Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

24.04.2024 | 20:30

Η διαφορά τερμάτων είναι ένας… έξτρα βαθμός: Το ρεκόρ της Άρσεναλ και το σενάριο ισοβαθμίας!

Είναι η καλύτερη διαφορά τερμάτων που έχει καταφέρει να «χτίσει» ιστορικά η Άρσεναλ σε επίπεδο Premier League. Μοιάζει πραγματικά με… έξτρα βαθμό. Και αν οι «κανονιέρηδες» κάνουν το απόλυτο στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια τους, τότε δεδομένα θα περιμένουν έστω και με ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι. Διότι ναι, είναι ρεαλιστικό το σενάριο μίας ισοβαθμίας. Και γιατί αυτή να μην είναι… τριπλή;

24.04.2024 | 14:55

Τον έδιωξαν δυο φορές, αλλά τώρα στην Τσέλσι θ’ αναπολούν τον Μουρίνιο

Η ντροπιαστική «πεντάρα» από την Άρσεναλ και η απόγνωση στην οποία βρίσκονται οι οπαδοί της Τσέλσι, μαζί και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, κάνει οδυνηρή την ανάμνηση των επιτυχιών που βίωναν οι «μπλε» κάθε φορά που αντιμετώπιζαν τους «κανονιέρηδες»…  

23.04.2024 | 16:30

Ο Κωνσταντίνος Ρουγκάλας για τον Τροσάρ στο England365: Η ιστορία με τις… έλξεις, οι «κοφτές» και το παιδί που δεν πανηγύριζε! (vids)

Μία απολαυστική συζήτηση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Ρουγκάλα και τον Δημήτρη Μανάκο! Μία συζήτηση που ξεκίνησε από τον Λεάντρο Τροσάρ και το Βέλγιο, για να καταλήξει στο γκολ της… δεκαετίας, στο ντεμπούτο του, σε ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, και σε μία αλησμόνητη φωτογραφία μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν!» Αποκλειστικά στο England365, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο Άρσεναλ – Τσέλσι για την φετινή Premier League!

21.04.2024 | 23:00

Κίτρινη και οι δύο, μόνο μία τιμωρία: Γιατί ο Μαρτίνες δεν παίζει με τον Ολυμπιακό και ο Ονάνα… παίζει στον τελικό;

Ίδιο περιστατικό, κίτρινη κάρτα και οι δύο, μόνο ο ένας χάνει παιχνίδι. Γιατί συμβαίνει αυτό με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και τον Ολυμπιακό, και όχι τον Αντρέ Ονάνα και τη Μάντσεστερ Σίτι; Υπάρχει απάντηση, μικρή λεπτομέρεια, αλλά αυτή, στο Κύπελλο Αγγλίας, κάνει τη διαφορά!

21.04.2024 | 11:02

«Δεν περνάς και παίζουμε στην έδρα σου»: Ένα ασύλληπτο ρεκόρ της Άρσεναλ, που… ίσως δώσει τον τίτλο!

Στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με ματς περισσότερο. Έβγαλε αντίδραση. Κέρδισε δίκαια στο «Μολινό». Επικράτησε της Γουλβς για 6ο σερί παιχνίδι. Αλλά στο τέλος της ημέρας, η Άρσεναλ έκανε κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ. Και αν η άμυνα δίνει… πρωταθλήματα, τότε ναι, οι «κανονιέρηδες» το αξίζουν! Μέχρι τότε, απειλούν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ρεκόρ 17 ετών που δεν πλησίασε ουδείς ποτέ…  

20.04.2024 | 21:43

Απίθανο «ξέσπασμα» του Πεπ: «Μας αδικούν, είναι απαράδεκτο, απλά… κλείνουμε το στόμα μας!»

Τρομερά παράπονα του Πεπ Γκουαρδιόλα για την ημέρα διεξαγωγής του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, πράγμα που θεωρεί απαράδεκτο για τη Μάντσεστερ Σίτι και τους ποδοσφαιριστές του!

19.04.2024 | 11:50

Εξαιρετικά απίθανο να βρεθούν 5 αγγλικές ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ

Μονάχα με ένα θεότρελο σενάριο θα καταφέρει πια η Αγγλία να εκπροσωπηθεί από 5 ομάδες στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τους αποκλεισμούς των Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ από το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ στα προημιτελικά. Όλες οι ελπίδες εναποτίθενται στην Άστον Βίλα και … στον καταποντισμό των Γερμανών.  

17.04.2024 | 14:32

«Τι να τον κάνουμε τον Μουρίνιο, έχουμε… Μουσίνιο»: Το θαύμα του 37χρονου κόουτς της Πόρτσμουθ! (vid)

Τ’ όνομά του είναι τέτοιο που τα λογοπαίγνια θα είναι κάτι παντελώς αναμενόμενο. Ο Τζον Μουσίνιο είναι ο πρωτεργάτης της φετινής, μεγάλης επιτυχίας της Πόρτσμουθ και ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στην προπονητική, έχοντας συνειδητά επιλέξει από πολύ νεαρή, ποδοσφαιρικά, ηλικία αυτό το δρόμο, κάνει ιδιαίτερη την ιστορία του!  

17.04.2024 | 11:51

Αν η ποδοσφαιρική τρέλα και ο ρομαντισμός είχαν εικόνες, θα ήταν ο πανηγυρισμός του Γκίλχριστ (vid)

Τσέλσι από μικρό παιδάκι. Με τσαγανό και σθένος που έχει αποθεωθεί ακόμα και από τον Τζον Τέρι. Ένας αμυντικός που βίωσε στον απόλυτο βαθμό το συναίσθημα ενός οπαδού που σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο Άλφι Γκίλχριστ πρόσφερε μια από τις ρομαντικές στιγμές στο φετινό πρωτάθλημα.  

15.04.2024 | 13:33

Ο κατακτητής Αλόνσο, ο ηγέτης Τσάκα και η αποκάλυψη Τέλα

Το έπος της Μπάγερ Λεβερκούζεν με το πρώτο πρωτάθλημα στα 120 χρόνια ιστορίας της, έχει και τους «Άγγλους» πρωταγωνιστές της. Από την άκρη του πάγκου με τη «μαεστρία» του Τσάμπι Αλόνσο, στην πυγμή του Γκρανίτ Τσάκα, την τρέλα του Τζέρεμι Φρίμπονγκ και την ανέλπιστα εντυπωσιακή μεταγραφή του Τέλα.