Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

16.06.2024 | 11:35

Τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι και όλα… Over 2,5: Έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο σε έναρξη EURO;

Και πώς να μην είναι αυτό, το βασικότερο θέμα της ημέρας από το England365 μέσω της Interwetten; Τέσσερα ματς, τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε ένα από αυτά, όλα Over 2,5 και το 75% αυτών να έχει επιτευχθεί από το ημίχρονο! Εντυπωσιακή έναρξη στο EURO 2024, με αριθμούς που δεν είχαν λάβει χώρα σε κανένα από τα προηγούμενα, αντίστοιχα τουρνουά.  

15.06.2024 | 11:26

Οι φίλοι της Premier League ζητούν τον… δικό τους Τουρπέν – «Έτσι πρέπει να χρησιμοποιείται ο VAR»!

Το θέμα της ημέρας από το England365 μέσω της Interwetten είναι για δεύτερη ημέρα… εδώ. Και καλύτερη αφορμή από την πρεμιέρα του EURO 2024, προφανώς και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε. Πόσω δε μάλλον, μετά την εξαιρετική χρήση του VAR και τον Γάλλο Τουρπέν, που… δεν φοβόταν να παραδεχθεί πως έκανε δύο λάθη. Τα διόρθωσε, οι αποφάσεις εξηγήθηκαν και στο τέλος της ημέρας, η Premier League μπορεί να «ζηλεύει»!  

14.06.2024 | 18:28

Οι 48 ώρες γεμάτες… Τσέλσι: Η δεύτερη μεταγραφή, το «swap deal» και ο Γκάλαγκερ που αρνείται να φύγει!

Φοβερή κινητικότητα στην Τσέλσι, μεγάλη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα των Λονδρέζων, ανοιχτά «μέτωπα» και μία διαρκή αβεβαιότητα για τον Κόνορ Γκάλαγκερ. Είναι δεδομένα η πιο δραστήρια ομάδα του Big 6 και προς το παρόν, δύο μεταγραφές μοιάζουν να… πλησιάζουν. Ή μήπως όχι;

13.06.2024 | 19:58

«Τσάμπι, για την Άρσεναλ σε πήρα»: Ο Αλόνσο αποκάλυψε τη συζήτηση της… χρονιάς με τον Αρτέτα!

Τρομερή συζήτηση, διάλογος – έπος για δύο «παιδιά» που αγάπησαν μαζί το ποδόσφαιρο και είναι… ερωτευμένοι με τη νίκη. Ο Μικέλ Αρτέτα και ο Τσάμπι Αλόνσο το έκαναν ξανά και συζήτησαν πριν από μερικούς μήνες, με αφορμή την… Μπάγερν Μονάχου και τη Γουέστ Χαμ!

12.06.2024 | 15:56

Ο Κριστιάνο το διασκεδάζει περισσότερο από ποτέ και ξανανιώνει: «Σαν να είμαι 20 ετών»! (vids)

Χαμογελά, τρέχει, σκοράρει, το χαίρεται. Και πάνω απ’ όλα, τα κάνει όλα αυτά με τη φανέλα με το εθνόσημο. Αυτό το Euro που κάνει σέντρα το βράδυ της Παρασκευής θα είναι μια διοργάνωση την οποία ο Κριστιάνο θέλει να θυμάται για πάντα. Και η διάθεσή του στο γήπεδο είναι πια πολύ διαφορετική από εκείνη του… serial winner.  

12.06.2024 | 09:05

Ο βασικότερος λόγος παραμονής του Τεν Χαγκ στη Γιουνάιτεντ: Δύο οι παίκτες – κλειδιά για τον Ράτκλιφ!

Για αυτό έμεινε στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαγκ. Η ανάδειξη ταλέντων και οι δύο παίκτες – κλειδιά που του εξασφάλισαν το μέλλον. Διότι όση εντύπωση και αν προξενεί η απόφαση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο Μέινου και ο Γκαρνάτσο διαδραμάτισαν τον δικό τους ρόλο!

11.06.2024 | 16:24

Έχει ακόμα… δρόμο για να φτιάξει τα πέναλτι η Αγγλία (vids)

Αν έπαιρνε το Euro του 2020 από τη συγκεκριμένη διαδικασία, δεν θα την ένοιαζαν καθόλου οι αριθμοί. Θα είχε σβήσει από το μυαλό όλων το γεγονός πως από την άσπρη βούλα υπάρχει… πρόβλημα. Ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024, η Αγγλία θα πρέπει να ξέρει πως όταν κι αν βρεθεί στην άσπρη βούλα, το βάρος της ιστορίας θα είναι ξανά μεγάλο…  

09.06.2024 | 01:10

«Καρφιά» του Σο για Γιουνάιτεντ και Τεν Χαγκ: «Μου ζήτησαν να παίξω τραυματίας, φταίει και το ιατρικό επιτελείο!»

Δυσαρέσκεια για τους τραυματισμούς, απογοήτευση για τις επιλογές του και «καρφιά» προς τον Έρικ Τεν Χαγκ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μίλησε ανοιχτά ο Λουκ Σο, που δέχθηκε να… ρισκάρει ακόμη και τη συμμετοχή του στο EURO!

08.06.2024 | 11:00

«Όλα… μπλε»: Ποιος είναι ο 10ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο που θέλει την Έβερτον;

Είναι κάτι περισσότερο από ένα μεταγραφικό «μπαμ». Ίσως είναι πολύ σημαντικότερο για τους φίλους της Έβερτον. Διότι μιλάμε για εξαγορά, για μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Φαρχάντ Μοσίρι και φυσικά, για την άφιξη του 10ου πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Ο Μάικλ Ντελ θέλει τα «ζαχαρωτά» και για… σπίτι του, το «Γκούντισον Παρκ»!

07.06.2024 | 10:34

Ο ευλογημένος Γουόρτον, ο Τρεντ στους χαφ και το μέλλον της μεσαίας γραμμής της Αγγλίας

Ο Γουόρτον κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο Ράις έκανε λόγο για μια μεσαία γραμμή στην οποία θα στηριχθεί για τα επόμενα χρόνια η εθνική ομάδα της Αγγλίας και ο ομοσπονδιακός κόουτς ξέρει ότι μπορεί να συνεχίσει με τον Άρνολντ, το… έργο του Κλοπ.