Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

22.03.2024 | 16:00

Πού είναι χαμένος ο Λάβια; Μονίμως βασικός… στο ιατρικό δελτίο της Τσέλσι

Το καλοκαίρι έγινε ολόκληρος χαμός. Aπέρριψε τη Λίβερπουλ – όπως το έκανε και ο Καϊσέδο – προκειμένου να παίξει στην Τσέλσι. Παρουσιάστηκε ως μια μεγάλη νίκη των «μπλε». Αρκετούς μήνες μετά, ο παίκτης… αγνοείται και το όνομά του βρίσκεται μονάχα στο ιατρικό δελτίο της ομάδας του!  

20.03.2024 | 14:48

Όλη η Αγγλία γράφει για Σάουθγκεϊτ και Γιουνάιτεντ: «Ο Ράτκλιφ διάλεξε αυτόν, φεύγει ο Τεν Χαγκ!» (pics)

«Χαμός» επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον αγγλικό Τύπο, με άπαντες να επισημαίνουν πως ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θέλει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιλούν για απομάκρυνση του Έρικ Τεν Χαγκ το καλοκαίρι, με τον ισχυρό άνδρα των «κόκκινων διαβόλων» να τον θεωρεί ως τον ιδανικότερο άνθρωπο για την επόμενη ημέρα!

19.03.2024 | 17:48

Οι «σταθμοί» του Μέινο μέχρι την εθνική: Το Μέρσεϊσαϊντ, το γκολ με τη Γουλβς και το έπος με τη Λίβερπουλ! (vids)

Συστήθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό φέτος. Ο κόσμος της Γιουνάιτεντ ίσως να τον γνώριζε και νωρίτερα. Ο Τεν Χαγκ τον έβγαλε στη μεγάλη σκηνή και από εκεί ο Κόμπι Μέινο μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε στην εθνική Αγγλίας. Σε αυτή τη μικρή διαδρομή του, μέχρι στιγμής, το Μέρσεϊσαϊντ θα είναι πάντοτε… σημαδιακό.  

18.03.2024 | 18:00

Η Λούτον θα ζει μέχρι τέλους ρωτώντας για τ' αποτελέσματα των άλλων...

Ναι μεν η τιμωρία της Φόρεστ φέρνει τη Λούτον έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο, κάθε άλλο παρά βατό είναι το πρόγραμμα για τους νεοφώτιστους. Το τιμωρημένο σύνολο του Νούνο Σάντο έχει ν' αντιμετωπίσει δύο από τις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ακριβώς από κάτω, ενώ η Έβερτον έχει να παίξει και με τις τέσσερις τελευταίες!  

18.03.2024 | 16:45

Βγαλμένο από «ταινία»: Πώς το γκολ ενός 30άρη, μπορεί να σώσει τη Λούτον και να ρίξει τη Νότιγχαμ; (vid)

Σε μία τόσο απρόβλεπτη Premier League, με αφαιρέσεις βαθμών, διαρκείς ανακατατάξεις των ομάδων, πίεση, άγχος και «ακραία» αποτελέσματα, όλα είναι ανοιχτά. Όπως και ένας… υποβιβασμός, χάρη σε ένα γκολ στο 90’, από έναν ποδοσφαιριστή που δεν είχε σκοράρει ποτέ στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

17.03.2024 | 21:21

Οι αποδόσεις κατάκτησης του FA Cup: Από το απόλυτο φαβορί μέχρι το… «33» της Κόβεντρι!

Δείτε τις αποδόσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας. Απόλυτο φαβορί η Σίτι, έχει… ξεπεράσει σε πιθανότητες λόγω κλήρωσης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τσέλσι!

17.03.2024 | 14:04

«Ποδόσφαιρο vs. Netflix και Amazon»: Ο Πικέ θεωρεί πως τα 90λεπτα ματς κουράζουν τον κόσμο!

Αρχίζει και ... βαριέται την μπάλα. Δεν βλέπει πλέον τόσο ποδόσφαιρο. Θεωρεί πως η τεχνολογία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που το άθλημα απειλείται αν δεν προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής. Ο Ζεράρ Πικέ έχει ενδιαφέρουσες σκέψεις και μιλά για την ανάγκη οι αρμόδιοι φορείς να συμπορευτούν με την εξέλιξη των πραγμάτων.  

16.03.2024 | 11:39

Το ντέρμπι κορυφής με τη Σίτι θα σημάνει την έναρξη ενός... διαολεμένου μήνα για την Άρσεναλ

Στα τέλη του Μάρτη η Άρσεναλ θα κοντραριστεί με τη Μάντστεστερ Σίτι στο Etihad. Παράλληλα, θα πρέπει να έχει στο μυαλό της και τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν. Ο Απρίλης θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολος για τον Αρτέτα και τους παίκτες του. Και τα ζόρια θα γίνουν ακόμα περισσότερα αν περάσουν οι Λονδρέζοι στα ημιτελικά...  

15.03.2024 | 11:46

Στην τελευταία παρουσία της Βίλα στους «8», είχε… τρομάξει η Ατλέτικο (vid)

Με τον Σταν Κόλιμορ να σκοράρει, το «Βίλα Παρκ» να είναι «καζάνι» και την Άστον Βίλα να φτάνει μια ανάσα από μια μεγαλειώδη πρόκριση, η τελευταία εμπειρία των «χωριατών» σε ευρωπαϊκά προημιτελικά, πριν από τη φετινή, ήταν τέτοια που έχει μείνει στο μυαλό των οπαδών.