Ειδήσεις » BREAKING NEWS

19.10.2024 | 21:50

Ο Τζέιμι Κάραγκερ αναρωτήθηκε ό,τι και οι φίλοι της Άρσεναλ κατά του Γουέμπ και… διέγραψε το Tweet του! (pic)

Ο Τζέιμι Κάραγκερ εκνεύρισε τον κόσμο της Άρσεναλ, διότι προέβη σε ανάρτηση κατά του Χάουαρντ Γουέμπ και εν συνεχεία, αποφάσισε να διαγράψει την τοποθέτησή του!

19.10.2024 | 12:06

«Ένας… τεράστιος Σερ Άλεξ»: Του «έκοψαν» τον μισθό, τον… πλήγωσαν και αυτός θα είναι στο Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ!

Λίγες μέρες μετά την πρωτοφανή απόφαση της απόλυσης του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τη θέση του Πρεσβευτή, ο ίδιος δε γυρνά πλάτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει σκοπό να παραβρεθεί, στην πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στη Μπρέτφορντ, για την 8η αγωνιστική της Premier League!

18.10.2024 | 10:15

«Σοκ» στη Φούλαμ: Κατηγορίες ξανά για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην πρόεδρο της ομάδας, στην αρχηγό των γυναικών!

Είδηση – σοκ μετέφερε αισίως ο David Ornstein στην Αγγλία, με πρώην πρόεδρο της Φούλαμ να κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση στην αρχηγό της τότε ομάδας του!

17.10.2024 | 18:32

«Βόμβες» του Πακετά προς πάσα κατεύθυνση: «Όλα ήταν σχεδιασμένα, υποκινούνται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!»

Ανάρτηση που θα συζητηθεί έντονα έλαβε χώρα πριν από μερικά λεπτά από τον Λούκας Πακετά, ο οποίος ξεκαθάρισε πως κατηγορείται με ψευδή στοιχεία και πως όλα αυτά υποκινούνται από ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο βρίσκεται κοντά στην υπόθεση!

15.10.2024 | 22:36

Είναι οριστικό: Με τον Κάρσλεϊ στο ΟΑΚΑ η Αγγλία για την Ελλάδα – Πότε αναλαμβάνει ο Τούχελ;

Μένει στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 ο Λι Κάρσλεϊ και αναλαμβάνει από 1η Ιανουαρίου του 2025 ο Τόμας Τούχελ! Με τον πρώτο έρχονται στην Ελλάδα τα «τρία Λιοντάρια»!

15.10.2024 | 20:53

Ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας – Συμφώνησε, υπογράφει, έχουμε «here we go»!

Ο Τόμας Τούχελ είναι εδώ! Αντικαθιστά τον Λι Κάρλσεϊ και γίνεται ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας! Άμεσα οι υπογραφές, είχε πει «ναι» εδώ και αρκετές ώρες, επετεύχθη πλήρης συμφωνία!

12.10.2024 | 16:38

«Δεν θέλω να πάω στη Λίβερπουλ»: Ο μεταγραφικός στόχος του καλοκαιριού «χάθηκε», σύμφωνα με τους Ισπανούς!

Έχει γίνει… Ρεάλ Μαδρίτης και δεν φαντάζεται το μέλλον του μακριά από την Ισπανία ο Ορελιέν Τσουαμενί! Και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με τους Ισπανούς, έχει ήδη απορρίψει στο μυαλό του το ενδεχόμενο μεταγραφής στη Λίβερπουλ, το επόμενο καλοκαίρι…