Ειδήσεις » Champions League

16.02.2023 | 17:36

Πανό υποστήριξης του Τούχελ από τους οπαδούς της Τσέλσι στη Γερμανία!

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται ότι παραμένει στην καρδιά των οπαδών της Τσέλσι παρά τα όσα δύσκολα βίωσε και την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τους υποστηρικτές των «μπλε» να φανερώνουν πανό αφιερωμένο σΆ εκείνον στο Signal Iduna Park.  

16.02.2023 | 10:20

Μέχρι και ο Μπόελι έβγαζε βίντεο με το κινητό τον εκπληκτικό κόσμο της Ντόρτμουντ (pic)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έκαναν ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να τους υποκλιθεί, κάτι που ουσιαστικά έκανε και το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ο οποίος έβγαλε το κινητό για νΆ απαθανατίσει το μαγικό κορεό των Βεστφαλών.  

15.02.2023 | 23:56

«Λύγισε» στη Γερμανία η βελτιωμένη Τσέλσι, έχει τη ρεβάνς στο Λονδίνο! (vid)

Μπορεί η Τσέλσι να κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της και να απείλησε σοβαρά τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως η πρώτη της ήττα στο Champions League με τον Γκρέιαμ Πότερ είναι γεγονός. Ηττήθηκε με 1-0 στη Γερμανία και πλέον θα επιχειρήσει να ανατρέψει την κατάσταση με σύμμαχο τον κόσμο της στο Λονδίνο!

15.02.2023 | 13:27

Πότερ: «Φυσικά και εκνευρίζομαι. Όποιος λέει ότι δεν θα νευρίαζε, δεν γνωρίζει τίποτα» (vid)

Ο Γκρέιαμ Πότερ ξεκαθάρισε ότι είναι λογικό ο κόσμος να μη βλέπει το πιο αυστηρό του πρόσωπο στην άκρη του πάγκου της Τσέλσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα του δεν «βράζει», όπως ανά περιστάσεις θα έκανε κάθε συνηθισμένος άνθρωπος.  

14.02.2023 | 23:58

Προδόθηκε από μια στιγμή η Τότεναμ, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά...

Η Τότεναμ στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Μιλάνο, δέχθηκε ένα γκολ από μια κακή της στιγμής αμυντικά, όμως το εις βάρος της 1-0 κρατάει τα πάντα ανοιχτά ενόψει του επαναληπτικού με την Μίλαν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! 

14.02.2023 | 18:01

Ριτσάρλισον: Πήγε στην Τότεναμ με πολλές περγαμηνές, αλλά μέχρι στιγμής… αγνοείται!

Το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση της Τότεναμ, έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη, αγοράζοντας τον Ριτσάρλισον από την Έβερτον, έναντι 58.000.000 ευρώ. Ήλπιζαν, πως θα αποτελέσει τον παίκτη, που θα πλαισιώσει ιδανικά τους Κέιν και Σον και θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Η αλήθεια είναι όμως, ότι η μέχρι στιγμής πορεία του, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον κατώτερη των περιστάσεων και των απαιτήσεων.  

14.02.2023 | 13:07

Οι 8 πυλώνες για τη δικαίωση της Λίβερπουλ μετά το φιάσκο στον τελικό του Παρισιού

Έχοντας λάβει περισσότερες από 9.000 πολυσέλιδες αναφορές από τους οπαδούς της για όσα συνέβησαν στο Παρίσι στον τελικό του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ οργάνωσε τα πράγματα και ετοίμασε τους 8 πυλώνες βάσει των οποίων επιδιώξει να δικαιωθεί, αλλά πολύ περισσότερο να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο.  

03.02.2023 | 23:17

Μάντσεστερ Σίτι: Στη λίστα του Champions League ο Περόνε!

Έκπληξη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, με τον Μάξιμο Περόνε να συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν, αντικαθιστώντας φυσικά τον Ζοάο Κανσέλο που αποχώρησε!