Ειδήσεις » Best of the rest

20.07.2024 | 09:40

Τρεις πάσες, λάθος και ήττα στο φιλικό: Το πρώτο γκολ που δέχθηκε η Λίβερπουλ στην εποχή του Σλοτ! (vid)

Η εποχή του Άρνε Σλοτ ξεκίνησε και επίσημα στη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να δίνουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι με τον Ολλανδό στον πάγκο. Έχασαν από την Πρέστον, χρησιμοποίησε 25 παίκτες ο προπονητής τους, αρχηγός ο Σαλάχ, έπαιξε και ο Κώστας Τσιμίκας. Πώς όμως, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα;

18.07.2024 | 17:19

«Έρλινγκ, πάμε να τους κάνουμε πλάκα;»: Όταν οι Χάαλαντ και Γκρίλις γελούσαν με τους παίκτες της Νιούκαστλ! (vid)

Αν γινόταν, η Σίτι θα τους έβαζε να ροκανίσουν το χρόνο για να φτάσει πιο γρήγορα η ημερομηνία της πρώτης σέντρας της νέας σεζόν. Οι Χάαλαντ και Γκρίλις είχαν κάνει έξω φρενών τους παίκτες της Νιούκαστλ με τον τρόπο που έκαναν καθυστερήσεις και κέρδιζαν το ένα κόρνερ πίσω από το άλλο μέχρι ν' ακουστεί το σφύριγμα της λήξης! 

17.07.2024 | 15:03

Η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε τον Τιάγκο Αλκάνταρα που δουλεύει στο πλευρό του Φλικ (vid)

Μέχρι στιγμής απλά είχε διαρρεύσει, αλλά τώρα είναι πια επίσημο. Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποκαλύφθηκε από την Μπαρτσελόνα στο νέο βίντεο των προπονήσεων της ομάδας για την καλοκαιρινή προετοιμασία, με τον παλαίμαχο χαφ της Λίβερπουλ να έχει γυρίσει πια σελίδα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.  

16.07.2024 | 22:25

Θεότρελο σκηνικό: Τερματοφύλακας είδε τρύπα στο χορτάρι στην περιοχή και πήρε φτυάρι για να τη φτιάξει! (vid)

Το ποδόσφαιρο και η ζωή έχουν βαλθεί να μας εκπλήσσουν κάθε φορά με κάτι καινούργιο και στο Λιγκ Καπ Σκωτίας είδαμε τερματοφύλακα να τρέχει να πάρει φτυάρι για να διορθώσει μια τρύπα που αντίκρισε στο χορτάρι μέσα στην περιοχή του! 

15.07.2024 | 18:03

Ο Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ: Οι αλλαγές της νίκης που θύμισαν Γουότκινς και Πάλμερ (vids)

Είναι από τις στιγμές που ονειρεύεται ένας προπονητής. Να πάρει αποφάσεις, να βάλει ποδοσφαιριστές σε ένα ματς κι εκείνοι να το κερδίσουν. Και λίγο καιρό μετά τους Γουότκινς και Πάλμερ στα ημιτελικά του Euro 2024, ο Λιονέλ Σκαλόνι μιμήθηκε τον Σάουθγκεϊτ και οι Παρέδες, Λο Σέλσο και Μαρτίνες χάρισαν στην Αργεντινή το Copa America!  

14.07.2024 | 18:05

«Κάνε το για εμένα, για τον Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, για την Αγγλία»: Το μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον στον Σάουθγκεϊτ!

Η απόλυτη συγκίνηση: Το μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον, για το Ισπανία – Αγγλία, στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Λίγες λέξεις, τεράστιο το νόημα, του ζητά σαν… χάρη, να φέρει το τρόπαιο στο «σπίτι»!

14.07.2024 | 00:50

Γιατί 60 εκατομμύρια Άγγλοι αποθεώνουν τον Ράμσντεϊλ; Η δήλωση για τον Πίκφορντ και το «ας μην παίξω καθόλου»!

Όλη η εθνική Αγγλίας ενωμένη, όλος ο αγγλικός ποδοσφαιρικός πλανήτης να αποθεώνει τον Άαρον Ράμσντεϊλ. Εξαιρετική δήλωση, μερικές ώρες πριν τον τελικό του EURO 2024, απέναντι στην Ισπανία. Αυτό που χρειαζόταν, με φόντο το «it’s coming home…»!

12.07.2024 | 08:30

«He made it… personal»: Ο Πίκφορντ «κορόιδευε» τον Φαν Ντάικ όσο μιλούσε, μετά το Ολλανδία – Αγγλία! (pic)

Ολλανδία – Αγγλία ή Έβερτον – Λίβερπουλ; Ο Τζόρνταν Πίκφορντ «ειρωνεύτηκε» τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όσο έκανε δηλώσεις, λίγα λεπτά μετά την πρόκριση των «τριών Λιονταριών» στον τελικό του EURO 2024!

11.07.2024 | 17:10

«Μην κλαις, μαζί θα είμαστε τον χειμώνα στην Μπράιτον»: Το πλάνο που ΔΕΝ είδαμε στο Ολλανδία – Αγγλία! (pic)

Η πιο ωραία στιγμή στην πρόκριση της Αγγλίας επί της Ολλανδίας, είναι γεμάτη από… Μπράιτον. Και δεν την πρόσεξε ουδείς πριν από μερικές ώρες. Πλέον, είναι viral και όλοι συγχαίρουν τον Λιούις Ντανκ!

11.07.2024 | 14:32

Φοβερός Σουάρες, πήγαινε για καυγά, σταμάτησε να φιλήσει τον Χάμες και επέστρεψε στον τσακωμό! (vid)

Ανάμεσα στα υπόλοιπα παρατράγουδα και τις πολύ άσχημες εικόνες στο φινάλε του ημιτελικού του Copa America της Ουρουγουάης με την Κολομβία, ήταν και η αδιανόητα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Λουίς Σουάρες! Πήγε να τσακωθεί, έκανε ένα... break και επανήλθε!