Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

01.07.2024 | 11:30

Ο Σάουθγκεϊτ ήθελε να βγάλει τον Μπέλιγχαμ στο 93’: Τι σκέφτηκε και τον άφησε, θα είχε… απολυθεί από την Αγγλία!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ το είπε μόνος του. Ήθελε να περάσει εκτός αγώνα τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 94ο λεπτό, αντί για τον Φιλ Φόντεν. Το μετάνιωσε. Άλλαξε την αλλαγή του. Τον άφησε μέσα. Και για αυτό, εξακολουθεί να έχει… δουλειά και να βρίσκεται στη Γερμανία. Η ιστορία της Αγγλίας στο EURO 2024 συνεχίζεται. Προσοχή όμως. Έρχεται η Ελβετία. Και εκεί, δεν «συγχωρούνται» λάθη, «χαμένα ημίχρονα», φοβική αντιμετώπιση και «εγκληματικά» προπονητικά σφάλματα!

30.06.2024 | 16:26

«Μα ο Χάβερτς δεν κάνει για την Άρσεναλ, είναι αργός»: Ματς – έπος με τη Γερμανία, «λατρεύει» να απαντά σε όσους… μιλούν!

«Αργός, αδύναμος, κακός στο πρώτο βήμα, διόλου επιδραστικός. Μέτριος ως σέντερ φορ, δεν μπορεί να παίξει στον άξονα. Καθόλου κυνικός απέναντι στην αντίπαλη εστία. Αυτά έχουν ειπωθεί όλη τη σεζόν για τον Κάι Χάβερτς, τόσο από φίλους της Άρσεναλ, όσο και από αυτούς της Τσέλσι. Πόσο ωραίο όμως είναι, να τους διαψεύδεις όλους. Γιατί αυτό κάνει ο Γερμανός. Και το πράττει με επιτυχία. Έμαθε να ζει με την αμφισβήτηση. Συνήθισε να «απαντά» στους επικριτές του! Ένα παιδί με απίθανο ποδοσφαιρικό I-Q και μερικές κινήσεις που «λατρεύουμε» να βλέπουμε. Ακόμη και αν δεν καταλήγουν πάντα σε γκολ…

30.06.2024 | 12:02

«Να συνεχίσει σαν να παίζει με τους φίλους του»: Το αγνό ταλέντο του Μουσιάλα ξεδιπλώνεται στο Euro 2024 (vids)

Στο μυαλό αρκετών φαντάζει ως μεγαλύτερο ταλέντο και από τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα κάνει χαρούμενους τους Γερμανούς με όσα βλέπουν από εκείνον, έχει σκοράρει τρεις φορές, έχει βοηθήσει στην παρουσία των διοργανωτών του Euro 2024 στα προημιτελικά μετά και το 2-0 επί της Δανίας και ο Νάγκελσμαν εξαφανίζει τους περιορισμούς γύρω από το παίκτη. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.  

29.06.2024 | 19:20

Μόνο με έναν τρόπο θα πάει ο Γκόρντον στη Λίβερπουλ: «Ρίξτε τις απαιτήσεις σας ή… κρατήστε τον», είπε στη Νιούκαστλ!

Θέλει να κρατήσει τον Άντονι Γκόρντον με κάθε κόστος η Νιούκαστλ και ζητά ένα τεράστιο ποσό από τη Λίβερπουλ για να πει το «ναι». Καμία συζήτηση για τους «κόκκινους» μία τόσο ακριβή κίνηση, που ξεκαθάρισαν άμεσα τη θέση τους!

29.06.2024 | 13:26

Το διαλυμένο γόνατο του Καλαφιόρι, το σοκ των γιατρών και η λάμψη στο Euro 2024 (vid)

Η κούρσα από τη δική του περιοχή μέχρι και τα όρια της απέναντι προτού κάνει την ασίστ στον Τζακάνι, θα μείνει στο μυαλό όλων. Πόσοι γνωρίζουν, όμως, ότι πριν από μερικά χρόνια ο Ρικάρντο Καλαφιόρι είχε σοκάρει όσους γιατρούς είχαν δει το παντελώς διαλυμένο γόνατό του και τον τραυματισμό που συμβαίνει... μια φορά στα 10 χρόνια; Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.  

28.06.2024 | 11:50

«Πάρε το και φέρε το στο… σπίτι»: Η Αγγλία έγινε ξανά το φαβορί για το EURO 2024!

Είναι το φαβορί που έχει απογοητεύσει. Η ομάδα με τη χειρότερη εικόνα. Η πιο προβληματική «μεγάλη» του EURO 2024. Και όμως, λογίζεται ως φαβορί για να κατακτήσει το τουρνουά. Η Αγγλία είναι ακόμη εδώ και μία «ιστορική» στιγμή στη Γερμανία, «πληρώνει» εξαιρετικά στην Interwetten!

27.06.2024 | 11:32

«Να έχεις τρεις κορυφαίους και να τους... εξαφανίζεις»: Οι ευθύνες του Σάουθγκεϊτ για Κέιν, Μπέλιγχαμ και Φόντεν

Στην κουβέντα θα μπει και η κόπωση των παικτών για να χρεωθεί ορθά και δίκαια το μερίδιο της ευθύνης σε όσους αναλογεί. Ωστόσο, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει την ευτυχία να μπορεί να εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες τριών παικτών που ξεχώρισαν ο καθένας με τον τρόπο και τις επιδόσεις του σε συλλογικό επίπεδο, αλλά είναι παντελώς αναποτελεσματικοί στο Euro 2024. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας παρέα με την Interwetten.  

26.06.2024 | 17:32

Μία ομάδα που «βουλιάζει» στην τοξικότητα και ΔΕΝ φταίει ο Σάουθγκεϊτ: Η Αγγλία είναι… ακόμη στο EURO!

Διαβάζει κανείς όσα γράφονται τη δεδομένη χρονική στιγμή για την εθνική Αγγλίας και νομίζει πως αποκλείστηκε. Πως απέτυχε, πως τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της, πως δεν έκανε νίκη, πως δεν πήρε βαθμό. Υπάρχει τεράστια κριτική από τα Μέσα, τρομερή στοχοποίηση στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τοποθετήσεις παλιών παικτών σε βάρος της τωρινής ομάδας και μία αίσθηση πως το τρόπαιο έχει χαθεί. ΔΕΝ είναι έτσι. Τα «τρία Λιοντάρια» είναι ακόμη στο EURO και ο πρώτος στόχος στέφθηκε από επιτυχία. Ναι, από επιτυχία. Ας μην τους πετάμε κουτάκια από μπύρα. Ας μην μπούμε στη διαδικασία να τους κρίνουμε… ελληνικά και με μόνιμη τοξικότητα. Ας τους δούμε και ας μιλήσουμε όταν έχουμε… κάτι να πούμε!

26.06.2024 | 11:28

Πού πήγε ο Τζουντ; Μετά το γκολ με τους Σέρβους, ο Μπέλιγχαμ... εξαφανίστηκε εντελώς

Η γενικότερη κακή κατάσταση της Αγγλίας στα ματς των ομίλων του Euro 2024 επηρέασε και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ που πέρα από το νικητήριο γκολ απέναντι στους Σέρβους, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να συνεισφέρει επιθετικά και να προσπαθήσει να διαφοροποιήσει την επίδοση των «τριών λιονταριών». Και αυτό είναι το θέμα της ημέρας, παρέα με την Interwetten.