Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

25.01.2024 | 10:00

Λίβερπουλ – Τσέλσι ξανά, σε ένα «κατακόκκινο» παρελθόν, με κάθε τρόπο και κάθε… τερματοφύλακα! (vids)

Η Τσέλσι θα αναζητήσει το πρώτο τρόπαιο στην εποχή του Τοντ Μποέλι. Η Λίβερπουλ τον έκτο της κερδισμένο τελικό υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ. Το Wembley θα φιλοξενήσει μία ακόμη «μονομαχία» τους, με φόντο την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. Τι λέει το πρόσφατο παρελθόν τους; Είναι «κόκκινο», με κάθε τρόπο. Σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, με ισάριθμους διαφορετικούς γκολκίπερ, με αποκρούσεις πέναλτι και με τον… Κώστα Τσιμίκα!

24.01.2024 | 09:30

Συζητάμε για τελικούς στο Wembley; Είναι «μπλε» και η Τσέλσι βρίσκεται… πάντα εκεί!

Οι τελικοί των FA Cup και Λιγκ Καπ έχουν ένα χρώμα. Είναι πάντα… μπλε στον 21ο αιώνα. Διότι η Τσέλσι συνηθίζει να αποτελεί μία εκ των δύο που διεκδικούν το τρόπαιο. Το έκανε για 18η φορά από το 2000 και έπειτα. Και θέλει πλέον να φτάσει στο 50% των νικηφόρων και χαμένων ματς στο Wembley, αναμένοντας είτε τη Λίβερπουλ, είτε τη Φούλαμ!

23.01.2024 | 19:12

«Μα έβγαλε τη φανέλα του»: Ο διαιτητής ξέχασε να βγάλει κίτρινη κάρτα και του στέρησε… 2.400 λίρες!

Να έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς στοιχηματικά με το παιχνίδι της Αιγύπτου. Να έχεις επιλέξει να ρίξεις μία «βόμβα», ένα αουτσάιντερ, απλώς για να περάσει το… βράδυ. Και τελικά, να συμβαίνει αυτό. Να σκοράρει ο παίκτης, να κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάρει κίτρινη κάρτα και τελικά, ο διαιτητής να την… ξεχνάει. Και κάπως έτσι, να χάνονται 2.400 λίρες!

22.01.2024 | 19:41

«Και αν είναι από την Premier League;» - Έριξε… βόμβα η ESL, ατάκα για ομάδες που έχουν πει κρυφά «ναι»!

«Τρελό» δημοσίευμα έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία λεπτά και αφορά πηγές που προκύπτουν από τη European Super League, οι οποίες αφήνουν να εννοηθεί πως υπάρχουν ομάδες που ενώ λένε «όχι» δημόσια στο εν λόγω project, εντούτοις έχουν υπογράψει τη συμμετοχή τους. Αδύνατο να είναι club της Premier League, δεν τίθεται καν θέμα επιλογής!

22.01.2024 | 10:34

«Σκεφτείτε να έβαζε και αυτά που χάνει»: Το μοναδικό ρεκόρ που έχει ο Νούνιες στην Premier League!

Αυτό τον Νούνιες ήξερε από πέρυσι ο Κλοπ ότι θα έβλεπε κάποια στιγμή με τη φανέλα της Λίβερπουλ και αυτόν απολαμβάνει φέτος. Ο Ουρουγουανός στη δεύτερη σεζόν του στο κλαμπ του λιμανιού κάνει πράγματα και θαύματα, σκόραρε δις στο Vitality και πήρε… 10 με τόνο σε γκολ και ασίστ!  

21.01.2024 | 11:52

Η πονηριά του Τόνεϊ τον έφερε... στα ίσα με τον Γουόρντ – Πρόους (vid)

Το σκέφτηκε, βρήκε την ευκαιρία, το τόλμησε και του βγήκε. Και κάπως έτσι, ο Ιβάν Τόνεϊ κατάφερε να «ματσάρει» τον Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους στη... μαεστρία με την οποία στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτελέσεις φάουλ!  

20.01.2024 | 17:25

Η Λίβερπουλ χωρίς Σαλάχ, η Άρσεναλ χωρίς Ράις; Η ατάκα για τραυματισμό στην αλλαγή του!

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε, η Σίτι είναι πλήρης και η Λίβερπουλ με την Άρσεναλ ξεκινούν να έχουν τα προβλήματά τους. Ίδιος τραυματισμός με τον Μοχάμεντ Σαλάχ για τον Ντέκλαν Ράις, αυτό είπε στον Έμιλ Σμιθ Ρόου, αποχωρώντας αναγκαστικά από το «Έμιρεϊτς».

19.01.2024 | 15:04

Εκείνο το απόγευμα, εκείνο το γκολ: Τότε που όλοι πίστεψαν ότι η Λίβερπουλ θα γινόταν ξανά Πρωταθλήτρια! (vid)

Ακόμα και το ηλιοβασίλεμα πάνω από το «Άνφιλντ» έμοιαζε πιο μαγικό απ’ όλα τα υπόλοιπα. Και ήταν. Άσχετα απ’ ό,τι θα εμφανιζόταν στη ζωή όλων μας με τον κορονοϊό. Εκείνη η 19η Ιανουαρίου του 2020 ήταν μαγική για τη Λίβερπουλ. Και για όλους όσοι βρέθηκαν στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Ήταν τότε που όλοι πίστεψαν στον τίτλο…  

19.01.2024 | 00:58

Οι πρώτες εκτιμήσεις: Χτύπησε και βγήκε ο Σαλάχ στην Αφρική και πόνεσαν μαζί του στο… Λίβερπουλ!

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς συμβαίνει με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον τραυματισμό του. Χτύπησε και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από το παιχνίδι της Αιγύπτου με την Γκάνα, αλλά ο προπονητής του μοιάζει να… καθησυχάζει το κοινό της Λίβερπουλ. Δείτε την τοποθέτησή του, βγάλτε τα συμπεράσματά σας.