Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

17.04.2024 | 14:32

«Τι να τον κάνουμε τον Μουρίνιο, έχουμε… Μουσίνιο»: Το θαύμα του 37χρονου κόουτς της Πόρτσμουθ! (vid)

Τ’ όνομά του είναι τέτοιο που τα λογοπαίγνια θα είναι κάτι παντελώς αναμενόμενο. Ο Τζον Μουσίνιο είναι ο πρωτεργάτης της φετινής, μεγάλης επιτυχίας της Πόρτσμουθ και ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στην προπονητική, έχοντας συνειδητά επιλέξει από πολύ νεαρή, ποδοσφαιρικά, ηλικία αυτό το δρόμο, κάνει ιδιαίτερη την ιστορία του!  

17.04.2024 | 11:51

Αν η ποδοσφαιρική τρέλα και ο ρομαντισμός είχαν εικόνες, θα ήταν ο πανηγυρισμός του Γκίλχριστ (vid)

Τσέλσι από μικρό παιδάκι. Με τσαγανό και σθένος που έχει αποθεωθεί ακόμα και από τον Τζον Τέρι. Ένας αμυντικός που βίωσε στον απόλυτο βαθμό το συναίσθημα ενός οπαδού που σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Ο Άλφι Γκίλχριστ πρόσφερε μια από τις ρομαντικές στιγμές στο φετινό πρωτάθλημα.  

15.04.2024 | 13:33

Ο κατακτητής Αλόνσο, ο ηγέτης Τσάκα και η αποκάλυψη Τέλα

Το έπος της Μπάγερ Λεβερκούζεν με το πρώτο πρωτάθλημα στα 120 χρόνια ιστορίας της, έχει και τους «Άγγλους» πρωταγωνιστές της. Από την άκρη του πάγκου με τη «μαεστρία» του Τσάμπι Αλόνσο, στην πυγμή του Γκρανίτ Τσάκα, την τρέλα του Τζέρεμι Φρίμπονγκ και την ανέλπιστα εντυπωσιακή μεταγραφή του Τέλα.  

14.04.2024 | 22:38

Τελικά, τελείωσε σήμερα ή… όχι; Το πρόγραμμα των Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, μέχρι τέλους!

H 32η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώθηκε. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η μεγάλη «νικήτρια», είδε τις δύο ανταγωνίστριες για τον τίτλο, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, να πετούν βαθμούς και πλέον απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής, έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο.

14.04.2024 | 01:18

Ξανά «εμφύλιος» στη Γιουνάιτεντ; Ο Γκαρνάτσο κατά του Τεν Χαγκ, ο Ολλανδός έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Απίθανα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχώρησε ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη συνέντευξη Τύπου, την ώρα που ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πάτησε like σε post κατά του προπονητή του!

13.04.2024 | 16:55

Αδιανόητο: Η ισοβαθμία Τότεναμ- Άστον Βίλα και το «ασπρόμαυρο γκολ που… ίσως κρίνει το Champions League!

Ίδιες νίκες, ίδιες ήττες, ίδιες ισοπαλίες. Ακριβώς ίδιους βαθμούς. Παρόμοια και η διαφορά τερμάτων τους. Άστον Βίλα και Τότεναμ «ταυτίζονται» σχεδόν σε όλα. «Σήμερα» όμως, μία εκ των δύο θα βρισκόταν στην 4η θέση της Premier League και θα έπαιρνε το εισιτήριο του Champions League. Όλα θα κρίνονταν στο γκολ του Σερ. Ποια είναι αυτή και με ποιο κριτήριο λοιπόν;

12.04.2024 | 20:00

Αν η Λεβερκούζεν των Αλόνσο και Τσάκα πάρει τρεμπλ, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες!

«Μαχητική», αποφασισμένη και καλύτερη από ποτέ. Στην κορυφαία σεζόν της ιστορίας της, η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο «πνίγει» κάθε αντίπαλο και κανένας δεν μπορεί να της απαγορεύσει να... ονειρεύεται ακόμη και το τρεμπλ! Και αν το κάνει, κάποιος θα πάρει 182.000 λίρες, με μόλις 10 ως ποντάρισμα!

12.04.2024 | 12:07

Ο Φόντεν, ο Μπερνάρντο, ο Σάκα και τα 18 γκολ των προημιτελικών που έγραψαν ιστορία

Θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη η περίσταση αν στο «Έμιρεϊτς» δινόταν κάποιο από τα πέναλτι που ζήτησαν οι Μπάγερν και Άρσεναλ. Ωστόσο, τα γκολ των Λονδρέζων, τα απίστευτα τέρματα των παικτών της Σίτι και οι εντυπωσιακοί φετινοί προημιτελικοί του Τσάμπιονς Λιγκ στην πρώτη τους μέρα, πέτυχαν κάτι εντυπωσιακό.  

11.04.2024 | 17:45

Κι όταν δεν θα κάνει τελικές με το... τσουβάλι, πώς θα βρίσκει τα γκολ η Λίβερπουλ;

Ήταν αυτό που κόστισε ακριβά απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που μπορεί αργότερα ν’ αποδειχθεί ακόμα πιο οδυνηρό για τη Λίβερπουλ. Οι αριθμοί αυτή τη στιγμή δείχνουν πως οι «κόκκινοι» έχουν την τρίτη χειρότερη επίδοση στη 10άδα, σε ό,τι αφορά τη μετατροπή ευκαιριών σε γκολ!  

10.04.2024 | 15:39

Αν η Σίτι φτάσει μέχρι και τον τελικό, θα καταρρίψει ένα τρομερό επίτευγμα από τον Σερ Άλεξ!

Το 3-3 με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη αποτέλεσε το 22ο κατά σειρά παιχνίδι της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ δίχως ήττα. Η διαδρομή μέχρι τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου και ένα πιθανό repeat, θα σημάνει και ένα τρομερό επίτευγμα που μόνο ο Σερ Άλεξ είχε να επιδείξει και ίσως οι «πολίτες» να το κάνουν και πιο εντυπωσιακό!