Ειδήσεις » Champions League

14.03.2023 | 23:50

Με αδιανόητο Χάαλαντ, η Σίτι διέσυρε την Λειψία και πέρασε στα προημιτελικά! (vids)

Χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο, πέντε τέρματα μόνος του στο παιχνίδι και ιστορική βραδιά για τον Έρλινγκ Χάαλαντ στο «Etihad»! Ο Viking έκανε ό,τι ήθελε και η Μάντσεστερ Σίτι δεν λυπήθηκε ούτε στο ελάχιστο την Λειψία, φτάνοντας στο τελικό 7-0 για να περάσει στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Ρεκόρ στην διοργάνωση, αλλά και στην ιστορία των «πολιτών» από τον Νορβηγό στράικερ, έβαλαν γκολ και οι Γκουντογκάν και Ντε Μπρόινε. 

14.03.2023 | 22:33

Ο Χάαλαντ έφτασε στα 31 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ταχύτερα απ' όλους κι ας είναι μόλις 22 ετών! (vids)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκοράροντας δις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απέναντι στην Λειψία και ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, έφτασε στα 31 τέρματα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κι ας είναι μόλις 22 ετών! Το επίτευγμα ήρθε γρηγορότερα απ' οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία του θεσμού!   

10.03.2023 | 18:45

Απίθανο: Η Ντόρτμουντ είχε προβλέψει τους σκόρερ της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! (pic)

Ακούγεται… ακραίο, αλλά είναι μία πραγματικότητα. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε προβλέψει τους σκόρερ της Τσέλσι στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», μέσω μίας… φωτογραφίας!

09.03.2023 | 13:30

Η Τότεναμ ήθελε απλά ένα γκολ και έκανε δεύτερη τελική στο στόχο στο 90’ + 3’…

Ναι μεν από μισή ευκαιρία – ούτε καν ολόκληρη – μπορεί να βρεθεί ο δρόμος προς τα δίχτυα, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μπορούσε να κάνει η Τότεναμ στην ρεβάνς με την Μίλαν κι ας χρειαζόταν μόλις ένα τέρμα για να διεκδικήσει στην πρόκριση.  

09.03.2023 | 12:04

Τα περιμένει όλα ο Κόντε: «Μπορεί και να με απολύσουν»

Με το θέμα του συμβολαίου του και της παραμονής του στον πάγκο της Τότεναμ να έχει «παγώσει», ο Αντόνιο Κόντε ανέφερε πως πλέον τα περιμένει όλα, ακόμα και την πιθανή απόλυσή του πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.  

09.03.2023 | 11:32

Ριτσάρλισον: «Πάλι με άφησε στον πάγκο, δεν καταλαβαίνω…»

Όλα τά ‘χε η Τότεναμ, οι εσωτερικοί τριγμοί της έλειπαν… Ο Ριτσάρλισον ξεσπάθωσε και εκφράζει απορίες για τον ρόλο που τελικά έχει στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε μετά την παρουσία του στον πάγκο γι’ ακόμα μια φορά και τη συμμετοχή του για 20 λεπτά…  

09.03.2023 | 00:05

Πάει και το Τσάμπιονς Λιγκ για την Τότεναμ ...

Ανήμπορη να βρει λύσεις για να τρομάξει την Μίλαν, η Τότεναμ αποχαιρέτησε και το Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος στους «16». Το τελικό 0-0 με τους «ροσονέρι» στο Λονδίνο χάρισε στους Ιταλούς την πρόκριση που είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς. Με δέκα από το 78' τα «σπιρούνια» λόγω αποβολής του Ρομέρο, τρομερή ευκαιρία με τον Κέιν στο 90' + 3', φινάλε σε ακόμα μια διοργάνωση για την ομάδα του Κόντε.  

08.03.2023 | 15:21

Κι όμως, η Τσέλσι αντιδρά και προκρίνεται όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο!

Η Τσέλσι κατάφερε μετά την ήττα στην Βεστφαλία να κάνει το come-back στην ρεβάνς και να προκριθεί εις βάρος της Ντόρτμουντ, φτάνοντας σε 5 επιτυχίες σε νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όταν στο πρώτο παιχνίδι έχει φύγει από το γήπεδο ως ηττημένη!  

08.03.2023 | 14:00

Μπέλιγχαμ: «Το ότι εκτέλεσαν ξανά το πέναλτι, μοιάζει με… ανέκδοτο!» (vid)

Πολλά παράπονα από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ μετά το σφύριγμα της λήξης και τον αποκλεισμό της Μπορούσια Ντόρτμουντ από την Τσέλσι, αναφορικά με την απόφαση του Μάκελι να δώσει επανάληψη στο πέναλτι του Κάι Χάβερτς.

08.03.2023 | 13:02

Απίθανη υποστήριξη από Χάβερτς σε Πότερ: «Νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από εκείνον»!

Ο Κάι Χάβερτς φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τον Γκρέιαμ Πότερ και εισπράττει τρομερή υποστήριξη από τον κόουτς της Τσέλσι, γι’ αυτό και προσπάθησε να το ανταποδώσει αμέσως μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.