Ειδήσεις » Best of the rest

19.02.2024 | 09:00

Η απόλυτη αποθέωση από τους Άγγλους για τον Ποντένσε: «Πείτε του να γυρίσει…»

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εξαιρετική εμφάνιση του Ντάνιελ Ποντένσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τους φίλους της Γουλβς να γράφουν στο Twitter για ενδεχόμενη επιστροφή του το καλοκαίρι!

18.02.2024 | 20:47

«Δώστε το από… τώρα στον Αλόνσο»: Έχασε ξανά η Μπάγερν, στο +8 η απίθανη Λεβερκούζεν! (vids)

Μήπως σιγά – σιγά το πρωτάθλημα Γερμανίας αρχίζει να κρίνεται; Τεράστια νίκη της Μπόχουμ επί της Μπάγερν Μονάχου με 3-2, νέα ήττα για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Όλοι πιστεύουν πλέον την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στο +8 η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο και του Γκρανίτ Τσάκα από τους Βαυαρούς!

18.02.2024 | 10:10

Μήπως θα τον ήθελε για προπονητή; Ο Τόνεϊ χώθηκε στην αγκαλιά του Κλοπ (vid)

Ακόμα κι αν μπορούσε να τρέφει ελπίδες, δεν προλαβαίνει πια. Ο Ιβάν Τόνεϊ ίσως να ήθελε πάρα πολύ να παίξει υπό τις οδηγίες του Κλοπ, ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί. Και κάπως έτσι ο Άγγλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιία να χωθεί στην αγκαλιά του Γερμανού μετά το 4-1 της Λίβερπουλ επί της Μπρέντφορντ.  

17.02.2024 | 11:18

Η συζήτηση τακτικής των Πεπ και Στόουνς αποτυπώνει το μεγαλείο του Καταλανού (vid)

Το βίντεο με τον Τζον Στόουνς διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα, όμως, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον αντίκτυπο που προκαλεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο μυαλό των παικτών του, βάζοντάς τους το «μικρόβιο» της τακτικής ανάλυσης και βοηθώντας τους για την... επόμενη μέρα της καριέρας τους.  

16.02.2024 | 11:38

Ο «θρύλος» Ντιντιέ Ντρογκμπά: Τα 44 δευτερόλεπτα που έγινε viral για χάρη της Ακτής Ελεφαντοστού! (vid)

Ο Αλέ σκοράρει, η Ακτή Ελεφαντοστού κερδίζει τη Νιγηρία, το Κόπα Άφρικα πηγαίνει στους διοργανωτές. Πέρασαν πέντε ημέρες από τότε. Και όμως, οι αντιδράσεις του Ντιντιέ Ντρογκμπά έχουν γίνει πιο… viral από ποτέ!

15.02.2024 | 22:18

Από την Άρσεναλ και την Τσέλσι, μέχρι τη Μαρσέιγ: To Europa League είναι η αγαπημένη διοργάνωση του «Όμπα»! (vid)

Έξι γκολ ο Ρομέλου Λουκάκου, έξι ο Ομπαμεγιάνγκ, τα ίδια ο Ζοάο Πέδρο, με τα μισά απέναντι στην ΑΕΚ. Με ειδοποιό διαφορά πως ο Γκαμπονέζος είναι πλέον, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Europa League.

15.02.2024 | 11:30

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη: Πιστώθηκε στον Φίλοτζιν το γκολ της χρονιάς! (vid)

Ο Τζέιντεν Φίλοτζιν δικαιωματικά είναι ο σκόρερ του πρώτου από τα δύο τέρματα της Χαλ στην έδρα της Ρόδεραμ και παρά την ανεπαίσθητη αλλαγή πορείας της μπάλας από κόντρα σε αντίπαλο, η EFL το πίστωσε κανονικά στον 22χρονο ποδοσφαιριστή! Δώστε του το Puskas Award από τώρα!  

14.02.2024 | 17:01

Ο Σαλάχ δεν αφήνει κανέναν σε ησυχία στις προπονήσεις! (vids)

Φώναξε τον Ίμπου κι εκείνος έτρεχε να… αποφύγει την αγκαλιά! Με τον Ρόμπερτσον έχει ιδιαίτερη σχέση σαν δυο μικρά αδέρφια που κάθε φορά «μανουριάζουν». Τώρα την «πληρώνει» και ο Μακ Άλιστερ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι … στα καλύτερά του και απολαμβάνει τρομερά την παρουσία του στη Λίβερπουλ!  

13.02.2024 | 11:38

Ο Έλιοτ «έσπασε» το ρεκόρ του Τσιμίκα που… δεν ήξερε κανείς: Ο Έλληνας και ο Λουίς Γκαρσία στη Λίβερπουλ!

Ήταν μακράν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπέρνλι ο Χάρβεϊ Έλιοτ. Έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, κατέγραψε δύο ασίστ, έγινε ο… τρίτος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων» που γίνεται τόσο επιδραστικός ως αλλαγή. «Μιμήθηκε» με λίγα λόγια, ένα… άγνωστο ρεκόρ του Κώστα Τσιμίκα με την κόκκινη φανέλα!