Ειδήσεις » Champions League

11.10.2022 | 23:57

Αυτές οι νίκες της Τσέλσι είναι η καλύτερη αντίδραση (vids)

Η Τσέλσι έκανε το νταμπλ απέναντι στη Μίλαν στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, φεύγοντας και από το «Σαν Σίρο» με θετικό αποτέλεσμα, αφού επικράτησε 2-0. Η καλύτερη απάντηση αυτές οι δύο νίκες (3-0 το πρώτο ματς) απέναντι στους Πρωταθλητές Ιταλίας μετά το κακό ξεκίνημα στο γκρουπ. Τέσσερα σερί «τρίποντα» για τον Πότερ.  

11.10.2022 | 21:41

Στο «μηδέν» η Σίτι, ξεκουράζοντας τον Χάαλαντ (vid)

Ακόμα κι αν δεν την ενόχλησε καθόλου ο βαθμός, η Σίτι έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Κοπεγχάγη στην Δανία βάζοντας τέλος στο απόλυτο των νικών που είχε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πήρε ανάσες ο Χάαλαντ και δεν αγωνίστηκε καθόλου, για να είναι φρέσκος στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ. Με δέκα παίκτες από το 30' οι «πολίτες» λόγω αποβολής του Γκόμεθ.  

06.10.2022 | 17:26

Μπέλινγχαμ: Φοράει με θράσος το περιβραχιόνιο και… το τιμά δεόντως

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ αποδεικνύει συνεχώς στο χορτάρι γιατί η Λίβερπουλ τον θέλει σαν τρελή και γιατί εκείνος αποτελεί λαμπρό μέλλον για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Προτού καν κλείσει τα 20 χρόνια του, γίνεται αρχηγός της Ντόρτμουντ, κάνει εντυπωσιακά πράγματα κι όχι απλά δεν «λυγίζει» από τις απαιτήσεις, αλλά επιδεικνύει το απαραίτητο ποδοσφαιρικό θράσος!  

06.10.2022 | 10:07

Έντονη ανησυχία για Φοφανά, έφυγε με πατερίτσες (pics)

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά έβαλε τα κλάματα για τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στο ματς της Τσέλσι με τη Μίλαν και αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες, με τους ανθρώπους των «μπλε» να εκφράζουν ανησυχία για τη σοβαρότητα του προβλήματος...

06.10.2022 | 09:54

Γκρίλις: «Ο γκολκίπερ με ρώτησε αν ο Χάαλαντ είναι εξωγήινος»!

Ο αντίκτυπος που έχει προκαλέσει ο Χάαλαντ σε όλη την Ευρώπη αποτυπώνεται στην ερώτηση που έκανε ο πορτιέρε της Κοπεγχάγης στον Τζακ Γκρίλις, λίγο μετά το ένα από τα δυο γκολ του Νορβηγού στράικερ της Σίτι! 

05.10.2022 | 23:54

«Αστεράτες» Σίτι και Τσέλσι, τον χαβά του ο Χάαλαντ! (vids)

Χαρούμενοι έφυγαν από Μάντσεστερ και Λονδίνο οι φίλοι της Σίτι και της Τσέλσι, με τις ομάδες τους να επικρατούν με χαρακτηριστική ευκολία στην 3η αγωνιστική του Champions League. «Διέλυσε» τη Κοπεγχάγη με… πεντάρα (5-0) η ομάδα του Πεπ, με τον Χάαλαντ να μην σταματάει πουθενά, την ώρα που ο Γκρέιαμ Πότερ δεν θα ξεχάσει ποτέ το 3-0 επί της Μίλαν, που σηματοδότησε την πρώτη του νίκη στον θεσμό!

05.10.2022 | 21:54

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ο νεότερος Άγγλος που ξεκινά βασικός και παίρνει περιβραχιόνιο στο Champions League!

Ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ φαίνεται πως θα είναι αυτό απέναντι στη Σεβίλλη για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον 19άχρονο Άγγλο να φορά το περιβραχιόνιο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και να «γράφει» ιστορία, αναλογικά με την ηλικία του!

05.10.2022 | 15:50

Νούνιες για Κλοπ: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν μιλάει»!

Η περίοδος προσαρμογής του Ντάργουιν Νούνιες και των γκολ που περιμένει από εκείνον η Λίβερπουλ φαίνεται ότι παρατείνεται, με τον Ουρουγουανό να δηλώνει ότι χρειάζεται απαραίτητα τη μετάφραση από τους συμπαίκτες του, αφού δεν καταλαβαίνει τίποτα απ’ όσα λέει ο Κλοπ στις ομιλίες του!  

05.10.2022 | 12:10

Στο «Άνφιλντ» για να δει… Τσάμπιονς Λιγκ ο Σερ Άλεξ

Αφού η λατρεμένη του Γιουνάιτεντ απουσιάζει από την γιορτή, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Τρίτης ώστε να δει από κοντά το ματς της Λίβερπουλ με την άλλοτε ομάδα του, Ρέιντζερς.