Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

09.07.2024 | 12:44

Τα μυστικά της αγγλικής επιτυχίας στα πέναλτι: Το «στήριγμα» και η ελευθερία έκφρασης (vid)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται ότι κατάφερε να εισάγει νέες αρχές στην εθνική ομάδα της Αγγλίας σε ό,τι αφορά στη νοοτροπία και στη στήριξη που παρέχουν οι παίκτες μεταξύ τους. Αυτό φάνηκε στη διαδικασία του προημιτελικού με την Ελβετία και το εξετάζουμε στο θέμα της ημέρας, έχοντας φυσικά την Interwetten στην παρέα μας.  

08.07.2024 | 12:44

«Σε κάνει και νιώθεις... ανόητος»: Πώς ο Τόνεϊ «αφοπλίζει» τους αντίπαλους τερματοφύλακες (vid)

Σε κοιτάζει κατάματα. Πλησιάζει στην μπάλα με τρόπο που σε κάνει να σκεφτείς αν όντως γνωρίζει τι να κάνει ή αν ... ξέρει πώς εκτελούνται τα πέναλτι. Κι όμως, εκείνη τη στιγμή, το μυαλό του «στροφάρει» περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Ο Άιβαν Τόνεϊ έχει τον τρόπο του με τους τερματοφύλακες και αυτό αναλύεται με τα λόγια του Μπεν Φόστερ, στο θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten. 

07.07.2024 | 15:55

«Σφυρίζει, περνούν 7-9 δευτερόλεπτα, εκτελείς»: Πώς η Άρσεναλ και ο Μικέλ Αρτέτα επηρέασαν την Αγγλία;

Θα σφυρίξει ο διαιτητής. Θα περιμένεις. Θα περάσουν 7-9 δευτερόλεπτα. Τότε θα εκτελέσεις. Είτε με προσποίηση, είτε χωρίς. Η Άρσεναλ το κάνει συνέχεια. Τώρα, το έμαθε και η Αγγλία. Το εφάρμοσαν άπαντες, πλην του Κόουλ Πάλμερ. Και κάπως έτσι, τα «τρία Λιοντάρια» βρίσκονται στον ημιτελικό του EURO 2024!

07.07.2024 | 11:39

«Εσείς σκοράρετε κι εγώ θα τα βγάζω»: Ο Πίκφορντ πάντα θα έχει κρυμμένο άσο στο μανίκι για τα πέναλτι! (vid)

Αυτή τη φορά το έκανε από το πρώτο χτύπημα των αντιπάλων και αυτό πρόσφερε τεράστια αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του. Ο Τζόρνταν Πίκφορντ θέλει να εμπνέει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του όταν έρχεται η διαδικασία των πέναλτι και φροντίζει από το Μουντιάλ του 2018 να βάζει κι εκείνος το χεράκι του κάθε φορά! Και αυτό είναι το θέμα της ημέρας, παρέα με την Interwetten.   

06.07.2024 | 22:10

«Εκτελεί ο Ακάντζι, πέφτω αριστερά»: Έτσι εξηγείται, γιατί ο Πίκφορντ έπινε… νερό πριν από κάθε εκτέλεση! (pic)

Ο Τζόρνταν Πίφκορντ ΔΕΝ διψούσε. Απλώς έπρεπε να διαβάζει, πριν από κάθε εκτέλεση πέναλτι. Το έκανε και στην περίπτωση του Μάνουελ Ακάντζι. Και κάπως έτσι, έστειλε την Αγγλία στον ημιτελικό του EURO 2024!

06.07.2024 | 11:59

Ο Μπενίτεθ τον ήθελε, η πατρίδα τον καλούσε πίσω: Η περίεργη σεζόν του Μικέλ Μερίνο στη Νιούκαστλ!

Ο ήρωας της Ισπανίας, ο άνθρωπος που την έστειλε στα ημιτελικά του Euro 2024 με γκολ στο 120' του προημιτελικού με τους Γερμανούς, είχε περάσει και για μόλις μια σεζόν από την Πρέμιερ Λιγκ! Έφτασε στο Νιούκαστλ... μετά βαΐων και κλάδων, ο Μπενίτεθ είχε ενθουσιαστεί, αλλά η μεταγραφή περιέργως δεν ευδοκίμησε. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας με την παρέα της Interwetten.  

05.07.2024 | 16:00

«Τζουντ, θα έρθεις στην Ελλάδα;» - Γιατί ο Μπέλιγχαμ μπορεί να μην παίξει απέναντι στην Εθνική τον Νοέμβριο;

Πρέπει να εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα παιχνίδια που θα δώσει η Αγγλία τον επόμενο έναν χρόνο. Και από την στιγμή που αυτό, θα λάβει χώρα στο Nations League, ίσως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ λείψει από την συνάντηση με την Ελλάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όλα είναι ανοιχτά, θετικό ότι η τιμωρία του δεν αφορά το EURO 2024!

05.07.2024 | 11:06

Η στήριξη στη δύσκολη στιγμή του ηγέτη: Κριστιάνο και Μέσι γεύονται τη μεγαλύτερη νίκη τους (vids)

Ο τρόπος αντίδρασης των συμπαικτών τους, φανερώνει πως τελικά κάτι έχουν κάνει πάρα πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που σκέφτονται κι ενεργούν ως ηγέτες για το καλό της εθνικής ομάδας. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι αντικρίζουν τώρα τους πιο γευστικούς καρπούς των προσπαθειών τους και του τρόπου με τον οποίο καθοδήγησαν τους υπόλοιπους... Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten. 

04.07.2024 | 11:45

Ο Μπέλιγχαμ και οι «άλλοι» τέσσερις: Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τον… ημιτελικό της Αγγλίας στο EURO;

Ποιοι παίκτες της Αγγλίας βρίσκονται στο όριο καρτών και ενδέχεται να χάσουν τον ημιτελικό, σε περίπτωση που τα «τρία Λιοντάρια» αποκλείσουν την Ελβετία; Είναι πέντε! Και προς το παρόν, οι τέσσερις εξ’ αυτών λογίζονται και αναμένεται να ολοκληρώσουν το τουρνουά, ως βασικοί… Αυτό είναι το θέμα της ημέρας από το England365 μέσω της Interwetten!

02.07.2024 | 12:10

Κριστιάνο, σκέφτηκες μήπως το χαμένο πέναλτι είναι... σημάδι τίτλου; (vid)

Σκέφτηκε την πατρίδα του, την οικογένειά του, πίστεψε πως τους «κρέμασε» και έβαλε τα κλάματα. Ωστόσο, ίσως ο Κριστιάνο να μην μπορούσε εκείνη τη στιγμή να θυμηθεί και όσα συνέβησαν το 2016 ώστε να μετατρέψει την απογοήτευση σε... κίνητρο για κυνήγι του τίτλου. Γιατί κάτι τέτοιο έγινε στα γήπεδα της Γαλλίας. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας, παρέα με την Interwetten.