Ειδήσεις » Champions League

09.09.2022 | 12:47

Μαγικές σκηνές στη Γλασκώβη, οπαδοί της Ρεάλ φώναζαν το όνομα της Σέλτικ και αντάλλασσαν κασκόλ και χειραψίες! (vid)

Ακόμα κι αν το 3-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης πίκρανε τον κόσμο της Σέλτικ, η αγάπη για το ποδόσφαιρο έλαμψε και θριάμβευσε με τους φίλους των «καθολικών» και της «βασίλισσας» ν' αλληλοσυγχαίρονται, να δίνουν τα χέρια και ν' ανταλλάσσουν κασκόλ για να τους μείνει η όμορφη ανάμνηση της συνάντησης των συλλόγων! 

08.09.2022 | 11:33

Ρόμπερτσον: «Αξίζαμε αυτή την ήττα, πρέπει να ξυπνήσουμε γρήγορα» (vid)

Αφοπλιστικά ειλικρινής για όσα έφταιξαν και για το γεγονός πως απαγορεύεται η Λίβερπουλ να παρουσιάζεται με τέτοια εικόνα σε τέτοιο επίπεδο όπως αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ο Άντι Ρόμπερτον. «Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν είχαμε ευκαιρίες ή όχι, το αποτέλεσμα έγραψε 4-1 και το αξίζαμε. Πρέπει να ξυπνήσουμε» είπε μεταξυ άλλων ο Σκωτσέζος φουλ μπακ. 

07.09.2022 | 10:50

Τρελαίνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ο Χάαλαντ, φτάνει σε άλλα επίπεδα το σκοράρισμα ανά αγώνα! (vid)

Δυο γκολ και στο φετινό του ντεμπούτο με την Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ, συνολικά 12 τέρματα σε 7 αναμετρήσεις για τη φετινή σεζόν και είναι μόλις 22 ετών! Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν σταματάει ποτέ και πουθενά και κάνει τον κόσμο ν' αναρωτιέται που μπορεί να φτάσει και πως γίνεται να έχει τέτοια συνέπεια και διάρκεια στο ραντεβού με τα αντίπαλα δίχτυα. 

06.09.2022 | 23:50

Τι Premier League, τι Champions League; «Καθάρισε» ξανά ο Χάαλαντ στην «τεσσάρα» της πρεμιέρας για τη Σίτι!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε πρεμιέρα Champions League πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία επικράτησε με 4-0 της Σεβίλλη στην Ισπανία, με πρωταγωνιστή τον συνήθη – ύποπτο, Έρλινγκ Χάαλαντ. Έφτασε τα 25 γκολ σε 20 ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και φαίνεται πως δεν επηρεάζεται ούτε από… ταξίδια!

06.09.2022 | 21:42

Έχει πρόβλημα...

Αυτή τη φορά έμοιαζε σαν να μην μπήκε ποτέ στο κλίμα του ματς και να μην είχε κανέναν τρόπο να διαχειριστεί τη δυναμική άμυνα και τα τρεξίματα των αντιπάλων. Η φετινή Τσέλσι προβληματίζει στο ξεκίνημα της σεζόν και ηττήθηκε 1-0 από τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντεμπούτο για Ομπαμεγιάνγκ, αναποτελεσματική, άτολμη και άχρωμη η ομάδα του Τούχελ.  

06.09.2022 | 18:57

Ντεμπούτο Φοφανά και Ομπαμεγιάνγκ στο Champions League για την Τσέλσι!

Την πρώτη τους εμφάνιση με την φανέλα της Τσέλσι ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και ο Φοφανά, με τους «μπλε» να φιλοξενούνται από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην πρώτη αγωνιστική του Champions League!

26.08.2022 | 11:24

Η Λίβερπουλ, ο Σερ Άλεξ στην Αμπερντίν και το ευρωπαϊκό του Παρισιού (vid)

Η Λίβερπουλ κοντράρεται με την Ρέιντζερς στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και για να βρει κανείς την προηγούμενη ευρωπαϊκή συνάντηση των «κόκκινων» με Σκωτσέζους, γυρίζει πίσω 40 χρόνια, σε μια σεζόν που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του τροπαίου στο Παρίσι. 

26.08.2022 | 10:22

Ο Χάαλαντ επιστρέφει, αλλά η Σίτι είναι αμείλικτη με Γερμανούς...

Η μοίρα ήθελε ο Έρλινγκ Χάαλαντ να επιστρέψει άμεσα στην Βεστφαλία μετά τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, ίσως φέτος να... αναγκαστεί να πληγώσει πολύ την πρώην του, Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

25.08.2022 | 20:01

Αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ θέλει... γερό στομάχι και ποιότητα

Ποιος είπε ότι πλέον υπάρχει κάτι... εύκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ; Οι αγγλικοί εκπρόσωποι το κατάλαβαν και με το παραπάνω στην κλήρωση των ομίλων για τη νέα σεζόν, αφού σε κάθε «μέτωπο» υπάρχουν ζόρια. Συναντήσεις με... πολλά προηγούμενα για Λίβερπουλ και Νάπολι, θα χρειαστεί να τρέξει πολύ η Τότεναμ, επικίνδυνες αποστολές για την Σίτι και βάρος στην Τσέλσι για να κλείσει τη δυάδα με την Πρωταθλήτρια Ιταλίας, Μίλαν.