Ειδήσεις » Champions League

25.10.2022 | 21:38

Πρόκριση και πρωτιά με «γκολάρες» για την Τσέλσι του αήττητου Πότερ! (vids)

Μπορεί η Τσέλσι να έκανε τα εύκολα… δύσκολα, στην 5η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Champions League, όμως πήρε τη νίκη απέναντι στη Σάλτσμπουργκ με 2-1 και την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τρομερά γκολ από Κόβασιτς και Χάβερτς, έχασε πολλά ο Ομπαμεγιάνγκ, αλλά ο στόχος επετεύχθη, με την πρωτιά να είναι γεγονός για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, που συνεχίζει αήττητος μετά από 9 ματς στον σύλλογο!

25.10.2022 | 13:45

Χάαλαντ: Η μεγάλη επιστροφή στην Βεστφαλία και το «όπλο» για τα νέα γκολ (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ελάχιστους μήνες μετά την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος και η δεδομένη πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι – αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί η πρωτιά – προσφέρει κάποια… χαλαρότητα για τα γκολ που θα θελήσει να κυνηγήσει ο Νορβηγός.  

24.10.2022 | 16:19

Η… ανάβαση του Χάαλαντ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Το νορβηγικό τανκ έχει ήδη φτάσει στα 28 τέρματα στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ας είναι μόλις 22 ετών, έχοντας μπροστά του θρύλους του ποδοσφαίρου για να ξεπεράσει… άμεσα, με επιδόσεις τις οποίες μπορεί να «σβήσει» και να συνεχίσει την αναρρίχησή του ακόμα και στα τελευταία παιχνίδια του γκρουπ.  

13.10.2022 | 13:57

Κλοπ: «Μετά από τόσο καιρό, θα με μεθύσει η μια μπύρα»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να δείξει πόσο καιρό είχε να αισθανθεί τέτοια άνεση μετά από εκτός έδρας παιχνίδι η Λίβερπουλ και τόνισε πως η συνήθεια που είχαν να πίνουν μια μπύρα για τον εορτασμό της νίκης, θα του έβγαινε σε… κακό μετά το επιβλητικό πέρασμα από την Γλασκώβη.  

13.10.2022 | 10:31

Μπεναγιούν, Μίλνερ, Κουτίνιο και τώρα… Σαλάχ: Στις μεγαλύτερες νίκες της Λίβερπουλ στο Champions League, πάντα κάποιος κάνει «ιστορικό» ματς! (vids)

Κάθε φορά που η Λίβερπουλ θα πανηγυρίσει μία πολύ μεγάλη νίκη στο Champions League, είναι δεδομένο πως κάποιος παίκτης της θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ένα ιστορικό ρεκόρ, κάτι που δεν είχε επαναλάβει πριν την εν λόγω αναμέτρηση. Το ξέρει ο Μπεναγιούν, το γνωρίζει ο Μίλνερ, το είδε ο Κουτίνιο και πλέον, και ο Μοχάμεντ Σαλάχ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα!

13.10.2022 | 09:46

Ο Σαλάχ παίρνει αγκαλιά τον Έλιοτ, το γκολ μετρά και ο Κλοπ χαμογελά για την… αληθινή φιλία που υπάρχει στη Λίβερπουλ! (vid)

Το ματς βρίσκεται στο 87ο λεπτό και ο Χάρβεϊ Έλιοτ έχει σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Champions League με την Λίβερπουλ. Ο VAR ελέγχει τη φάση και παρότι το ματς είναι 6-1 υπέρ της ομάδας του, άπαντες θέλουν το γκολ να κατοχυρωθεί. Πιθανώς, περισσότερο και από τον ίδιο τον σκόρερ, το ήθελε ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

12.10.2022 | 22:49

Η Τότεναμ πήγε από τελευταία του ομίλου… πρώτη, σε οκτώ λεπτά χάρη στις 50 συνεργασίες των Κέιν και Σον! (vids)

Τρομερά πράγματα λαμβάνουν χώρα την δεδομένη χρονική στιγμή στο Λονδίνο, με την Τότεναμ να βρίσκεται πίσω στο σκορ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και να είναι… τελευταία και οκτώ λεπτά μετά, να βρίσκεται στην κορυφή του 4ου ομίλου, χάρη στα 50 γκολ που έχουν προκύψει από συνεργασίες των Σον και Κέιν!

12.10.2022 | 22:32

Πάλι ασίστ ο Τσιμίκας στο Champions League – Η πρώτη εκτός έδρας στην καριέρα του στον θεσμό! (vid)

Η Λίβερπουλ έμεινε πίσω στο σκορ στο «Άιμπροξ», με τη Ρέιντζερς να προηγείται, αλλά οι «κόκκινοι» απάντησαν άμεσα, με στατική φάση. Το γκολ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, με το… ελληνικό της υπόθεσης, να είναι η 2η ασίστ του Κώστα Τσιμίκα στο φετινό Champions League!

12.10.2022 | 13:30

Αρπάχτηκε ο Κλοπ με ερώτηση δημοσιογράφου και ειρωνεύτηκε τον Χάμαν: «Ναι, τον σέβονται παντού…» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ήθελε ν’ ακούει για την κριτική που του έκανε ο Ντίτμαρ Χάμαν περί της… σπίθας που λείπει από τη Λίβερπουλ, ειρωνεύτηκε τον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας και ζήτησε από δημοσιογράφο να κάνει άλλη, δική του ερώτηση και να μην επικαλείται τον άλλοτε χαφ των «κόκκινων».