Ειδήσεις » Champions League

21.02.2023 | 22:05

Οργή των οπαδών της Λίβερπουλ για UEFA με έντονη γιούχα και πανό για «ψεύτες»! (vid)

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν άφησαν καν ν' ακουστεί ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ πριν από την έναρξη του ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας γνωστά τα συναισθήματα οργής που τους διακατέχουν προς την UEFA μετά τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι...

21.02.2023 | 11:10

Η καραντίνα «ένωσε» τους Κλοπ και Αντσελότι!

Ο κορονοϊός βοήθησε την ανθρωπότητα να έρθει πιο κοντά… ακόμα και από απόσταση, αφού όλοι είδαν τι πραγματικά έχει σημασία. Και οι Κλοπ και Αντσελότι ήταν δυο από τους εκείνους που εκτίμησαν την παρέα, την αλληλεγγύη και τη σκέψη του καθενός για το καλό του άλλου.  

20.02.2023 | 15:57

Κλοπ: «Ξαναείδα πρόσφατα τον τελικό του Παρισιού και… ήταν μαρτύριο»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι δεν είχε τολμήσει να ξαναδεί το παιχνίδι της Λίβερπουλ στο Παρίσι από τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και … πόνεσε πολύ που αναγκάστηκε να το κάνει πρόσφατα για να διαπιστώσει πράγματα ενόψει της νέας συνάντησης με την Ρεάλ Μαδρίτης, το βράδυ της Τρίτης.  

17.02.2023 | 12:19

Ο Ράσφορντ, ο Λάμπαρντ στο «Καμπ Νόου» και ο πανηγυρισμός του Μουρίνιο (vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε να σκοράρει στην Βαρκελώνη το βράδυ της Πέμπτης σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο Europa League, όντας πλέον ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ σε αυτό το γήπεδο από την τρομερή βραδιά της Τσέλσι του Μουρίνιο πίσω στον Οκτώβρη του 2006!  

16.02.2023 | 17:36

Πανό υποστήριξης του Τούχελ από τους οπαδούς της Τσέλσι στη Γερμανία!

Ο Τόμας Τούχελ φαίνεται ότι παραμένει στην καρδιά των οπαδών της Τσέλσι παρά τα όσα δύσκολα βίωσε και την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τους υποστηρικτές των «μπλε» να φανερώνουν πανό αφιερωμένο σ’ εκείνον στο Signal Iduna Park.  

16.02.2023 | 10:20

Μέχρι και ο Μπόελι έβγαζε βίντεο με το κινητό τον εκπληκτικό κόσμο της Ντόρτμουντ (pic)

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ έκαναν ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να τους υποκλιθεί, κάτι που ουσιαστικά έκανε και το μεγάλο αφεντικό της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, ο οποίος έβγαλε το κινητό για ν’ απαθανατίσει το μαγικό κορεό των Βεστφαλών.  

15.02.2023 | 23:56

«Λύγισε» στη Γερμανία η βελτιωμένη Τσέλσι, έχει τη ρεβάνς στο Λονδίνο! (vid)

Μπορεί η Τσέλσι να κατάφερε να βελτιώσει την εικόνα της και να απείλησε σοβαρά τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως η πρώτη της ήττα στο Champions League με τον Γκρέιαμ Πότερ είναι γεγονός. Ηττήθηκε με 1-0 στη Γερμανία και πλέον θα επιχειρήσει να ανατρέψει την κατάσταση με σύμμαχο τον κόσμο της στο Λονδίνο!

15.02.2023 | 13:27

Πότερ: «Φυσικά και εκνευρίζομαι. Όποιος λέει ότι δεν θα νευρίαζε, δεν γνωρίζει τίποτα» (vid)

Ο Γκρέιαμ Πότερ ξεκαθάρισε ότι είναι λογικό ο κόσμος να μη βλέπει το πιο αυστηρό του πρόσωπο στην άκρη του πάγκου της Τσέλσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα του δεν «βράζει», όπως ανά περιστάσεις θα έκανε κάθε συνηθισμένος άνθρωπος.  

14.02.2023 | 23:58

Προδόθηκε από μια στιγμή η Τότεναμ, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά...

Η Τότεναμ στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Μιλάνο, δέχθηκε ένα γκολ από μια κακή της στιγμής αμυντικά, όμως το εις βάρος της 1-0 κρατάει τα πάντα ανοιχτά ενόψει του επαναληπτικού με την Μίλαν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!