Ειδήσεις » Carabao Cup

03.04.2024 | 10:38

Η φοβερή ομιλία του Πεπ μετά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ το 2023: «Δεν είχατε τίποτα»! (vid)

Για έλλειψη ορθής νοοτροπίας και «δίψας» και γι’ ανάγκη να προσγειωθούν όλοι και να ξαναβρούν την ταπεινότητά τους «κατηγόρησε» ο Πεπ Γκουαρδιόλα τους ποδοσφαιριστές του στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τον αποκλεισμό από τη Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ, στις αρχές του 2023.  

27.02.2024 | 13:42

Σαλάχ, Σόμποσλαϊ και Τρεντ εξεπλάγησαν με το πόσο… ζούσε το YNWA ο Ντανς (vid)

Το τραγούδι ομάδας και κόσμου λίγο μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τη Λίβερπουλ, συνεπήρε τον Ντανς που τραγουδούσε δυνατά και με καμάρι, προκαλώντας την έκπληξη των πιο έμπειρων συμπαικτών που βρίσκονταν δίπλα του!  

26.02.2024 | 17:17

Κουίβιν Κέλεχερ: Δυο τελικοί με clean sheet και πρωταγωνιστικό ρόλο! (vids)

Παίζει γιατί το αξίζει. Γιατί «κουβαλάει» τη Λίβερπουλ στη διαδρομή μέχρι το φινάλε των εγχώριων τουρνουά. Και έχει καταφέρει τους τίτλους που έχει διεκδικήσει, να τους προσφέρει στην ομάδα του. Ο Κουίβιν Κέλεχερ γι' ακόμα έναν τελικό ήταν καθοριστικός και πανηγύρισε το δεύτερο Λιγκ Καπ της καριέρας του!  

26.02.2024 | 13:52

388 παιχνίδια αργότερα, ο Ποτσετίνο ακόμα ψάχνει το πρώτο του τρόπαιο...

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο έχει βρεθεί σε τρεις ομάδες επί αγγλικού εδάφος, έχει διεκδικήσει δυο φορές το Λιγκ Καπ, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν ήταν στην πλευρά των νικητών... Η «κατάρα» του, όσα χρόνια έχει μετρήσει στο Νησί, συνεχίζεται...  

25.02.2024 | 20:34

Αυτό θα λείψει πολύ στον Κλοπ: Ομάδα και κόσμος τραγούδησαν ξανά το YNWA! (vid)

Είναι από τις στιγμές που όποια ομάδα κι αν υποστηρίζεις, αυτό το τραγούδι, αυτή η φανέλα, αυτή η ιστορία του κλαμπ, σε κάνει ν' ανατριχιάζεις. Και αυτό δεν συνηθίζεται ποτέ. Και θα λείψει πολύ και στον Κλοπ όταν αποχωρήσει. Ομάδα και κόσμος έγιναν ξανά «ένα» και τραγούδησαν δυνατά το «You 'll never walk alone» μετά τον θρίαμβο στο Λιγκ Καπ!  

25.02.2024 | 20:20

Παρέα με τον Γιούργκεν: Ο Φαν Ντάικ ήθελε τον Κλοπ μαζί του για να σηκώσουν το τρόπαιο! (vid)

Το Last Dance του μόλις ξεκίνησε και είναι ήδη υπέροχο! Ο Γιούργκεν Κλοπ σήκωσε στον ουρανό του Λονδίνου μαζί με τον Φαν Ντάικ το τρόπαιο του Λιγκ Καπ και αυτό τον γεμίζει με την ενέργεια που... είχε χάσει, ώστε να διεκδικήσει και όλους τους υπόλοιπους τίτλους μέχρι ν' αποχωρήσει το καλοκαίρι!  

25.02.2024 | 19:46

Η στιγμή που έδωσε το Λιγκ Καπ στη Λίβερπουλ: Κόρνερ ο Τσιμίκας, γκολ που… δεν ακυρώνεται ο Φαν Ντάικ! (vid)

Κόρνερ ο Κώστας Τσιμίκας, κεφαλιά ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και ένα γκολ που δεν μπορεί να ακυρωθεί. Η Λίβερπουλ κατακτά το Λιγκ Καπ και κερδίζει την Τσέλσι, δύο λεπτά πριν φτάσουμε στα πέναλτι!