Ειδήσεις » Best of the rest

13.06.2024 | 16:33

Ξεπέρασε τα όριά του, περπάτησε από τη Γλασκώβη έως το Μόναχο για το Euro και πέτυχε τον υπέροχο σκοπό του! (vid)

Ήθελε να το κάνει για να στηρίξει όλους τους άνδρες και να συγκεντρώσει χρήματα για οργανισμούς επίβλεψης της ψυχικής υγείας. Και τα κατάφερε! Και μας συγκίνησε όλους! Ο φοβερός Κρεγκ Φέργκιουσον έφτασε στο Μόναχο μια μέρα πριν την έναρξη του Euro 2024, έχοντας περπατήσει από τη Γλασκώβη!  

13.06.2024 | 10:25

«Μπορείς, θα σκοράρεις»: Μιλάει στον εαυτό του για να πάρει ώθηση ο Κριστιάνο! (vid)

Το βίντεο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά δεν είχε βρεθεί κάποιος να διαβάσει τα χείλη του. Και τώρα που αυτό έγινε, καταλάβαμε όλοι πώς μιλάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον εαυτό του και πόσο μεγάλη ώθηση δίνει στα πόδια και το πνεύμα του τη στιγμή που πατάει χορτάρι! 

12.06.2024 | 20:33

Απ' τη Μύκονο εσπευσμένα στο Euro με ταξίδι έξι ωρών από τον πατέρα του: Μια θεότρελη μέρα για τον Μάατσεν

Από τις διακοπές και τις ανέμελες στιγμές στα ελληνικά νησιά, κατευθείαν στη Γερμανία για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Euro και με τον πατέρα του να κάνει μεγάλο ταξίδι για να τον βοηθήσει! Ο Ίαν Μάατσεν που ανήκει στην Τσέλσι και έπαιζε δανεικός στην Ντόρτμουντ, θα έχει να λέει την ιστορία της κλήσης του στους «οράνιε» μερικά 24ωρα πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! 

11.06.2024 | 22:32

Υπέροχε Κριστιάνο, μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα: Το πιο όμορφο ποδοσφαιρικό φιλί (pics)

Χάρισε σ' ένα κοριτσάκι στιγμές που εκείνο θα θυμάται για πάντα. Και κάθε ανάμνηση αυτών των στιγμών, θα προκαλεί χαμόγελο στο αθώο πρόσωπο αυτού του παιδιού. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι με τον τρόπο που φέρθηκε στη μικρούλα που τον συνόδευσε στο γήπεδο για το φιλικό με την Ιρλανδία. 

10.06.2024 | 11:07

Παράδειγμα για όλους ο Μάτα: Πήρε πτυχίο από το Χάρβαρντ! (pic)

Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχουν βρεθεί ποτέ στο ποδόσφαιρο, έδειξε πως ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα όταν υπάρχει θέληση και κατάφερε να πάρει πτυχίο από το Χάρβαρντ, προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα για τη στιγμή που θ’ αποχαιρετίσει τα γήπεδα!  

09.06.2024 | 10:25

Δεν το πίστευε ο Λουκάκου: «Μαγικός» ξανά ο Τροσάρ, ένας από τους πιο… clutch που θα δούμε στο EURO! (vid)

Κοντρόλ με το αριστερό, γκολ με το δεξί, κλασσικός… πανηγυρισμός και ο «clutch» Λεάντρο Τροσάρ το κάνει ξανά. Πανηγυρίζει το Βέλγιο, το ίδιο και η Άρσεναλ, δεν το πίστευε ο Ρομέλου Λουκάκου!

08.06.2024 | 07:10

«Είσαι σίγουρος πως θες να φύγεις;» - Απρόσμενη πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ στον Νάτσο!

Κατέκτησε το 6ο Champions League της καριέρας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι από… παιδάκι στη «Βασίλισσα», αλλά είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως ο κύκλος έκλεισε. Είναι δυνατόν όμως μέσα σε μερικές ώρες, να ανατράπηκαν όλα τα δεδομένα για την καριέρα του Νάτσο; Είναι!

07.06.2024 | 17:38

«Ή τον αγαπάς ή τον… μισείς»: Τι έκανε ο Μπεν Γουάιτ όταν ο Σάουθγκεϊτ ανακοίνωνε την αποστολή της Αγγλίας; (pic)

Έχει… διχάσει το «Νησί» στα δύο. Άλλοι τον εκτιμούν και αναγνωρίζουν την βελτίωσή του με την Άρσεναλ, και άλλοι τον κατακρίνουν για την αδιαφορία που δείχνει, σε ό,τι αφορά την εθνική Αγγλίας. Αυτό που ενδιαφέρει όμως, προς το παρόν, τον Μπεν Γουάιτ, είναι να κάνει διακοπές!

07.06.2024 | 11:10

Ο Σαλάχ θα μπορούσε να «κλέψει» τη δουλειά του Ντε Μπρόινε με τέτοιες μπαλιές (vid)

Η κύρια δουλειά του είναι πολύ διαφορετική, ωστόσο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ δείχνει να βελτιώνει και την ορατότητά του στο γήπεδο. Και στο ματς της Αιγύπτου απέναντι στην Μπουρκίνα Φάσο μπορεί η μαγική μπαλιά του να μην κατέληξε σε γκολ, αλλά μια τέτοια ενέργεια θα την περίμενε κανείς από τον… Κέβιν Ντε Μπρόινε.