Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

22.02.2024 | 14:08

«Βουνό» ο Φαν Ντάικ, όποιος τα βάζει μαζί του είναι… χαμένος από χέρι!

Έδειξε το δρόμο για την ανατροπή. «Φώναξε» πως στο… «σπίτι» του δεν θα περνάει σχεδόν κανείς όσο εκείνος βρίσκεται εκεί. Οι αντίπαλοί του, πλέον, γνωρίζουν καλά πως δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν να χαρεί, όταν βρίσκονται σε «μονομαχία» μαζί του.  

21.02.2024 | 14:40

Ποστέκογλου, Τούχελ και… έρχεται κι άλλος: Σχεδόν διψήφιος αριθμός προπονητών για τον Κέιν σε μια 5ετία!

Ο Χάρι Κέιν έφυγε από την Τότεναμ για να βρει τίτλους και σταθερότητα, αλλά βρίσκεται εν μέσω αναστάτωσης στην Μπάγερν Μονάχου. Και αυτό ερμηνεύεται σε αναγκαστική συνεργασία του Άγγλου επιθετικού με 9ο διαφορετικό προπονητή τα τελευταία 5 χρόνια της καριέρας του!  

20.02.2024 | 14:51

Αυτό είναι επανάσταση στο ποδόσφαιρο: Ο ρέφερι εξηγεί στην τηλεόραση και στις εξέδρες την απόφαση! (vid)

Συνέβη στο Μεξικό, ίσως θα πρέπει να προετοιμαστούμε για να το δούμε και σε ευρωπαϊκό έδαφος! Ο διαιτητής εξήγησε μέσω του μικροφώνου του, τόσο προς τον κόσμο στις τηλεοράσεις, όσο και στους οπαδούς στο γήπεδο με τη βοήθεια των ηχείων, την απόφαση που αναίρεσε με τη βοήθεια και του VAR.  

19.02.2024 | 11:34

Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και… όλες μαζί: Ο Εμπαπέ υπέγραψε στη Ρεάλ, για την καλύτερη «τετράδα» στον κόσμο!

Τζουντ Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους Τζούνιορ και Κιλιάν Εμπαπέ. Υπάρχει καλύτερη επιθετική τετράδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Μάλλον όχι… Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης!

19.02.2024 | 09:45

Είναι τυχαίο; «Συνάντηση Εμπαπέ – Σίτι» και μία ημέρα μετά το «φεύγω» στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Συμβαίνει κάτι με Μάντσεστερ Σίτι και Εμπαπέ; Μία «μυστική» συνάντηση και το «φεύγω» στην Παρί!  Αυτό γράφουν εδώ και μερικές ώρες οι Άγγλοι, βασιζόμενοι σε ένα πολύ συγκεκριμένο γεγονός. Λέτε;

17.02.2024 | 21:52

Και τώρα, «χαμός»: Τι σημαίνει για το… πρωτάθλημα, η ισοπαλία της Τσέλσι με τη Σίτι;

Έβαλε «φωτιά» στο πρωτάθλημα η Τσέλσι. Άντεξε μέσα στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και εξασφάλισε ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα: πως ακόμη και αν η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πάρει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της με την Μπρέντφορντ, μένει 2η, κάτω από τη Λίβερπουλ!

16.02.2024 | 13:20

Μία «must – win» εβδομάδα για τη Λίβερπουλ – Πού θα βρίσκεται αρχές Μαρτίου, με τίτλο ή… χωρίς;

Τέσσερα παιχνίδια, τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, ένας τελικός και δύο «πρέπει» σε επίπεδο Premier League. Ακολουθούν 12 «κρίσιμες» ημέρες για τη Λίβερπουλ, η οποία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τον Φεβρουάριο στην κορυφή της Premier League, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας και με… τίτλο στη συλλογή της!

15.02.2024 | 10:28

«Τελειώνει» ο Χότζον από την Πάλας: Βρήκαν τον επόμενο, φτάνουμε στις… 36 απολύσεις!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Ρόι Χότζον, ο οποίος βιώνει τις τελευταίες του ημέρες στο «Σέλχαρστ Παρκ». Βρήκαν τον… επόμενο οι «αετοί», πρόκειται για την 36η απόλυση προπονητή επαγγελματικής ομάδας στο «Νησί».

14.02.2024 | 12:56

Ο καλύτερος Φόντεν που έχει αντικρίσει η Σίτι και... όλος ο κόσμος! (vid)

Χαμογελά πλατιά. Το παραδέχεται ότι βρίσκεται στα καλύτερά του. Έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της νίκης (3-1) της Σίτι στην Κοπεγχάγη. Ο Φιλ Φόντεν φέτος έχει βαλθεί να σημειώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και έχει βρεθεί στην κορυφαία κατάσταση που έχει επιδείξει στη μέχρι στιγμής καριέρα του!  

13.02.2024 | 19:45

Φάκελος «αλλαγή προπονητή»: Όλες οι απολύσεις στην Αγγλία και οι πέντε ομάδες που θυμίζουν… Ελλάδα!

Είναι 84. Οι 35 από αυτές ξεκίνησαν με άλλον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου τους και συνεχίζουν με διαφορετικό. Πέντε από την τελευταία κατηγορία, έχουν προβεί σε τουλάχιστον… δύο προσλήψεις, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό. Απέχει η Premier League από όλα αυτά, ανεβάζει τα ποσοστά η Championship, «κυριαρχεί» στις συνεχείς αλλαγές προπονητών η League One!