Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

19.02.2024 | 09:45

Είναι τυχαίο; «Συνάντηση Εμπαπέ – Σίτι» και μία ημέρα μετά το «φεύγω» στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Συμβαίνει κάτι με Μάντσεστερ Σίτι και Εμπαπέ; Μία «μυστική» συνάντηση και το «φεύγω» στην Παρί!  Αυτό γράφουν εδώ και μερικές ώρες οι Άγγλοι, βασιζόμενοι σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός. Λέτε;

17.02.2024 | 21:52

Και τώρα, «χαμός»: Τι σημαίνει για το… πρωτάθλημα, η ισοπαλία της Τσέλσι με τη Σίτι;

Έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα η Τσέλσι. Άντεξε μέσα στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και εξασφάλισε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα: πως ακόμη και αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πάρει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της με την Μπρέντφορντ, μένει 2η, κάτω από τη Λίβερπουλ!

16.02.2024 | 13:20

Μία «must – win» εβδομάδα για τη Λίβερπουλ – Πού θα βρίσκεται αρχές Μαρτίου, με τίτλο ή… χωρίς;

Τέσσερα παιχνίδια, τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ένας τελικός και δύο «πρέπει» σε επίπεδο Premier League. Ακολουθούν 12 «κρίσιμες» ημέρες για τη Λίβερπουλ, η οποία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τον Φεβρουάριο στην κορυφή της Premier League, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και με… τίτλο στη συλλογή της!

15.02.2024 | 10:28

«Τελειώνει» ο Χότζον από την Πάλας: Βρήκαν τον επόμενο, φτάνουμε στις… 36 απολύσεις!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Ρόι Χότζον, ο οποίος βιώνει τις τελευταίες του ημέρες στο «Σέλχαρστ Παρκ». Βρήκαν τον… επόμενο οι «αετοί», πρόκειται για την 36η απόλυση προπονητή επαγγελματικής ομάδας στο «Νησί».

14.02.2024 | 12:56

Ο καλύτερος Φόντεν που έχει αντικρίσει η Σίτι και... όλος ο κόσμος! (vid)

Χαμογελά πλατιά. Το παραδέχεται ότι βρίσκεται στα καλύτερά του. Έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης (3-1) της Σίτι στην Κοπεγχάγη. Ο Φιλ Φόντεν φέτος έχει βαλθεί να σημειώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και έχει βρεθεί στην κορυφαία κατάσταση που έχει επιδείξει στη μέχρι στιγμής καριέρα του!  

13.02.2024 | 19:45

Φάκελος «αλλαγή προπονητή»: Όλες οι απολύσεις στην Αγγλία και οι πέντε ομάδες που θυμίζουν… Ελλάδα!

Είναι 84. Οι 35 από αυτές ξεκίνησαν με άλλον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου τους και συνεχίζουν με διαφορετικό. Πέντε από την τελευταία κατηγορία, έχουν προβεί σε τουλάχιστον… δύο προσλήψεις, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό. Απέχει η Premier League από όλα αυτά, ανεβάζει τα ποσοστά η Championship, «κυριαρχεί» στις συνεχείς αλλαγές προπονητών η League One!

12.02.2024 | 11:20

Σκοτ ΜακΤόμινεϊ: Το νέο super-sub της Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Έκανε τον Ντάγκλας Λουίζ να μετανιώσει πικρά για τον «χορό» μπροστά στον Ονάνα. Χάρισε στη Γιουνάιτεντ όλους τους βαθμούς στο «Βίλα Παρκ» και αναδεικνύεται στο πιο δυνατό super-sub της Λίγκας! Ο ΜακΤόμινεϊ γίνεται… ορκισμένος clutch παίκτης και καταφέρνει να έχει τρομερή επίδραση στην ομάδα του όταν τα πράγματα ζορίζουν!  

11.02.2024 | 18:10

Τι συμβαίνει τώρα με τη διαφορά τερμάτων στην Premier League; Η Άρσεναλ «τρομάζει» Λίβερπουλ και Σίτι!

Είναι πάρα πολλά τα οφέλη που αποκόμισε η Άρσεναλ από την εξόρμησή της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου. Το βασικότερο είναι πως πήρε τρεις βαθμούς με ένα ηχηρό αποτέλεσμα. Το αμέσως πιο σημαντικό όμως, είναι πως κάλυψε τη διαφορά τερμάτων της με τη Μάντσεστερ Σίτι και απέχει… ένα γκολ από τη Λίβερπουλ!

11.02.2024 | 12:15

Ζότα, Νούνιες και Ντίας έκαναν τον Σαλάχ να κοιμάται ήσυχος (vid)

Έφυγε αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Δεν το χάρηκε τόσο εκεί. Αυτό που χάρηκε ήταν η τρομερή παρουσία των συμπαικτών του στη Λίβερπουλ. Οι Νούνιες, Ντίας και Ζότα το πήραν πάνω τους όσο ο Σαλάχ δεν βοηθούσε τη Λίβερπουλ. Η τριπλέτα της επίθεσης φρόντισε ώστε ο Αιγύπτιος να μη λείψει καθόλου από την ομάδα!  

10.02.2024 | 19:53

Οι μπλε κάρτες και ο τραυματισμός του Άρνολντ: Αφοπλιστικός ο Κλοπ μετά τις «γροθιές» στο Λίβερπουλ – Μπέρνλι! (vids)

Δεν είναι καλά τα νέα από τον τραυματισμό του Αλεξάντερ Άρνολντ, αλλά το μόνο δεδομένο που προέκυψε από το Λίβερπουλ – Μπέρνλι, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ, έχει να κάνει με την μπλε κάρτα…