Ειδήσεις » Best of the rest

14.04.2024 | 15:45

«Λεωφόρος Τσάμπι Αλόνσο»: Η οδός από την οποία ο Ισπανός θα φτάσει στο μέλλον στο «Άνφιλντ»! (pic)

Ο Τσάμπι Αλόνσο ετοιμάζεται για την πρώτη τεράστια επιτυχία της προπονητικής του καριέρας και πλέον θα βλέπει και το δρόμο που οδηγεί προς το γήπεδο της Μπάγερ, να παίρνει τ' όνομά του! Μέσα απ' αυτή την οδό, θα τον περιμένει στο μέλλον και το «Άνφιλντ». 

14.04.2024 | 09:46

Μερικά δευτερόλεπτα για μια ευτυχισμένη εμπειρία: Ο πανηγυρισμός του Μπερν και το χαμόγελο των παιδιών (vid)

Η Νιούκαστλ το μεσημέρι του Σαββάτου στο ματς με την Τότεναμ φιλοξένησε παιδιά με προβλήματα ακοής και ο Νταν Μπερν έκανε την κίνηση που γέμισε τα πρόσωπά τους με το πιο πλατύ χαμόγελο της ευτυχίας. 

13.04.2024 | 19:27

Τους άκουσε… όλη η Ουαλία: Η στιγμή που η Ρέξαμ ανέβηκε και το «ερχόμαστε» 159 χρόνων! (vid)

Τι στιγμή, τι ομάδα, τι κόσμος… Απίθανες στιγμές για τη Ρέξαμ, ανέβηκε στη League One και «έγραψε» μία τεράστια σελίδα στην ιστορία της. Και σύμφωνα με τον Ράιαν Ρέινολντς…. Είναι ακόμη στην αρχή!

13.04.2024 | 13:22

Ο Μουνίζ έβαλε τα κλάματα για το βραβείο του κορυφαίου! (vid)

Υπέροχη στιγμή στη Φούλαμ με τους Γουίλιαν και Αντρέας Περέιρα να κάνουν έκπληξη στον Μουνίζ με το βραβείο του κορυφαίου για τον Μάρτιο κι εκείνον να βάζει τα κλάματα από το αίσθημα της δικαίωσης των κόπων του.  

11.04.2024 | 19:50

«Φύγε από την Μπαρτσελόνα, πήγαινε στην Άρσεναλ»: Και ο Μέσι είπε «όχι», για να πάει μόνο ο Φάμπρεγας!

Του έλεγαν να φύγει από την Μπαρτσελόνα και τη «La Masia», να πάει στην Άρσεναλ, να είναι μαζί με τον Σεσκ Φάμπρεγας και να γίνει μέλος των Invincibles, έναν χρόνο πριν «γραφτεί» ιστορία. Και ο Λιονέλ Μέσι έλεγε «όχι»!

11.04.2024 | 12:06

Το πιο viral μακρινό πλάγιο άουτ από Ιρλανδή διεθνή που θύμισε… Ντέλαπ στη Στόουκ!

Αν δεν έπεσε στην αντίληψή σας το βίντεο, θα πρέπει να το δείτε! Το πιο viral πλάγιο άουτ, ίσως και στα χρονικά του ποδοσφαίρου, σημειώθηκε από γυναίκα διεθνή της Ιρλανδίας στο ματς απέναντι στην Αγγλία και είναι απολαυστικό! Θύμισε εποχές που κάτι αντίστοιχο έκανε τα κρύα βράδια στο Στόουκ ο Ρόρι Ντέλαπ!  

10.04.2024 | 19:50

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Premier League: Οι 96 ώρες που θα κρίνουν τον τίτλο για Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Σίτι!

Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της Premier League, «φωτιά» από τις 11 Μαΐου μέχρι τις 14. Δύο φορές θα παίξει η Μάντσεστερ Σίτι, από μία Άρσεναλ και Λίβερπουλ, θα γνωρίζει τα πρώτα αποτελέσματα των δύο συνδιεκδικητών η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ!

09.04.2024 | 18:02

Η AI «μίλησε»: Όλοι οι νικητές του Champions League μέχρι το 2103 – Αδιανόητα αποτελέσματα, ποιες αγγλικές θα το πάρουν;

Η τεχνητή νοημοσύνη «μίλησε» και προέβλεψε όλους τους νικητές του Champions League, από… φέτος μέχρι και το 2103. Τα αποτελέσματα είναι «αδιανόητα». Έχουμε κατακτήσεις από αναρίθμητες αγγλικές ομάδες, αλλά όχι την Άρσεναλ. Συμπεριλαμβάνονται στη λίστα η Γουλβς, η Νότιγχαμ Φόρεστ, η Νιούκαστλ και η Μπρέντφορντ, θα «γράψει» την απόλυτη ιστορία η Ρεάλ Μαδρίτης το 2098!

08.04.2024 | 13:18

Η τελευταία κίνηση του Κλοπ στο «Ολντ Τράφορντ»: Μάλλον δεν θα τους λείψει…

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε για τελευταία φορά ως προπονητής της Λίβερπουλ στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφυγε με ισοπαλία, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αφήσει μια… καλή και γεμάτη ωραία ποδοσφαιρική καζούρα, ανάμνηση στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».