Ειδήσεις » Champions League

01.11.2022 | 13:05

Όταν ο Εζίλ… αγαπούσε το ποδόσφαιρο, δημιουργούσε αναμνήσεις, όπως αυτή με τη Λουντογκόρετς! (vids)

«Αν σας αρέσει το ποδόσφαιρο, σας αρέσει και ο Εζίλ». Αρσέν Βενγκέρ. Και εκεί τελειώνει κάθε συζήτηση. Δεν γίνεται να μην άρεσε σε κάποιον να βλέπει τον Μεσούτ Εζίλ, αν αγαπούσε το άθλημα. Ένα άθλημα, που με το πέρασμα των χρόνων, μάλλον ο ίδιος ο παίκτης δεν αγάπησε όσο έπρεπε. Αλλά το διάστημα παρουσίας του στην Άρσεναλ, ήταν αρκετό, για να μας δημιουργήσει πολύτιμες αναμνήσεις. Το «σκαψιματάκι» για να τελειώνει τις φάσεις, οι ασίστ του, η απίθανη συνεργασία με την Λέστερ. Εκείνο το γκολ με τη Λουντογκόρετς όμως…

31.10.2022 | 20:57

Ο Κλοπ ρωτήθηκε αν χάνει τον ύπνο του με τα γκολ των αντιπάλων και απάντησε: «Ξυπνάω... για να πάω τουαλέτα»! (vid)

Μπορεί τ' αποτελέσματα της Λίβερπουλ να του προκαλούν προβληματισμό τα βράδια, όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε τρομερή απάντηση σε ρεπόρτερ που πήγε να βγάλει έξυπνο τίτλο με την ερώτηση που του έκανε για τον ύπνο, ειδικά μετά τη νίκη της Λιντς. 

31.10.2022 | 16:51

Σαν σήμερα: Η πανέξυπνη και μαγική λόμπα του Λάμπαρντ στην Βαρκελώνη (vid)

Πριν από 16 ολόκληρα χρόνια ο Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ανεξήγητα γκολ της Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και λόγω αυτών που θυμούνται οι «μπλε» από το 2012, όταν και έφτασαν μέχρι την κούπα, δεν το θυμάται και πολύς κόσμος...  

27.10.2022 | 10:53

Ρόμπερτσον: «Είπα στον Ντάργουιν θα του φτιάξω γκολ, δεν ξέρω αν κατάλαβε τι του έλεγα»! (vid)

Ο Άντι Ρόμπερτσον δεν είχε ιδέα αν τελικά έπιασαν τόπο τα λόγια του προς τον Νούνιες στην ανάπαυλα του ματς με τον Άγιαξ, ωστόσο, έγινε ακριβώς αυτό που του ανέφερε, ακόμα κι αν ο Ουρουγουανός δεν είχε καταλάβει τίποτα!  

26.10.2022 | 23:57

Άλλη Λίβερπουλ στο Champions League και «τριάρα» στην Ολλανδία – Τρομερό φινάλε και ισοπαλία για την Τότεναμ! (vids)

Μπορεί η Λίβερπουλ να ηττήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League, παρουσιάζοντας ένα πολύ κακό πρόσωπο, όμως στο Champions League συμμορφώνεται και προσαρμόζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το απέδειξε με τη Ρέιντζερς, το πιστοποίησε και στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ, με το τελικό 3-0 να προκύπτει… εύκολα και να σηματοδοτεί πως στην τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της, ακόμα και για την πρωτιά (χρειάζεται 4 γκολ) στο ματς με τη Νάπολι. Την ίδια ώρα, η Τότεναμ έμπλεξε μετά τη ισοπαλία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-1) και θα χρειαστεί τρίποντο στη Μασσαλία, για να είναι σίγουρη πως θα συνεχίσει στον θεσμό, μετά από ένα απίθανο ματς και ένα φοβερό φινάλε, με το VAR να ακυρώνει γκολ του Κέιν στην τελευταία φάση!

26.10.2022 | 21:14

Επέστρεψε στο Champions League ο Μπεγιερίν μετά από 5,5 χρόνια – Το τελευταίο του ματς και πάλι κόντρα στη Μπάγερν!

Το πρώτο του ματς στο Champions League μετά από μία πενταετία, αναμένεται να δώσει ο Έκτορ Μπεγιερίν, ο οποίος βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Το τελευταίο του ματς με την Άρσεναλ, ήταν και πάλι κόντρα στους Βαυαρούς!

26.10.2022 | 20:23

«Αίαντα», πρόσεξε μην… τριτώσει: Ο Τσιμίκας ψάχνει το ρεκόρ στις ασίστ κόντρα στον Άγιαξ!

Πέντε ομάδες στην καριέρα του Κώστα Τσιμίκα έχουν δεχθεί τουλάχιστον δύο γκολ από δική του ασίστ. Σε όλες τις υπόλοιπες, ο Έλληνας μπακ, το έχει κάνει μόλις μία φορά. Κόντρα στον Άγιαξ, ο παίκτης της Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία για ένα νέο ρεκόρ. Να κάνει τρεις τις ασίστ του και να μην υπάρχει άλλη ομάδα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, που να έχει «πληγωθεί» τόσο πολύ από τις μεταβιβάσεις του!

26.10.2022 | 11:51

Η εντυπωσιακή οξυδέρκεια του Τιάγκο Σίλβα που αποσόβησε γκολ (vid)

Η εμπειρία του Τιάγκο Σίλβα τον καθιστά έναν από τους πιο αποτελεσματικούς αμυντικούς και η Τσέλσι τον είδε ξανά να φανερώνει την εντυπωσιακή του οξυδέρκεια στο ματς με την Ζάλτσμπουργκ, έχοντας «διαβάσει» φάση που θα ήταν σίγουρο γκολ για τους Αυστριακούς.  

26.10.2022 | 11:15

Με κόπωση και πυρετό έπαιζε ο Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν άφαντος στη μεγάλη του επιστροφή στο Signal Iduna Park και ο Πεπ Γκουαρδιόλα δικαιολόγησε την κακή εμφάνιση του Νορβηγού στο γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής του έπαιζε με κόπωση και με πυρετό που είχε ανεβάσει πριν από το ματς.  

25.10.2022 | 23:50

Ξεκούραστα στην κορυφή η Σίτι (vid)

Δίχως ν' αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στην Βεστφαλία και με την Ντόρτμουντ να βρίσκεται επίσης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι οριστικοποίησε και την κατάκτηση της πρωτιάς στο 7ο γκρουπ της φετινής διοργάνωσης με το τελικό 0-0 του Signal Iduna Park. Έχασε ξανά πέναλτι ο Μαχρέζ, ακίνδυνος και άφαντος ο Χάαλαντ στην επιστροφή του στο γήπεδο της πρώην ομάδας του.