Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

19.05.2024 | 13:32

«Αυστηρός με τον εαυτό του, πάντα ταπεινός και με μηνύματα ζωής»: Το England365.gr έμαθε για τον... άνθρωπο, Γιούργκεν Κλοπ!

Ρωτήσαμε έναν από τους ανθρώπους που συναναστράφηκε κατά περιόδους τον Γιούργκεν Κλοπ και ήταν παρών σε μια από τις αρκετές αποχαιρετιστήριες συνεντεύξεις του, προτού βρεθεί για τελευταία φορά στον πάγκο της Λίβερπουλ. Και οι απαντήσεις, απλά ενίσχυσαν την άποψη που έχουν όλοι για το ποιόν του Γερμανού. Η αλήθεια είναι πως αυτός ο άνθρωπος δεν πρόσφερε μονάχα ποδοσφαιρικές επιτυχίες, αλλά γέμιζε τους γύρω του με ωραία συναισθήματα και με σκέψεις προς ανάλυση... 

18.05.2024 | 16:45

Οι παίκτες της Λίβερπουλ που ΔΕΝ ακολουθεί ο Κλοπ στο Instagram: Επτά συνολικά, τρεις δεν έκανε «follow back»!

Ο Γιούργκεν Κλοπ έφτιαξε Instagram, έγινε viral, τον έχουν ακολουθήσει σχεδόν 700.000 άνθρωποι μέσα σε τέσσερις ώρες. Ο ίδιος ακολουθεί μόλις… 60. Και παρότι, αγαπά απεριόριστα τη Λίβερπουλ, υπάρχουν επτά παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που δεν είναι «φίλοι» ιντερνετικά, προς το παρόν!

17.05.2024 | 09:15

«Γιατί δεν μπήκαν γραμμές;» - Τα πλάνα των φίλων της Άρσεναλ στο Τότεναμ – Σίτι και το… οφσάιντ του Ντε Μπρόινε! (pics)

Μπορεί ο Κέβιν Ντε Μπρόινε να μην ήταν εκτεθειμένος. Μπορεί το γκολ της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ να έπρεπε να μετρήσει κανονικά. Για ποιον λόγο όμως, δεν μπήκαν οι γραμμές από τον VAR; Γιατί δεν εξετάστηκε λεπτομερώς η φάση; Αυτό ρωτά ο κόσμος της Άρσεναλ, αλλά πιθανότατα, δεν θα μάθουμε… ποτέ!

15.05.2024 | 18:45

Deal από τις εποχές… Αμπράμοβιτς: Ο Αζάρ έχει αποσυρθεί και η Τσέλσι παίρνει ακόμη bonus από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Πώς γίνεται να έχει αποσυρθεί εδώ και επτά μήνες και παρόλα αυτά να πληρώνει την Τσέλσι μέχρι και σήμερα; Ο Εντέν Αζάρ το κάνει και οι «μπλε» μπορούν να πανηγυρίζουν, χάρη στον… Ρόμαν Αμπράμοβιτς!

15.05.2024 | 11:47

Τι συμβαίνει τελικά με τη Σίτι, την Τζιρόνα και το Τσάμπιονς Λιγκ;

Η City Football Group θέλει να… καμαρώσει τα «παιδιά» της, παρέα, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο, η παρουσία της στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και των δύο, δημιουργεί πρόβλημα. Τί αναφέρει η UEFA στους κανονισμούς της και ποιες επιλογές δίνονται στα αφεντικά των δυο κλαμπ…  

14.05.2024 | 10:20

Τι συμβαίνει με τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ; Και πόσο πιθανό είναι να τον αποκτήσει η Νότιγχαμ Φόρεστ;

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος όμως θα συνεχίσει στην Premier League. Και παρότι έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», οι πληροφορίες του England365 λένε για συζητήσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ! Πόσω δε μάλλον από την στιγμή που οι «κόκκινοι» παρέμειναν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου…

13.05.2024 | 17:33

Δεν θέλουν καν να το σκέφτονται: Το εφιαλτικό σενάριο που προσπαθεί ν’ αποφύγει η Γιουνάιτεντ!

Άλλο ένα ματς στο «Ολντ Τράφορντ» για φέτος. Το βράδυ της Τετάρτης. Και αν δεν βάλουν τα δυνατά τους οι παίκτες του Τεν Χαγκ, μπορεί να υποστούν κάτι που ποτέ ξανά στην ιστορία της δεν έχει ξαναδεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  

12.05.2024 | 20:48

Όλα τα ρεκόρ «έσπασαν» και ίσως δεν αρκεί: Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα ξεπέρασε και τους Invincibles!

Έχει «διαλύσει» το κοντέρ. Έχει ξεπεράσει και τον εαυτό της. Διεκδικεί δικαίως το πρωτάθλημα και αυτό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Η 27η νίκη της Άρσεναλ στη σεζόν είναι γεγονός, αλλά ενδέχεται να μην αρκεί ούτε αυτό. Σε κάθε περίπτωση όμως, ποιος δεν παραδέχεται αυτό που βλέπει φέτος από την εκπληκτική ομάδα του Μικέλ Αρτέτα;

12.05.2024 | 11:23

Περίμενε 153 μέρες γι' αυτό το 3λεπτο: Ο Τζέιμς γύρισε για να στείλει την Τσέλσι στην Ευρώπη (vid)

Η φετινή σεζόν για εκείνον είναι ίσως η μεγαλύτερη δοκιμασία που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας στην καριέρα του. Και μόλις επέστρεψε... την πλήρωσε η Φόρεστ. Ο Ρις Τζέιμς «σέρβιρε» στον Τζάκσον το γκολ της ανατροπής της Τσέλσι στο City Ground με μόλις τρία λεπτά συμμετοχής και η επιστροφή του αρχηγού έχει έναν στόχο. Την Ευρώπη για την επόμενη χρονιά.  

11.05.2024 | 19:15

Για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα: Όσες ανέβηκαν… έπεσαν και έχει συμβεί ξανά – Γιατί «χαμογελά» η Άρσεναλ;

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπέρνλι και Λούτον. Ήρθαν, πάλεψαν, αλλά… αποχαιρετούν την Premier League, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο στατιστικό, που δεν είχε εμφανιστεί στον 21ο αιώνα. Και μέσω αυτού, η Άρσεναλ έχει κάθε δικαίωμα να «χαμογελά» και να… πιστεύει στους οιωνούς!