πρωτάθλημα; Η αποχώρηση του Ντιαμπί ίσως κρύβει κάτι ιστορικό για τη Βίλα!

Έναν χρόνο μετά την άφιξή του στο Μπέρμιγχαμ, ο Μούσα Ντιαμπί αποχωρεί και γεμίζει τα ταμεία της Άστον Βίλα. Ενδεχομένς να της έχει κάνει κι ένα τεράστιο καλό με την έναρξη ενός ποδοσφαιρικού παραμυθιού. Κάτι τέτοιο έχει δείξει η ιστορία των μεταγραφών του...

24.07.2024 | 11:15

Η Τσέλσι έχει ανάγκη τον υγιή Ενκουνκού και ο Γάλλος βρίσκει νέο ρόλο στο γήπεδο! (vid)

Ο Έντσο Μαρέσκα θέλει να κάνει τους ποδοσφαιριστές του... πολυθεσίτες, ψάχνει τρόπους και συστήματα που θα τους ευνοήσουν στο γήπεδο και ένας από εκείνους που θα έχει ιδιαίτερο ρόλο και συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον, είναι ο Κριστόφ Ενκουνκού...

23.07.2024 | 11:31

Τρελό: Έπαιξε 8 ματς στην Πρέμιερ σε 4 χρόνια, πήρε 20 εκατομμύρια και έφυγε!

Ένας από τους πιο ξεχασμένους ποδοσφαιριστές σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά απόλυτα... ευτυχισμένος με το ποσό που κατάφερε να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό δίχως να ιδρώσει! Ο Μαλάνγκ Σαρ αποχωρεί από την Τσέλσι κατά 20 εκατομμύρια πλουσιότερος την τελευταία 4ετία χωρίς να καν να έχει φθαρεί η φανέλα του. 

23.07.2024 | 10:43

«Ευρώπη, έρχονται οι villans»: Μεταγραφές και χρήματα... άλλου επιπέδου φέτος για την Άστον Βίλα!

Φτιάχνει ομάδα για να είναι υπερήφανο το Μπέρμιγχαμ που θα τη βλέπει στην Ευρώπη. Η Άστον Βίλα έχει κάνει τρομερές κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι» και αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ στα χρήματα που έχει διαθέσει για να ενισχύσει το ρόστερ της! 

22.07.2024 | 15:16

«Φύγε και… βλέπουμε»: Πώς ο Γκρίνγουντ μπορεί να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Αποχώρησε για τη Μαρσέιγ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, έβαλε 26 εκατομμύρια στα ταμεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον! Για τον λόγο αυτόν άλλωστε, οι «κόκκινοι διάβολοι» τοποθέτησαν μία ειδική ρήτρα στον Μέισον Γκρίνγουντ…

22.07.2024 | 14:02

Ο πρώτος άτυχος: Θα χάσει τα δύο εναρκτήρια ματς της σεζόν, θα λείψει για την Μπράιτον κόντρα στη Γιουνάιτεντ!

Άσχημα νέα για την Μπράιτον, η οποία θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο της Premier League, δίχως τον βασικό της γκολκίπερ! Πρεμιέρα στο «Γκούντισον Παρκ», συνέχεια στο «Άμεξ» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα βρεθεί στην ενδεκάδα ο Τζέισον Στιλ.