Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

01.05.2024 | 00:25

Αυτή είναι η άμυνα που θέλει ο Σλοτ στη Λίβερπουλ: Οι δύο μεταγραφές, ο Φαν Ντάικ και η… τριάδα!

Η τετράδα θα γίνει… τριάδα, η Λίβερπουλ θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα πλαισιωθεί από δύο νέους ποδοσφαιριστές. Ο Άρνε Σλοτ έρχεται και η εικόνα των «κόκκινων» από τη μέση και πίσω, θα είναι ολότελα διαφορετική!

30.04.2024 | 17:04

«Είναι… τρελός, τι κάνει;»: Η στιγμή που ο Τεν Χαγκ έστρεψε τα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ εναντίον του!

Άλλοι θα μιλήσουν για αρνητικά αποτελέσματα, άλλοι θα κάνουν λόγο για κακή εικόνα, άλλοι για τις σχέσεις του Έρικ Τεν Χαγκ με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ όμως, φαίνεται πως βρήκε τη «ρίζα» του προβλήματος, στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων»!

29.04.2024 | 15:09

Ο 39χρονος Τιάγκο Σίλβα καταφέρνει πράγματα που συγκρίνονται με... 25άρηδες!

Προφανώς και δεν χρειαζόταν αυτή η σύγκριση για να καταστήσουμε σαφή την ποιότητα, τη δύναμη και την αυταπάρνηση του Τιάγκο Σίλβα. Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό πως σε τόσο προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία, ο Βραζιλιάνος που αποχωρεί το καλοκαίρι από την Τσέλσι, έχει επιδόσεις στις οποίες φτάνει μονάχα ο… 25χρονος, Ρόναλντ Αραούχο, στην Μπαρτσελόνα!  

28.04.2024 | 18:26

Αν η εκπληκτική αυτή Άρσεναλ χάσει το πρωτάθλημα με 89 βαθμούς, «ας το χάσει»!

Η λογική της Άρσεναλ πλέον είναι ξεκάθαρη. «Αν χάσω τον τίτλο, θα συμβεί διότι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το απόλυτο. Όχι επειδή εγώ δεν έκανα ό,τι μπορούσα». Ναι, οι «κανονιέρηδες» αξίζουν αυτό το πρωτάθλημα. Μπορούν να φτάσουν μέχρι και τους 89 βαθμούς. Αλλά το σημαντικότερο όλων, είναι πως πλέον ο κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου, έχει πειστεί πως η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αξίζει να κατακτήσει την Premier League!

27.04.2024 | 17:28

Τρομερά πράγματα στη «μεικτή ζώνη», μετά το Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ: Τι είπε ο Σαλάχ και «ακύρωσε» τον Κλοπ; (vid)

Έξαλλος ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με Άγγλους ρεπόρτερ. Η ατάκα που είπε «ακύρωσε» τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ!

26.04.2024 | 18:16

«Θα παίζω τέσσερα, στο ένα θα είμαι… σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε από μόνος του έναν όρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισε πως θα χάνει ένα παιχνίδι στα… πέντε, απέκλεισε τον εαυτό του και από την αποστολή. Και προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή συνύπαρξη με τον Ραλφ Ράνγκνικ, αυτός το αποδέχθηκε!

25.04.2024 | 11:05

Από εκεί που «γεννούσε» γκολ, η Λίβερπουλ δεν βάζει… ούτε τα μισά

Είναι τεράστια η μεταστροφή στις επιθετικές επιδόσεις της Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα και αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνεται στους λόγους που οι «κόκκινοι» βγαίνουν, όπως όλα δείχνουν, εκτός διεκδίκησης του φετινού πρωταθλήματος…  

24.04.2024 | 20:30

Η διαφορά τερμάτων είναι ένας… έξτρα βαθμός: Το ρεκόρ της Άρσεναλ και το σενάριο ισοβαθμίας!

Είναι η καλύτερη διαφορά τερμάτων που έχει καταφέρει να «χτίσει» ιστορικά η Άρσεναλ σε επίπεδο Premier League. Μοιάζει πραγματικά με… έξτρα βαθμό. Και αν οι «κανονιέρηδες» κάνουν το απόλυτο στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια τους, τότε δεδομένα θα περιμένουν έστω και με ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι. Διότι ναι, είναι ρεαλιστικό το σενάριο μίας ισοβαθμίας. Και γιατί αυτή να μην είναι… τριπλή;