Αρθρογραφία » Θέμα της ημέρας

10.05.2024 | 13:26

Ποιος είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρει την Premier League η Λίβερπουλ; Τον… βρήκε ο Κλοπ! (vid)

Τον μοναδικό τρόπο να κατακτήσει την Premier League η Λίβερπουλ συζήτησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα ο Γιούργκεν Κλοπ, υπό την προϋπόθεση η ομάδα του να συγκεντρώσει έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια της!

09.05.2024 | 11:35

«Skip» την πρώτη σεζόν του Σλοτ στη Λίβερπουλ και… τρέλα στο «Άνφιλντ» – Οι τίτλοι, η πώληση – σοκ και ο Όσιμεν!

Η πρώτη σεζόν του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ στο Football Manager είναι γεγονός! Οι μεταγραφές, οι τίτλοι και η πώληση - σοκ! Αξίζει να διαβάσετε τα αποτελέσματα και να μας πείτε αν θα «αγοράζατε» ή όχι μία τέτοιου είδους «παρθενική» χρονιά…

08.05.2024 | 16:17

Μετρώντας τα πρόσωπα στην άμυνα, ο Τεν Χαγκ έχει δικαιολογία…

Μονάχα η Λούτον έχει μετρήσει περισσότερα διαφορετικά κεντρικά αμυντικά δίδυμα στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ! Και ως γνωστόν… κινδυνεύει να πέσει κατηγορία. Η Γιουνάιτεντ μπορεί να πλησιάζει στον χειρότερο τερματισμό της τελευταίας 10ετίας, αλλά σε ό,τι αφορά τους τραυματισμούς και τις λύσεις ανάγκης, ο Τεν Χαγκ ίσως δικαιολογείται…  

07.05.2024 | 11:05

Πώς ένας Έλληνας μπορεί να δώσει το… πρωτάθλημα στην Άρσεναλ; Το viral – σχόλιο και ο «κολλητός» του Λένο! (pic)

Ονομάζεται Ιωάννης Καράς, έγινε viral λόγω της Premier League, της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ. Αλλά πολύ δε περισσότερο, λόγω του Μπερντ Λένο, ο οποίος του απάντησε σε ένα σχόλιο στο Instagram και του υποσχέθηκε το «μηδέν» στο παιχνίδι του Σαββάτου! Αποκλειστικά στο England365, ο «κολλητός» του Γερμανού γκολκίπερ, για όλους και για όλα…

06.05.2024 | 15:14

Το γκάζι της Τσέλσι πριν τον τερματισμό και το «θρίλερ» με τις ευρωπαϊκές θέσεις

Η Τσέλσι κάνει ό,τι μπορεί για ένα παίξει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Και όπως απέδειξε την Κυριακή, φροντίζει και για τη διαφορά τερμάτων ώστε να καλύψει το σενάριο της ανάγκης για πλεονέκτημα έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τί συμβαίνει με τους «μπλε», τη Νιούκαστλ και τους «κόκκινους διαβόλους» και πώς συνδέονται η 7η θέση και ο τελικός του Κυπέλλου;  

05.05.2024 | 19:05

«Χαμός» με Ρόι Κιν και Χάαλαντ, part… 2: «Δεν με ενδιαφέρεις καθόλου»- «Είσαι ένα κακομαθημένο παιδί!»

Κόβει ο ένας, «ράβει» ο άλλος, απαντούν και οι δύο και η κόντρα συνεχίζεται. Ο Ρόι Κιν σχολίασε εκ νέου τον Έρλινγκ Χάαλαντ, παρά τα τέσσερα γκολ του απέναντι στη Γουλβς, στην 36η αγωνιστική της Premier League!

04.05.2024 | 18:12

Μία «ιστορική» παραμονή, που δεν συγκρίνεται με άλλη: Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ κέρδισε τον… χρόνο και νέους οπαδούς! (vids)

Τι έκανε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ; Πού βρισκόταν μέχρι και την 13η αγωνιστική της Championship και πώς σώθηκε, συγκεντρώνοντας 53 βαθμούς; Αδιανόητο επίτευγμα, που φέρει «φαρδιά – πλατιά» την «υπογραφή» του Ντάνι Ρολ!

04.05.2024 | 10:54

Η Έβερτον έγινε... clutch ομάδα σε έναν μήνα, στο πιο κρίσιμο σημείο

Μέχρι και τις αρχές του Απρίλη, η Έβερτον είχε να λύσει τεράστια προβλήματα. Είχε να πανηγυρίσει νίκη 3,5 μήνες! Αρχές Μαΐου και με την επιβίωση στην Πρέμιερ να έχει εξασφαλιστεί, η ομάδα του Σον Ντάις απέδειξε πως «ξύπνησε» την πιο κατάλληλη στιγμή και εμφανίστηκε πιο αποφασιστική από κάθε άλλο σημείο τη φετινή σεζόν.  

03.05.2024 | 17:10

Ο Παντελής Χατζηδιάκος για τον Άρνε Σλοτ στο England365: «Του αξίζει να πάει στη Λίβερπουλ, δεν θα ξεχάσω ποτέ τα… meeting μαζί του!»

«Τι σύστημα παίζει ο Σλοτ», «γιατί να πάρει αυτόν η Λίβερπουλ ως διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ», «πώς είναι σαν άνθρωπος», «του αξίζει μία τόσο μεγάλη ευκαιρία», «τι έκανε στην Ολλανδία με την Άλκμααρ και τη Φέγενορντ»… Ατάκες που πολλάκις έχουμε διαβάσει, από την στιγμή που ο Ολλανδός προπονητής συμφώνησε πλήρως με τους «κόκκινους» και έρχεται το καλοκαίρι στο «Άνφιλντ». Έχουμε όμως, όλες τις απαντήσεις. Διότι ο Παντελής Χατζηδιάκος μίλησε αποκλειστικά στο England365 και εξήγησε πόσο σπουδαίος προπονητής μπορεί να γίνει ο Άρνε Σλοτ, πόσο τον στήριξε, πόσο τον βελτίωσε και πόσο ιδιαίτερο είναι να συζητά κανείς μαζί του!

02.05.2024 | 19:24

Απίστευτη «επίθεση» του Σούνες στον Σαλάχ: «Ο πιο ατομιστής που έχω δει ποτέ, θυμάστε τι συνέβη με τη Γιουνάιτεντ;» (vid)

Απασφάλισε κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ ο Γκρέιαμ Σούνες, τον χαρακτήρισε «ατομιστή» και «αδιάφορο», είπε πως δεν «παλεύει» για τη Λίβερπουλ και ανέφερε μία ιστορία με τον Λισάντρο Μαρτίνες στο «Ολντ Τράφορντ»!