Ειδήσεις » Champions League

02.11.2022 | 22:26

Ο Στέρλινγκ σκοράρει… μόνο στο Champions League με τον Πότερ! (vid)

Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να βρίσκει δίχτυα στο 18ο λεπτό, ισοφαρίζει η Τσέλσι την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο 18ο λεπτό, με τον Άγγλο να σκοράρει για δεύτερη φορά στην Ευρώπη υπό τις οδηγίες του Γκρέιαμ Πότερ, αλλά ποτέ μέχρι τώρα στην Αγγλία!

02.11.2022 | 17:21

Ο Τούντορ φώναζε στους παίκτες του να κρατήσουν την ισοπαλία και δεν τον άκουγαν!

Η Μαρσέιγ είχε μπερδευτεί παντελώς. Είχε αγχωθεί. Η πίεση του κόσμου ήταν τεράστια. Όλη η ομάδα έψαξε λανθασμένα το γκολ της νίκης κόντρα στην Τότεναμ. Και τελικά έχασε τα πάντα. Ακόμα κι αν ο Τούντορ έξαλλα φώναζε μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να μπορεί να τον ακούσει κανείς!  

02.11.2022 | 16:32

Κλοπ: Ο 7ος κατοστάρης, καλύτερος μόνο ο Πεπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε για 400η φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη Νάπολι, καταγράφοντας το 100ο παιχνίδι της καριέρας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο μοναδικός… καλύτερος από τον Γερμανό σε επίπεδο νικών.  

02.11.2022 | 14:54

Εφτά φορές άλλαξε ο όμιλος της Τότεναμ στην τελευταία αγωνιστική!

Η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από τη Μασσαλία για να προκριθεί ως 1η, η Μαρσέιγ έμεινε παντελώς εκτός Ευρώπης και η Άιντραχτ βρίσκεται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον όμιλο αυτό να εξελίσσεται με… τρέλα στην τελευταία αγωνιστική!  

02.11.2022 | 13:14

Η Λίβερπουλ σοβαρεύεται και αποδεικνύει πως στο «Άνφιλντ» υπάρχει λογική!

Τι και αν η Λίβερπουλ είναι στα… χειρότερά της στο φετινό ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας την κακή συνήθεια να μένει πίσω στο σκορ και να δυσκολεύεται πολύ στην συνέχεια, να προβεί σε ανατροπή σε κάθε ματς που της παρουσιάζεται; Τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει τα κατακτά με την δύναμη του «Άνφιλντ». Το έκανε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και το επανέλαβε και με τη Νάπολι, αποδεικνύοντας πως όταν θέλει… μπορεί, διατηρώντας την συγκέντρωσή της για 90 λεπτά και σκοράροντας σε κομβικά σημεία!  

02.11.2022 | 00:00

Έμεινε ζωντανή στο πρώτο, «σκότωσε» τη Μαρσέιγ στο δεύτερο και προκρίθηκε η Τότεναμ! (vids)

Έβγαλε χαρακτήρα σε ένα ματς που της «στράβωσε» από την αρχή η Τότεναμ, η οποία έμεινε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά κατάφερε να ανταπεξέλθει και με το τελικό 2-1, πήρε την πρόκρισή της στους «16» του Champions League ως δεύτερη. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Λενγκλέ, τη νίκη «κλείδωσε» ο Χόιμπιεργκ σε ένα «τρελό» ματς που έμοιαζε με θρίλερ, αλλά εν τέλει είχε καλό τέλος για την ομάδα του Κόντε!  

01.11.2022 | 23:57

Γλυκιά νίκη για ηρεμία και οριστικά στη 2η θέση η Λίβερπουλ (vid)

Τα γκολ των Σαλάχ και Νούνιες στο φινάλε χάρισαν στη Λίβερπουλ νίκη ψυχολογίας με το τελικό 2-0 απέναντι στη Νάπολι ώστε ν' αφήσει για λίγο στην άκρη τις ζόρικες μέρες. Στη 2η θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε τελικά η ομάδα του Κλοπ, με τους «παρτενοπέι» να παίρνουν την πρωτιά λόγω και της επιβλητικής τους επικράτησης στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» πριν από λίγο καιρό.   

01.11.2022 | 20:48

Πέμπτο σερί ματς του Τσιμίκα στο Champions League – Βασικός για 3η φορά απέναντι σε ιταλικό σύλλογο!

Στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ απέναντι στη Νάπολι βρίσκεται και πάλι ο Κώστας Τσιμίκας, με τον Έλληνα μπακ να καταγράφει την 5η του συμμετοχή στο Champions League, με τις 4 εξ αυτών να είναι στο αρχικό σχήμα!

01.11.2022 | 17:40

Υποδοχή με πυροτεχνήματα για την Τότεναμ στη Μασσαλία, από τους φίλους της… Μαρσέιγ! (vid)

Μία περίεργη… έκπληξη επεφύλασσαν οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ στους παίκτες της Τότεναμ, με τους Γάλλους να πηγαίνουν έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας του Αντόνιο Κόντε και να ρίχνουν πυροτεχνήματα για να … ξυπνήσουν άπαντες!