Ειδήσεις » Champions League

22.12.2022 | 17:52

Γκουαρδιόλα: «Αν δεν πάρουμε Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα είναι πλήρης η θητεία μου…» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το μεγάλο απωθημένο και αυτό που κυνηγά περισσότερο από κάθε άλλο τρόπαιο η Σίτι κάθε σεζόν, τονίζοντας πως θα αισθάνεται ότι δεν θα αισθάνεται πλήρης αν τελικά δεν το καταφέρει ποτέ στην παρουσία του στο «Etihad».  

06.12.2022 | 16:37

H Ρεάλ έδωσε μονάχα 1.800 θέσεις στη Λίβερπουλ αντί για τις προβλεπόμενες 4.000!

Η Λίβερπουλ γνωστοποίησε πως η ενημέρωση που έλαβε από την Ρεάλ προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, αναφορικά με τις μόλις 1.800 διαθέσιμες θέσεις για τους οπαδούς της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ενόψει της αναμέτρησης της 15ης Μαρτίου. Παραβλέπει τους κανονισμούς της UEFA η «βασίλισσα», το ψάχνουν οι «κόκκινοι».  

18.11.2022 | 17:56

Η Λίβερπουλ του τελικού του 2019 ούτε είχε ξαναπαίξει, ούτε έπαιξε ποτέ ξανά μαζί! (vid)

Μια 11άδα που θα μπορούσε να είναι παντελώς ασύνδετη. Κι όμως, ο Κλοπ ήξερε ακριβώς τι είχε φτιάξει. Παρ’ όλα αυτά, ίσως κανείς να μην γνώριζε ότι εκείνοι που ξεκίνησαν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη πριν από μια 3ετία, δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ ξανά μαζί ούτε βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα μετά από εκείνο το ματς!  

07.11.2022 | 13:24

Ξανά Λίβερπουλ – Ρεάλ, εύκολα η Σίτι, επικίνδυνες αποστολές για Τσέλσι και Τότεναμ

Μετά και τη νέα συνάντησή τους στο Παρίσι πριν από μερικούς μήνες στον τελικό, οι Ρεάλ και Λίβερπουλ θα τα ξαναπούν στους «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σίτι του Πεπ χαμογέλασε μαθαίνοντας ότι ο επόμενος αντίπαλος είναι η Λειψία, ο Κόντε επιστρέφει με την Τότεναμ στην Ιταλία για την κόντρα με την Μίλαν, η Τσέλσι έπεσε πάνω στην Ντόρτμουντ.

03.11.2022 | 13:03

Και ποιος είπε ότι είναι κακή η 2η θέση για τη Λίβερπουλ; Πήρε κούπα ξεκινώντας από εκεί!

Νίκη με τέσσερα γκολ απέναντι σε αυτή τη Νάπολι δεν γινόταν να έρθει. Και τι έκανε η Λίβερπουλ; Πίεσε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και την ψυχολογία. Και κάπως έτσι μέσα από τη 2η θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτιάχνει σημάδια που μπορούν να προκαλέσουν ελπίδα για κάτι παντελώς απροσδόκητο…  

03.11.2022 | 11:58

Μάντσεστερ Σίτι: Η καλύτερη άμυνα του Champions League μαζί με τη Μπάγερν και μία από τις τέσσερις αήττητες!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό Champions League και την φάση των ομίλων, με τους «πολίτες» να είναι μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες ως στιγμής στον θεσμό, διαθέτοντας και την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία, μαζί με τη Μπάγερν Μονάχου!

03.11.2022 | 10:30

Τα 5+1 πράγματα που κρατά ο Γκρέιαμ Πότερ από την πρώτη του «περιπέτεια» σε ομίλους Champions League!

Μπορεί ο Γκρέιαμ Πότερ να βρέθηκε για πρώτη φορά σε ομίλους Champions League σε ολόκληρη την καριέρα του, μιας και ποτέ παλαιότερα δεν είχε αυτή την δυνατότητα, ούτε με την Έστερσουντ, ούτε με τη Μπράιτον, όμως ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Άγγλος προπονητής τα κατάφερε περίφημα. Η Τσέλσι προκρίθηκε, ο Άγγλος πέτυχε τον πρωταρχικό του στόχο και το γεγονός πως το κατάφερε δίχως ήττα, του δίνει μεγάλο κίνητρο ενόψει συνέχειας!

02.11.2022 | 23:54

Έκλεισαν τα γκρουπ με χαμόγελο, στην κορυφή και με ανατροπές η Σίτι και η Τσέλσι! (vids)

Το έκανε να μοιάζει απλό η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο απέναντι στην Σεβίλλη, γύρισε το ματς και έφτασε στο τρίποντο (3-1) που επιβεβαιώνει ότι είναι δίκαια… πρώτη, στην κορυφή του ομίλου, στο ονειρικό ντεμπούτο του Ρίκο Λιούις. Την ίδια ώρα, η Τσέλσι ζορίστηκε αλλά πήρε τη νίκη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με ανατροπή και με το τελικό 2-1, έβγαλε αντίδραση μετά την «τεσσάρα» από την Μπράιτον στην Premier League!