Ειδήσεις » Premier League

21.10.2024 | 23:57

Ο Γουντ σκόραρε, ο Σελς έδειξε το stop και η Φόρεστ γιορτάζει την πρώτη εντός έδρας νίκη της!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγήκε νικήτρια στη φοβερή μονομαχία με την Κρίσταλ Πάλας στο City Ground, πανηγυρίζοντας με το τελικό 1-0 το πρώτο εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα για τη φετινή σεζόν στην 8η αγωνιστική! Δυο δοκάρια οι «αετοί», φοβερός ο Σελς στα γκολπόστ της ομάδας του Νούνο Σάντο, παραμένει δίχως νίκη η ομάδα του Γκλάσνερ.Η Νότιγχαμ Φόρεστ βγήκε νικήτρια στη φοβερή μονομαχία με την Κρίσταλ Πάλας στο City Ground, πανηγυρίζοντας με το τελικό 1-0 το πρώτο εντός έδρας θετικό αποτέλεσμα για τη φετινή σεζόν στην 8η αγωνιστική! Δυο δοκάρια οι «αετοί», φοβερός ο Σελς στα γκολπόστ της ομάδας του Νούνο Σάντο, παραμένει δίχως νίκη η ομάδα του Γκλάσνερ.  

21.10.2024 | 21:26

Ο Σλοτ δεν έχει χάσει ποτέ δυο ματς πρωταθλήματος στη σειρά: «Μυστικό ψάχνετε; Θα σας πω…»!

Όπως το έκανε στην Άλκμααρ και στη Φέγενορντ, έτσι και τώρα στη Λίβερπουλ το έχει αποφύγει. Ο Άρνε Σλοτ ποτέ στην καριέρα του στους πάγκους δεν έχει καταγράψει δυο διαδοχικές ήττες σε παιχνίδια πρωταθλήματος και εξηγεί πώς το έχει καταφέρει…

21.10.2024 | 19:16

Απών και από την τελευταία προπόνηση ενόψει Σαχτάρ ο Σάκα

Ο Μπουκάγιο Σάκα φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Άρσεναλ ούτε στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, μετά την απουσία του από την ήττα (2-0) που υπέστησαν οι «κανονιέρηδες» στην έδρα της Μπόρνμουθ.  

21.10.2024 | 17:58

Οι τρομερές αντιδράσεις των παικτών της Τσέλσι στο γκολ του Τζάκσον: Έργο Μαρέσκα αυτό το πάθος! (vid)

Ο Έντσο Μαρέσκα δουλεύει σωστά, σοβαρά, οι παίκτες του έχουν καταλάβει πως μαζί του μπορούν πραγματικά να πετύχουν όσα έχουν λείψει από το σύλλογο τα τελευταία χρόνια και το ξέσπασμα στο γκολ του Τζάκσον στο «Άνφιλντ» ήταν απόλυτα χαρακτηριστικό των όσων βιώνουν οι «μπλε».  

21.10.2024 | 15:06

Ο Αρτέτα είδε τι έγινε στο Λίβερπουλ - Τσέλσι και σκέφτεται την έφεση για Σαλιμπά (vid)

Ο Μικέλ Αρτέτα, οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι της Άρσεναλ αρχίζουν να σκέφτονται την έφεση στην κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Σαλιμπά στην ήττα (2-0) από την Μπόρνμουθ, μετά και το παρόμοιο περιστατικό στο Λίβερπουλ - Τσέλσι με τον Τόσιν.

21.10.2024 | 13:23

Πότε από μακριά, πότε με σλάλομ: Ο Γκβάρντιολ είναι ένας τρομερός γκολτζής κι ας γράφει «αμυντικός» η ποδοσφαιρική του ταυτότητα! (vid)

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ δεν σκοράρει από... έμπνευση. Το κάνει γιατί ξέρει πολύ καλά πώς, πότε και με τι τρόπο να το κάνει όταν του δοθεί η ευκαιρία. Και μπορεί στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα τ' όνομά του να βρίσκεται στα μετόπισθεν, αλλά ο Κροάτης στόπερ έχει αποδείξει πως είναι ένας φοβερός γκολτζής, μετά και το νέο, φοβερό τελείωμα απέναντι στη Γουλβς.  

21.10.2024 | 12:18

Πίστη και εμπιστοσύνη στον Μαρέσκα: Ο κόουτς της Τσέλσι έχει κερδίσει την καθολική αποδοχή του κόσμου (vid)

Μπορεί να ήρθε ήττα στο «Άνφιλντ», αλλά ο κόσμος της Τσέλσι βλέπει μια ομάδα που συνεχώς κάνει βήματα προόδου και εξέλιξης και αυτό καθιστά τον Έντσο Μαρέσκα ιδανικό κόουτς. Κερδίζει την αποδοχή και το χειροκρότημα των οπαδών ο Ιταλός τεχνικός, όπως συνέβη και λίγο μετά το 2-1 από τη Λίβερπουλ, το απόγευμα της Κυριακής...

20.10.2024 | 23:00

Η βαθμολογία της 8ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ: Ασταμάτητη η Λίβερπουλ, κρατά από κάτω τη Σίτι

Μπορεί να μην εντυπωσίασε κόντρα στην Τσέλσι, αλλά η Λίβερπουλ του Σλοτ παραμένει αφεντικό στην Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζει να σέρνει το χορό στη βαθμολογία μετά και την 8η αγωνιστική.