Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

26.07.2024 | 18:24

Η FSG δεν πήρε την Μπορντό, αλλά η Λίβερπουλ πάει για την πρώτη της μεταγραφή: Ποιος είναι ο Ματίς Αντζελί;

Είναι 17 ετών, είναι Γάλλος, παίζει στην Μπορντό, καλύπτει δύο διαφορετικές θέσεις και αρέσκεται να χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι. Προσθέστε σε όλα αυτά το ότι μένει ελεύθερος από την ομάδα του και θα αντιληφθείτε πλήρως για ποιον λόγο, ενδέχεται να αποτελέσει την πρώτη, καλοκαιρινή μεταγραφή της Λίβερπουλ. Τον θέλει ο Σλοτ, όλα ανοιχτά, διεθνής με τη χώρα του, έχει παίξει και απέναντι στην Αγγλία!  

26.07.2024 | 15:51

Lille means... business: Experts στις πωλήσεις οι Γάλλοι με Γιόρο, Αζάρ, Πεπέ και πολλά εκατομμύρια

Πριν από λίγο καιρό, κατέγραψε την ακριβότερη πώληση αμυντικού στην ιστορία της Ligue1 με την παραχώρηση του Λένι Γιόρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι όμως, αυτή η μεταγραφή ήταν απλά η συνέχεια σε μια σειρά πωλήσεων που φανερώνουν τη φοβερή αντίληψη και οργάνωση της Λιλ γύρω από τις business στο ποδόσφαιρο! 

25.07.2024 | 14:29

Ο Τετέ του Παναθηναϊκού είχε κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στη Λέστερ, ως ο πρώτος Βραζιλιάνος της ομάδας! (vid)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια από τις πιο ακριβές μεταγραφές του με την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ, Τετέ, ο οποίος έμεινε στην ιστορία της Λέστερ και μάλιστα είχε σκοράρει και στην πρώτη του εμφάνιση με τις «αλεπούδες», όταν βρέθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. 

24.07.2024 | 12:09

Απ' το μαγικό πρωτάθλημα με τη Λέστερ, στην... οικοδομή: «Το χαίρομαι, πάνω απ' όλα η ψυχική υγεία»! (vid)

Ο Ντάνι Ντρινκγουότερ αποκάλυψε τη νέα του δουλειά, έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κάνοντας πλέον κάτι πολύ διαφορετικό, μακριά από την πίεση, τη δημοσιότητα, τις απαιτήσεις και το καλούπι της καθημερινότητας! Έχει αρχίσει να δουλεύει σε οικοδομή και τονίζει πως είναι κάτι που τον ευχαριστεί, αφού δεν τον νοιάζουν τα χρήματα, αλλά η ψυχική υγεία...  

23.07.2024 | 15:05

Η Άρσεναλ βρήκε τον… Τσάκα της; Θέλει Λονδίνο ο Μερίνο, ο Έντεγκααρντ επανένωση, ο Γουίλσιρ θυμάται ακόμη! (vids)

Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει τον Μικέλ Μερίνο. Ο δεύτερος θυμίζει τον Γκρανίτ Τσάκα, τον γνωρίζει ο Μαρτίν Έντεγκααρντ και δεδομένα, δεν τον έχει ξεχάσει ο Τζακ Γουίλσιρ. Αρχίζει και ακούγεται έντονα η μεταγραφή στην Άρσεναλ, μοιάζει θετικός ο Ισπανός για επιστροφή στην Αγγλία!

23.07.2024 | 13:03

Το απόλυτο Glow-up της Άρσεναλ: Η μεταμόρφωση της άμυνας την έκανε να κυνηγά τίτλους

Ο Μικέλ Αρτέτα ξέρει πολύ καλά πως για το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ καλοί είναι οι σκόρερ ολκής, αλλά αν δεν έχεις κι αντίστοιχη άμυνα να στηρίξει ό,τι «χτίζεται» μπροστά, τότε θα είναι μάταιο. Γι' αυτό και φρόντισε από το 2019, όταν και ανέλαβε, να φτιάξει τα μετόπισθεν με τέτοιο τρόπο και να επενδύσει σε τέτοια πρόσωπα, που η ομάδα έκανε... glow up! 

22.07.2024 | 10:18

Η… παράνοια στο «σήριαλ» Καλαφιόρι – Άρσεναλ συνεχίζεται: Έβαλε δικηγόρους η Ρόμα, διεκδικεί ποσοστό!

Η Ρόμα, η Βασιλεία, η Μπολόνια και η Άρσεναλ. Τέσσερις διαφορετικές ομάδες, ένας συνδετικός κρίκος: ο Ρικάρντο Καλαφιόρι, του οποίου η μεταγραφή στους «κανονιέρηδες», έχει πραγματικά εξελιχθεί σε επικό σενάριο. Και μένει να δούμε πώς ακριβώς θα καταλήξει όλο αυτό, από την στιγμή που οι «τζιαλορόσι» κινήθηκαν νομικά για να εισπράξουν επτά εκατομμύρια από τους Ελβετούς!

21.07.2024 | 11:00

Τι ισχύει με Ποντένσε, Γουλβς και Ολυμπιακό; Η πρόταση του Ο’ Νιλ και η απουσία του από το τελευταίο φιλικό!

Θα γυρίσει τελικά ο Ντάνιελ Ποντένσε στην Ελλάδα; Θα βρεθεί ξανά στον Ολυμπιακό; Ή μήπως «δελεάστηκε» από την πρόταση του Γκάρι Ο’ Νιλ να αγωνιστεί ξανά με τη Γουλβς στην Premier League; Όσα ισχύουν αυτήν την στιγμή!

20.07.2024 | 20:10

Μία ιδανική μέρα για φιλικά: Επτά στα επτά οι ομάδες της Premier League, μόλις μία δέχθηκε… γκολ! (vids)

Πέντε ώρες, επτά φιλικά, ισάριθμες νίκες, έξι clean sheets. Υπέροχη ημέρα για τις αγγλικές ομάδες της Premier League και την προετοιμασία τους, με την Μπρέντφορντ να είναι η μόνη εξ’ αυτών που ναι μεν κέρδισε, αλλά είδε την εστία της να παραβιάζεται!

20.07.2024 | 11:16

Επτά φιλικά ομάδων της Premier League σε… πέντε ώρες – Όλα τα παιχνίδια και το Γιουνάιτεντ - Ρέιντζερς!

Σπουδαία ημέρα για τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, με αρκετή αγωνιστική δράση σε… φιλικό επίπεδο. Επτά παιχνίδια, «τεστ» προετοιμασίας, κορυφαίο όλων το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέιντζερς το απόγευμα!