Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

28.05.2024 | 08:00

«Γιατί κάνετε έτσι;» O Τεν Χαγκ «προσγείωσε» τον κόσμο της Λίβερπουλ για τον Σλοτ, για… έναν λόγο!

Είναι κάποιου είδους κόντρα; Είναι απλά η άποψή του; Ίσως τα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της σεζόν 2024-25, ξεκίνησαν λίγο νωρίτερα… φέτος. Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναγνωρίζει τι μπορεί να κάνει ο Άρνε Σλοτ, αλλά έχει τις ενστάσεις του. Και θέλησε για… δεύτερη φορά σε έναν μήνα, να μιλήσει στον κόσμο των «κόκκινων», για τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ!

27.05.2024 | 11:59

Ο Γκαρνάτσο βρισκόταν σε… αποστολή εδώ κι έναν χρόνο: «Είχα πει ότι θα το πάρουμε»!

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είχε δώσει μια υπόσχεση. Πρώτα στον εαυτό του κι έπειτα στον κόσμο της Γιουνάιτεντ. Ήταν τέτοιες μέρες, πριν από έναν χρόνο. Και κράτησε το λόγο του. Και τα δάκρυα της απογοήτευσης έγιναν… πάρτι, ακριβώς στον ίδιο χώρο. Στο «Γουέμπλεϊ».  

26.05.2024 | 16:57

Τα παιδιά της... αλλαγής της Γιουνάιτεντ: Αυτή η τετράδα μοιάζει έτοιμη για τα πιο μεγάλα πράγματα! (vids)

Ο ένας εξ αυτών άνοιξε το σκορ στον τελικό. O χαφ της παρέας ήταν το «διαμάντι» όλης της σεζόν για τη Γιουνάιτεντ, βρήκε δίχτυα και αναδείχθηκε MotM κόντρα στη Σίτι στο Λονδίνο. Ο Ιβοριανός εξτρέμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κόντρα με τη Λίβερπουλ που κρίθηκε στην παράταση πριν την επίσκεψη στο «Γουέμπλεϊ» και ο Δανός φορ άρχισε να ρολάρει σταδιακά. Το καρέ των Μέινου, Γκαρνάτσο, Ντιαλό και Χόιλουντ μοιάζει ικανό και ίσως έτοιμο για μεγάλα πράγματα!

26.05.2024 | 13:55

«Ποτέ γκολ, ποτέ αποβολή, παίζει πάντα»: Ποιος είναι ο Γουίλιαμ Πάτσο που θέλει ο Σλοτ στη Λίβερπουλ; (vid)

 Διεθνής, στα 22 του χρόνια, με σύντομη καριέρα στην Ευρώπη και σοβαρό βιογραφικό. «Βιονικός», δεν λείπει ποτέ, με πολύ καλό ύψος και εξαιρετικό άλμα. Τον λένε Γουίλιαμ Πάτσο και αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Λίβερπουλ, για την ενίσχυση της ανασταλτικής της λειτουργίας. Και ας μην έχει σκοράρει ποτέ, την στιγμή που δεν έχει επίσης αφήσει ποτέ ομάδα του με «10» παίκτες!

25.05.2024 | 19:08

«Κλείδωσαν» οι ευρωπαϊκές θέσεις: H Γιουνάιτεντ θα παίξει στο Europa League, «δάκρυσε» η Νιούκαστλ!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώνεται η σεζόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την στιγμή που η Νιούκαστλ είναι απογοητευμένη. Θα παίξει στο Europa Conference League τελικά η Τσέλσι!

25.05.2024 | 10:37

Η νύχτα της Πόλης: Όταν οι «κόκκινοι» έγιναν οι ήρωες της πιο ιστορικής ανατροπής (vids)

Πέρασαν 19 χρόνια. Ποιος το έχει ξεχάσει; Κανείς! Απολύτως! Το 3-0 του ημιχρόνου, το εκκωφαντικό «You ‘ll never walk alone». Τα χέρια του Τζέραρντ στην αντεπίθεση. Ο Ντούντεκ. Η Πόλη. Το θαύμα. Σαν σήμερα, 25 Μαΐου του 2005, η Λίβερπουλ έγραψε στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ τη μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών στον τελικό της διοργάνωσης!

24.05.2024 | 14:07

Η 10ετής τιμωρία που περιμένει τον Πακετά, τα ματς που έψαχνε την κάρτα και τα πονταρίσματα των φίλων του!

Ο Λούκας Πακετά έχει μπλέξει πολύ άσχημα μετά τις κατηγορίες για συμμετοχή σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού. Η κουβέντα για τη 10ετή τιμωρία δίχως ποδόσφαιρο, τα ματς στα οποία επιχείρησε να εκμαιεύσει την κάρτα του διαιτητή και η οδηγίες του στους φίλους του!  

23.05.2024 | 12:24

Η Αταλάντα πήρε ευρωπαϊκό, αλλά στην Πρέμιερ θα ήταν… 17η σε συγκεκριμένη λίστα!

Ξεκάθαρα εντυπωσιακό. Και έργο του επίμονου 66χρονου ποδοσφαιρανθρώπου που βρίσκεται στον πάγκο της. Η Αταλάντα πήρε το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, με δεδομένα που σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ θα την τοποθετούσαν… στη 17η θέση!  

21.05.2024 | 15:12

Οι αγκαλιές και οι συμβουλές του Κλοπ στον Άρνολντ: «Άλλαξε τη ζωή όλης της οικογένειάς μου» (vid)

Από εκείνη την πρώτη τους αγκαλιά στο ντεμπούτο του, μέχρι και την τελευταία, στο ματς με τη Γουλβς. Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ δεν γνώρισε άλλον προπονητή στη Λίβερπουλ στα χρόνια της παρουσίας του στην ανδρική ομάδα. Έφτασε να γίνει υπαρχηγός. Και ο Κλοπ θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του…  

20.05.2024 | 11:25

«Fabrizio, σε πρόλαβα, ξέρω τι θα κάνει ο Σαλάχ»: Οπαδός της Λίβερπουλ έμαθε από τον ατζέντη αν μένει τη νέα σεζόν!

Τι θα κάνει τελικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ; Μένει στη Λίβερπουλ ή αποχωρεί και αυτός, μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ από το «Άνφιλντ»; Ένας φίλος της ομάδας έχει την… απάντηση!