Ειδήσεις » Champions League

05.10.2022 | 23:54

«Αστεράτες» Σίτι και Τσέλσι, τον χαβά του ο Χάαλαντ! (vids)

Χαρούμενοι έφυγαν από Μάντσεστερ και Λονδίνο οι φίλοι της Σίτι και της Τσέλσι, με τις ομάδες τους να επικρατούν με χαρακτηριστική ευκολία στην 3η αγωνιστική του Champions League. «Διέλυσε» τη Κοπεγχάγη με… πεντάρα (5-0) η ομάδα του Πεπ, με τον Χάαλαντ να μην σταματάει πουθενά, την ώρα που ο Γκρέιαμ Πότερ δεν θα ξεχάσει ποτέ το 3-0 επί της Μίλαν, που σηματοδότησε την πρώτη του νίκη στον θεσμό!

05.10.2022 | 21:54

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Ο νεότερος Άγγλος που ξεκινά βασικός και παίρνει περιβραχιόνιο στο Champions League!

Ματς που δεν θα ξεχάσει ποτέ φαίνεται πως θα είναι αυτό απέναντι στη Σεβίλλη για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον 19άχρονο Άγγλο να φορά το περιβραχιόνιο της Μπορούσια Ντόρτμουντ και να «γράφει» ιστορία, αναλογικά με την ηλικία του!

05.10.2022 | 15:50

Νούνιες για Κλοπ: «Δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν μιλάει»!

Η περίοδος προσαρμογής του Ντάργουιν Νούνιες και των γκολ που περιμένει από εκείνον η Λίβερπουλ φαίνεται ότι παρατείνεται, με τον Ουρουγουανό να δηλώνει ότι χρειάζεται απαραίτητα τη μετάφραση από τους συμπαίκτες του, αφού δεν καταλαβαίνει τίποτα απ’ όσα λέει ο Κλοπ στις ομιλίες του!  

05.10.2022 | 12:10

Στο «Άνφιλντ» για να δει… Τσάμπιονς Λιγκ ο Σερ Άλεξ

Αφού η λατρεμένη του Γιουνάιτεντ απουσιάζει από την γιορτή, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Τρίτης ώστε να δει από κοντά το ματς της Λίβερπουλ με την άλλοτε ομάδα του, Ρέιντζερς.  

04.10.2022 | 23:51

Σπάνια βραδιά άνεσης για τη Λίβερπουλ, μπορούσε και κάτι παραπάνω η Τότεναμ (vids)

Το είχε ανάγκη αυτό η Λίβερπουλ. Μια σπανιότατη βραδιά ηρεμίας και άνετης νίκης. Και το κατάφερε σκοράροντας στα πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου για το 2-0 στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Ρέιντζερς, για να συνεχίσει σε τροχιά πρόκρισης. Στο 0-0 έμεινε η Τότεναμ στην Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ. Μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο οι Λονδρέζοι, που όμως δέχονται ευχάριστα τον βαθμό. 

21.09.2022 | 17:09

«Η UEFA είχε ετοιμάσει μέρες νωρίτερα την ανακοίνωση για να κατηγορήσει τους οπαδούς της Λίβερπουλ»

Δημοσίευμα του Guardian αναφέρει ότι στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για κάποιον λόγο είχαν συντάξει αρκετές μέρες νωρίτερα από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μια ανακοίνωση που μετέφερε όλη την ευθύνη στους οπαδούς για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα του Παρισιού!

15.09.2022 | 18:19

«Χάαλαντ, καλύτερα να σκοράρεις, παρά να κάνεις δηλώσεις» (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε ξανά. Το έκανε και πάλι, ακόμη και απέναντι στην πρώην ομάδα του και αποτελεί τον βασικό λόγο που η Μάντσεστερ Σίτι έκανε και επίσημα, το 2Χ2 στο Champions League. Όταν όμως του ζητήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική του κατάσταση, μπερδεύτηκε. Μάλλον ο Νορβηγός, έχει μάθε περισσότερο να σκοράρει, παρά να… μιλάει!