Ειδήσεις » Εθνική Αγγλίας

02.04.2024 | 21:31

Έχει να παίξει δύο χρόνια με την Αγγλία, αλλά ήταν στην… φωτογράφιση; «Σάλος» με την επιλογή του Σάουθγκεϊτ! (pic)

Φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, επιλογή που ξαφνιάζει και… όλα είναι ανοιχτά. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δείχνει να υπολογίζει τον Μέισον Μάουντ για το EURO 2024, παρότι αυτός έχει χάσει περισσότερο από το μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου!

27.03.2024 | 21:02

Ο «εφιάλτης» της Αγγλίας: «Γκάρεθ, έχεις καταλάβει τι θα συμβεί αν στο EURO βγεις… δεύτερος;»

Βγαίνεις πρώτος, φτάνεις εύκολα στα προημιτελικά και έπειτα χρειάζεται δύο μεγάλες προκρίσεις για να δικαιολογήσεις τον τίτλο του φαβορί. Είναι τόσο… απλό. Σκεφτείτε όμως, τι έχει να περάσει η Αγγλία, σε περίπτωση που τερματίσει στη θέση του 3ου ομίλου, στο EURO… Ένας «εφιάλτης» με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να μην θέλει ούτε να το σκέφτεται!

26.03.2024 | 23:42

Αυτό το πείσμα η Αγγλία θα πρέπει να το βγάλει και στο Euro!

Παρά τον φιλικό χαρακτήρα της αναμέτρησης με το Βέλγιο στο «Γουέμπλεϊ», η Αγγλία έβγαλε πείσμα! Το είδε πολύ πιο σοβαρά απ' ότι θα φάνταζε φυσιολογικό. Και κατάφερε στο 90' + 5' να βρει το γκολ που άξιζε για το τελικό 2-2, αποτρέποντας τη δεύτερη ήττα μετά από εκείνη στο ματς με τους Βραζιλιάνους. Τώρα, σειρά παίρνει η ανακοίνωση της αποστολής για τα γήπεδα της Γερμανίας! 

25.03.2024 | 19:13

Η πιο ιδιαίτερη 50η συμμετοχή: Ο Ράις αρχηγός της Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ»!

Ο Ντέκλαν Ράις για πρώτη φορά στην παρουσία του στην εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας θα ηγηθεί των συμπαικτών του με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο μετά την ανακοίνωση που του έκανε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!  

25.03.2024 | 10:40

Ο Μπέλιγχαμ βοήθησε τον Ράις να πάρει τη φανέλα που ζήτησε από τους Βραζιλιάνους στο «Γουέμπλεϊ»! (vid)

Σε ρόλο... μεσάζοντα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο περιθώριο του φιλικού της Αγγλίας με τη Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ», αφού, βοήθησε τ' αδέρφια του από τη Μαδρίτη να πάρουν τις φανέλες που ήθελαν, αλλά και πήρε και την εμφάνιση που είχε ζητήσει ο Ράις! 

24.03.2024 | 23:35

Σοβαρές απώλειες για την Αγγλία: Τραυματίας και ο Μαγκουάιρ, τρεις αποχώρησαν, δύο… ήρθαν!

Προσθαφαιρέσεις στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, με τρεις τραυματισμούς να κάνουν την εμφάνισή τους. Ανησυχία και στην «κόκκινη» πλευρά του Μάντσεστερ τώρα, χτύπησε ο Μαγκουάιρ και επιστρέφει στην… βάση του. Δύο οι κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το φιλικό με το Βέλγιο!

24.03.2024 | 21:46

Το «update» στην κατάσταση του Γουόκερ: «Αινιγματική» απάντηση του Σάουθγκεϊτ!

Δεν βγαίνει συχνά αλλαγή, ανησύχησε τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Και προς το παρόν, ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τον τραυματισμό του Κάιλ Γουόκερ, όπως ξεκαθάρισε και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!

23.03.2024 | 22:56

Μια πολύ χρήσιμη δοκιμασία για την Αγγλία...(vid)

Έχοντας κληθεί ν' αντιμετωπίσει την απαραίτητη ένταση και τις δυσκολίες που θα βοηθήσουν στoν καταρτισμό του πλάνου για τα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι, η Αγγλία ηττήθηκε 1-0 από τη Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ» στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το Euro 2024. Ο Σάουθγκεϊτ δοκίμασε πρόσωπα, έδωσε το «βάπτισμα του πυρός» σε Κόνσα και Μέινο, κατέγραψε τα θετικά και πρόσεξε τις αδυναμίες της ομάδας του.  

23.03.2024 | 21:29

Ανησυχία στη Σίτι, περιμένουν στην… Άρσεναλ: Αναγκαστική αλλαγή ο Γουόκερ!

Ανησυχία για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ο Κάιλ Γουόκερ από το φιλικό της Αγγλίας με την Βραζιλία. Θύμισε κάτι από τον τραυματισμό του… Κονατέ, αναμένει και η Άρσεναλ τις εξελίξεις, λόγω της επικείμενης αναμέτρησής τους!

23.03.2024 | 20:07

Η πρώτη ενδεκάδα του Σάουθγκεϊτ για το 2024: Γουότκινς, Γκάλαγκερ, Γκόρντον και Ράσφορντ στον… πάγκο!

Η Βραζιλία, η Ουρουγουάη, η Ολλανδία και η Ιταλία, είναι οι τέσσερις μόνες χώρες που έχουν κερδίσει περισσότερες φορές την Αγγλία από όσες η ίδια. Και «σήμερα», τα «τρία Λιοντάρια» υποδέχονται την πρώτη στο Wembley, στο πρώτο τους παιχνίδι για το 2024. Δείτε τις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!