Αρθρογραφία » The Story

21.10.2024 | 11:45

Ο Σαλάχ 60άρησε με το Big-6 «σκαρφάλωσε» κι άλλο στον πίνακα των ιστορικών σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ

Το πέναλτι που κέρδισε ο Κέρτις Τζόουνς, του έδωσε τη δυνατότητα να προσθέσει άλλο ένα γκολ στη συλλογή του απέναντι στο Big-6. Κι όταν βρήκε ευκαιρία, ανταπέδωσε τη βοήθεια στον Άγγλο. Ο Μο Σαλάχ σαν να έχει δώσει όρκο να κάνει την τέλεια σεζόν με φοβερές επιδόσεις, στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, συνεχίζοντας ν' ασκεί πίεση για την παραμονή του στο «Άνφιλντ». 

20.10.2024 | 19:44

«Αυτό δεν είναι κόκκινη;» Η Άρσεναλ αισθάνθηκε πως… αδικήθηκε, όταν άνοιξε την τηλεόραση για το Λίβερπουλ – Τσέλσι! (pic)

Δύο φάσεις που μοιάζουν, ίδια αγωνιστική στην Premier League, μία ημέρα διαφορά, αλλά διαφορετικές αποφάσεις. Αναρωτιέται η Άρσεναλ για ποιον λόγο η Τσέλσι συνεχίζει με «11» στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ!

19.10.2024 | 23:08

Κλωτσούσε ό,τι έβρισκε ο Ντε Λιχτ, φώναζε στον τέταρτο ο Φαν Νίστελροϊ: Η ένταση της Γιουνάιτεντ στο γκολ της Μπρέντφορντ (vid)

Ο Ματάις Ντε Λιχτ έπρεπε να βγει για να καθαριστεί η πληγή του, η άμυνα αποδιοργανώθηκε, η Μπρέντφορντ σκόραρε κι αυτό εξαγρίωσε τον Ολλανδό αμυντικό, αλλά και τον συμπατριώτη του, βοηθό του Τεν Χαγκ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.  

19.10.2024 | 17:41

«Ξέχασες ότι χάρη σε εμάς είσαι αυτός που είσαι;»: Οι οπαδοί της Μάιντζ ξέσπασαν κατά του Κλοπ για τη Red Bull!

Η απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ να προσφέρει τις ποδοσφαιριστές εμπειρίες και γνώσεις του στη Red Bull για τις δικές της ομάδες, έκανε τους οπαδούς της Μάιντζ να ξεσπάσει κατά του άλλοτε προπονητή τους, με τη σχέση του κλαμπ και του Γερμανού κόουτς να έχει πλέον διαταραχθεί. 

19.10.2024 | 11:44

Να είσαι ο απόλυτος GOAT και να φτάνεις για προπόνηση τα... χαράματα: Έτσι ο Μέσι άφησε άφωνο τον Μπέκαμ στο Μαϊάμι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε την κίνηση που έκανε ο Λιονέλ Μέσι στην πρώτη του προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι, τονίζοντας πως ο Αργεντινός, ενώ έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο και την παρουσία του σε αυτό, σαν να είναι ένα νεαρό παιδί που «διψά» για καθιέρωση.   

18.10.2024 | 11:00

Ο Μουρίνιο έδιωξε από τη Φενέρ πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο του έλεγε «φύγε», αυτός ζητούσε ένα ολόκληρο συμβόλαιο. Και όμως, ο Ράιαν Κεντ πλέον αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρ, μία εβδομάδα πριν το «ραντεβού» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και άπαντες θα θυμούνται το «κόκκινο» παρελθόν του…

17.10.2024 | 19:19

«Δεν μπαίνετε»: Η Τσέλσι απαγορεύει την είσοδο σε scouts των Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ – Φήμες για… ψευδές επιχείρημα!

«Χαμός» στις ακαδημίες με τους scouts, σοβαρά προβλήματα για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε «όχι» η Τσέλσι στην πρόσβαση στο προπονητικό της κέντρο!

17.10.2024 | 11:10

«Αν φύγει ο Τεν Χαγκ, πρώτη επιλογή ο Μοντέλα»: Τι αναφέρουν οι Τούρκοι για τη Γιουνάιτεντ!

Ο νυν ομοσπονδιακός κόουτς της εθνικής Τουρκίας, Βιντσέντζο Μοντέλα, φέρεται να έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να είναι... έτοιμος σε περίπτωση απόλυσης του Έρικ Τεν Χαγκ. 

16.10.2024 | 16:59

Ο Τούχελ είπε πως απέρριψε τη Γιουνάιτεντ, εξαιτίας της… FA και του project της Αγγλίας!

Λίγο μετά την πρόσληψή του στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, ο Τόμας Τούχελ κλήθηκε να σχολιάσει αυτήν την επιλογή, το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το πρόσωπό του και τους λόγους, για τους οποίους δεν τελεσφόρησε αυτή η κίνηση.

16.10.2024 | 11:02

Ο Ντουράν μόνος του και από τον πάγκο, σκοράρει περισσότερο απ’ ολόκληρη τη Γιουνάιτεντ!

Μπορεί να είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στον κόσμο που βλέπει τ’ όνομά του εκτός 11άδας και… χαίρεται. Ο Τζίον Ντουράν μπήκε ξανά με αλλαγή σε παιχνίδι, βρήκε πάλι δίχτυα και όσα έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα τον έχουν καταστήσει πιο αποτελεσματικό σκόρερ απ’ ολόκληρη τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα!