Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

29.03.2024 | 12:58

Η στρατηγική σκέψη του Αμορίμ, η τακτική και το ταίριασμα με τον Κλοπ

Αναζητήσεις, στοιχεία, στατιστικά, βίντεο με επεξήγηση του στυλ παιχνιδιού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όλα έχουν επιστρατευτεί τις τελευταίες ώρες από τους… οπαδούς της Λίβερπουλ αλλά και τα αγγλικά αθλητικά media, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να βγαίνει ο ιδανικός αντικαταστάτης του Γιούργκεν Κλοπ, πάνω και από τον Τσάμπι Αλόνσο!  

29.03.2024 | 01:18

Φαβορί για τη Λίβερπουλ ο Αμορίμ – Σε δύο πράγματα «κολλά» η διοίκηση, άλλος ένας στο τραπέζι!

Τσάμπι Αλόνσο… τέλος και τώρα τι; Δύο οι επιλογές που έχει η Λίβερπουλ, στην κορυφή της λίστας για διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ ο Αμορίμ. Δύο τα «προβλήματα» στο deal με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να βρίσκεται επίσης στη λίστα!

28.03.2024 | 12:48

Η διάσειση του Γκλάσνερ, η αιμορραγία και η ανάγκη να… μάθει να μιλά απ’ την αρχή στα 36!

Η απίθανη και ίσως άγνωστη ιστορία του Όλιβερ Γκλάσνερ, αρκετά χρόνια προτού αναλάβει την Κρίσταλ Πάλας, φυσικά, προκαλεί σοκ! Στα 36 του χρόνια και δίχως να το καταλάβει κανείς, είχε εγκεφαλική αιμορραγία και έπρεπε μετά από επέμβαση να μάθει να μιλά και να περπατά ξανά, σαν να ξεκινούσε μια… δεύτερη ζωή για εκείνον!  

27.03.2024 | 18:35

Θα περάσει η σεζόν και θα έχουμε δει… πέντε Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ; (vids)

Μοιάζει με… poll. Πόσα παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, ανεξαρτήτως έδρας, θα έχουμε παρακολουθήσει στο τέλος της σεζόν; Τρία ή πέντε; Αδύνατον να είναι λιγότερα ή περισσότερα… Ιδιαίτερα πιθανό όμως να κρίνουν δύο διαφορετικούς τίτλους. Και είμαστε ακόμη στην αρχή!

26.03.2024 | 18:40

Τρομερή «σπόντα» του Μουρίνιο για τη Γιουνάιτεντ: «Εκεί… δεν ήμουν ο προπονητής!» (vid)

Μία δήλωση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα έλαβε χώρα από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επισήμανε πως αρέσκεται να είναι προπονητής και… τίποτα άλλο. Αυτό δεν συνέβαινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρόμα, στις οποίες ο ρόλος του ήταν πολύ μεγαλύτερος!

25.03.2024 | 12:10

Μπορεί να μείνει εντελώς εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω Ράτκλιφ η Γιουνάιτεντ;

Το θέμα με τους κανονισμούς της UEFA γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των συλλόγων είναι τέτοιο που μέχρι το φινάλε της σεζόν θα κρατά τη Γιουνάιτεντ σε μεγάλη αγωνία για τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Πόσο πιθανό είναι να μείνει η ομάδα του Μάντσεστερ παντελώς εκτός ευρωπαϊκών τουρνουά, ακόμα κι αν κερδίσει «εισιτήριο» έστω για το Europa Conference League; 

24.03.2024 | 17:45

«Χάνεται έτσι ο τίτλος για τη Λίβερπουλ;»: Τέσσερα εκτός έδρας σε 10 ημέρες, ίσως πέντε, την «σώζει» η Άρσεναλ!

Πρόγραμμα – φωτιά. Ίσως και η φράση αυτή να μην το αντικατοπτρίζει πλήρως. Τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια σε 10 ημέρες. Ενδεχομένως και… πέντε. Και μία Άρσεναλ που μπορεί να βοηθήσει για 24 ώρες. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ έχει κάθε λόγο να ανησυχεί!

24.03.2024 | 11:00

To «Άνφιλντ» θα είναι πάντα εκεί για εκείνον: Ο «κόκκινος» Φερνάντο και το standing ovation για το δικό τους παιδί (vids)

Όλο το «Άνφιλντ» ήταν στο πόδι και τον χειροκροτούσε. Ο 40χρονος, πια, Φερνάντο Τόρες, ξέρει που ανήκει. Κι ας είχε πληγώσει στο παρελθόν τον κόσμο των «κόκκινων», με όσα είπε μετά τη μεταγραφή στην Τσέλσι. Ο El Niñο κατάλαβε πολύ καλά πού ανήκει και το ντεμπούτο του με τους θρύλους της Λίβερπουλ, ήταν σαν μια αγκαλιά που άνοιξε πάλι για εκείνον...

22.03.2024 | 16:00

Πού είναι χαμένος ο Λάβια; Μονίμως βασικός… στο ιατρικό δελτίο της Τσέλσι

Το καλοκαίρι έγινε ολόκληρος χαμός. Aπέρριψε τη Λίβερπουλ – όπως το έκανε και ο Καϊσέδο – προκειμένου να παίξει στην Τσέλσι. Παρουσιάστηκε ως μια μεγάλη νίκη των «μπλε». Αρκετούς μήνες μετά, ο παίκτης… αγνοείται και το όνομά του βρίσκεται μονάχα στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του!