Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

19.07.2024 | 14:35

«Κόουτς, θα δεις, θα σκοράρω αμέσως»: Ο Γκιού έχει τρόπο να πείσει τον Μαρέσκα στην Τσέλσι (vids)

Ο Έντσο Μαρέσκα αρχίζει και κάνει σκέψεις για πιθανή παραχώρηση του Μαρκ Γκιού με δανεισμό για να «ψηθεί» λίγο περισσότερο, αλλά ο νεαρός επιθετικός που άφησε την Μπαρτσελόνα για την Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι, μπορεί να του αποδείξει πως θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο για να τον δικαιώσει στο γήπεδο!  

18.07.2024 | 15:36

Έτσι εξηγείται γιατί κάθεται ο Πότερ – Ακόμα τον πληρώνει η Τσέλσι!

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από τότε που ο Γκρέιαμ Πότερ διέβη την πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι. Και δεν έχει ασχοληθεί ξανά με ομάδα. Και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Γιατί να βιαστεί να δουλέψει, από τη στιγμή που κάθεται και ακόμα πληρώνεται κανονικότατα;  

16.07.2024 | 18:11

Ο Κλοπ βγαίνει νοκ-άουτ από την κούρσα για τον πάγκο της Αγγλίας, ή μήπως...

Το όνομά του συμπεριλήφθηκε ανάμεσα σε αρκετά άλλα για τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας. Είναι ελεύθερος, μπορεί να μιλήσει όποτε θέλει, με όποιον θέλει .Είναι μια πολύ μεγαλύτερη πρόκληση από αυτή που του παρουσιάστηκε για τις ΗΠΑ. Ωστόσο, πόσο πιθανό είναι να σκεφτεί ο Κλοπ το ενδεχόμενο να βρεθεί στα «τρία λιοντάρια»; 

15.07.2024 | 10:55

Αντικείμενα, αποδοκιμασίες, κριτική: Όλα όσα οδηγούν τον Σάουθγκεϊτ στην αποχώρηση...

Οι παίκτες του ήθελαν πολύ να το πάρουν και για εκείνον, αλλά πλέον ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έπειτα απ' όσα έζησε στο Euro 2024 θα σκέφτεται πως μπροστά του ανοίγεται ένας μονόδρομος, ο οποίος και τον οδηγεί στο κλείσιμο του κεφαλαίο της εθνικής Αγγλίας για την καριέρα του. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.   

14.07.2024 | 11:25

«Ένα ματς μακριά!» – Η Αγγλία πρέπει να πάρει το EURO, για… 13 λόγους και πολλά δάκρυα! (vids)

«Για όλα όσα πέρασαν, ας έρθει επιτέλους στο… σπίτι»: Είναι μόνο ένα ματς, είναι 90 λεπτά, είναι η στιγμή της Αγγλίας! Πρέπει να είναι η δική της ώρα. Το αξίζει. Το δικαιούται. Της το χρωστάει – ίσως – και το ίδιο το ποδόσφαιρο. Είναι μία τεράστια ημέρα, για 13 διαφορετικούς λόγους, πολλά δάκρυα και ένα μόνιμο «παράπονο». «Σήμερα όμως», μένουν απλά 90 λεπτά. «Bring it home»!  

13.07.2024 | 12:48

Έτοιμοι για το... γούρικο Βερολίνο; Εκεί η Αγγλία δεν χάνει με τίποτα!

Κάτι περισσότερο από 24 ώρες απέμειναν για την Αγγλία και την Ισπανία ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Euro 2024 και η τοποθεσία του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης ίσως και να «φωνάζει» προς τον Σάουθγκεϊτ και τους ποδοσφαιριστές του ότι... it's coming home. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.

12.07.2024 | 11:10

Οι «θρύλοι» της Ελλάδας και οι UEFA All Stars: Ποια αγγλική ομάδα… κυριάρχησε στο Έσεν;

Σπουδαίες στιγμές, το παρελθόν μπροστά στα μάτια μας, 20 χρόνια μετά, οι Έλληνες του EURO 2004 ξανά μαζί και η UEFA να παρατάσσει μία κορυφαία ενδεκάδα, με αρχηγό τον Λουίς Φίγκο. Έναν από τους τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν στην αποστολή της, αλλά δεν έχουν αγωνιστεί στην Αγγλία. Ποιοι ήταν οι υπόλοιποι και ποια ομάδα της Premier League «κυριάρχησε» στο Έσεν; Η απάντηση στο England365, στο θέμα της ημέρας μέσω της Interwetten!

11.07.2024 | 11:35

Για αυτό μίλησε ο Φαν Ντάικ; Το βίντεο που δείχνει πως ο Σάκα κάνει… χέρι, πριν το πέναλτι του Κέιν! (vid)

Ποιο τελικά είναι το βασικότερο παράπονο της Ολλανδίας από τη διαιτησία, στο παιχνίδι με την Αγγλία; Είναι στην φάση του πέναλτι που κερδίζει ο Χάρι Κέιν, αλλά πριν από αυτό! Έγκειται στην προσπάθεια του Μπουκάγιο Σάκα, μετά το σουτ του που κοντράρει. Υπάρχει βίντεο που δείχνει πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του, με συνέπεια ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και άπαντες, να ζητούν σφύριγμα και… μπάλα στους «οράνιε»!

10.07.2024 | 12:27

Οι Γάλλοι δεν πήραν το μάθημά τους: Άφησαν ξανά χώρο στο αριστερό του Γιαμάλ... (vids)

Ούτε οι πιο νεαροί διεθνείς της Γαλλίας έναν χρόνο νωρίτερα. Ούτε οι πιο έμπειροι φέτος, στο Euro 2024. Κι ας μην έχει κλείσει ακόμα τα 17 έτη ζωής ο θαυματουργός, Λαμίν Γιαμάλ. Ο μικρός «μάγος» του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αντιλήφθηκε πως οι Γάλλοι δεν είχαν πάρει το μάθημά τους. Και το ξαναπλήρωσαν. Και αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.  

09.07.2024 | 18:32

Τα «ντέρμπι του»… καλοκαιριού πριν την Premier League: Όλα τα φιλικά του Big 6 και οι ημερομηνίες!

Γνωστά έγιναν τα φιλικά του Big 6, πριν από την σέντρα της Premier League στις 16 Αυγούστου, με σπουδαίες συναντήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους. Τις συγκεντρώσαμε και σας τις παρουσιάζουμε, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει… ποδαρικό!