Ειδήσεις » Best of the rest

31.05.2024 | 13:55

Μόνο ο Μουρίνιο θα το έκανε: «Δίχασε» την Τουρκία με την ανακοίνωσή του, χωρίς να… μιλήσει!

Μιλάει με την Μπεσίκτας. Ζητά χρόνο. Το σκέφτεται. Το δέχονται. Και ενώ επεξεργάζεται τις επιλογές του, ο Ζοσέ Μουρίνιο συμφωνεί με την «αιώνια» αντίπαλό της. Και κάπως έτσι, η Τουρκία έχει χωριστεί στα… δύο!

31.05.2024 | 10:03

Η απαράμιλλη ταπεινότητα του Καντέ: Ο πιο ντροπαλός και… γήινος ποδοσφαιριστής (pics)

Κόντρα σε ό,τι επιτάσσει η εποχή και στο star-system που κάνει τους ποδοσφαιριστές να επιλέγουν τη λάμψη και τις εντυπωσιακές, εξωγηπεδικές εμφανίσεις, ο Ενγκολό Καντέ έδειξε σε όλους παραμένει… ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.  

30.05.2024 | 13:05

Η στιγμή που τέσσερα Europa League… έπεσαν για τάκλιν: Βιθέντε Ιμπόρα, έχεις έναν χρόνο ακόμη στον Ολυμπιακό; (vid)

Να τα έχεις πάρει όλα. Να είσαι 36 χρονών. Να μην έχεις την ανάγκη για άλλο «χρυσάφι» στην τροπαιοθήκη σου. Να γνωρίζεις πως θες να αποχωρήσεις για την ομάδα που σε ανέδειξε. Αλλά να είσαι ο Βιθέντε Ιμπόρα. Και να μην συμβιβάζεσαι με ήττα σε τελικό. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Europa Conference League και αυτός ο «τύπος» δύσκολα θα ξεχαστεί. Πόσω δε μάλλον, ΑΥΤΟ το τάκλιν, στο 120’!

29.05.2024 | 01:15

«Ένα βράδυ με τον Κλοπ»: Προπονητής της Λίβερπουλ για μία… τελευταία φορά, το κλάμα και η ατάκα για τον Σλοτ! (vids)

«Ένα βράδυ με τον Γιούργκεν Κλοπ». Μία ακόμη παράσταση ως προπονητής της Λίβερπουλ. Μία ακόμη υπέροχη στιγμή. Γεμάτη γέλιο, κλάμα, συγκίνηση, δάκρυα χαράς και υπερηφάνειας. Με τις γροθιές του να θυμίζουν κάτι από το… KOP και τον Γερμανό προπονητή να αποκαλύπτει και μία του συζήτηση με τον Άρνε Σλοτ!

27.05.2024 | 23:11

Σπάζοντας ρεκόρ, ακόμα κι όταν δεν έχεις ν' αποδείξεις τίποτα σε κανέναν: Γι' αυτό είσαι ο Κριστιάνο! (vid)

Το έκανε και στη Σαουδική Αραβία. Δεν θα δεχόταν να φύγει κάποια μέρα από εκεί και να μην έχει πετύχει όσα θα μπορούσε. Και κάπως έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέσπασε για την κατάκτηση ακόμα ενός ρεκόρ που τον θέλει να φτάνει στα περισσότερα τέρματα που έχουν καταγραφεί ποτέ σε μια αγωνιστική περίοδο στη Saudi Pro League!  

27.05.2024 | 14:10

Το «Γουέμπλεϊ» γέμισε περισσότερο για τον τελικό ανόδου παρά για το Κύπελλο Αγγλίας!

Άλλη μια απόδειξη του «καυτού» ενδιαφέροντος του κόσμου για την Τσάμπιονσιπ! Ο τελικός ανόδου ανάμεσα στη Λιντς και τη Σαουθάμπτον προσέλκυσε στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ» περισσότερο κόσμο κι από το ντέρμπι του Μάντσεστερ στον τελικό του Κυπέλλου, μια μέρα νωρίτερα!  

26.05.2024 | 17:54

Τα μάτια του ήταν στην πλάτη για τη no-look ασίστ του Μπρούνο (vid)

Ήξερε ακριβώς πού πατούσε ο Μέινου, αν είχε φτάσει στη μεγάλη περιοχή και αρκούσε για τον Μπρούνο μια επαφή. Κι ας την έκανε με no-look. Τα μάτια του ήταν... στην πλάτη και ο Πορτογάλος έδειξε και στον τελικό του Κυπέλλου ακριβώς γιατί είναι ο απόλυτος ηγέτης και ο κορυφαίος παίκτης της Γιουνάιτεντ γι' ακόμα μια σεζόν.  

25.05.2024 | 19:48

«What it means»: Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έκλαψαν και ο… συγκινητικός Τεν Χαγκ! (vids)

Τρομερές στιγμές ακολούθησαν μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» να βάζουν τα κλάματα και τον Έρικ Τεν Χαγκ να είναι δίπλα σε όλους. Είχε φοβερή πίεση η ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά το 13ο Κύπελλο της ιστορίας της, είναι γεγονός.

25.05.2024 | 10:30

Τα 200 μέτρα από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και οι ήχοι της ευτυχίας για τον Ζοσέ Μουρίνιο

Με την Τσέλσι θα έχει πάντοτε μια ιδιαίτερη σχέση. Όσες ομάδες κι αν υπηρέτησε, οι «μπλε» θα είναι η ομάδα για την οποία όταν θα μιλάει, θα έχει πάντοτε λίγο πιο δυνατό συναίσθημα από αυτό που τρέφει για τις υπόλοιπες. Και τα σενάρια που θέλουν τον Ζοσέ να είναι φαβορί για... 3η θητεία στο κλαμπ του Λονδίνου, μάς θύμισαν όσα έλεγε ο Πορτογάλος, την εποχή που βρισκόταν στη Ρόμα. 

24.05.2024 | 17:19

Και τώρα, ποιος θα είναι ο «αντί Τεν Χαγκ» στη Γιουνάιτεντ; Φαβορί ο Ποτσετίνο, έξι στη λίστα!

«Ποιος θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;». Ξεκάθαρη η απορία, ποικίλες οι απαντήσεις. Απόλυτο φαβορί αυτή την στιγμή ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όλα ανοιχτά για πέντε προπονητές ακόμη. Χαμηλότερα στη λίστα ο Τόμας Φρανκ, πιθανό το σενάριο και για τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, λόγω της προσωπικής του επιθυμίας!