Ειδήσεις » Best of the rest

20.05.2024 | 00:01

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ: Ο Πεπ μιλάει για τον Κλοπ, η φωνή του τρέμει και παραδέχεται πως… θέλει να γυρίσει! (vid)

Να έχεις κατακτήσει για 4η συνεχόμενη φορά την Premier League, να έχεις κάνει κάτι «μυθικό» και να δακρύζεις διότι ο άμεσος ανταγωνιστής σου, όλα αυτά τα χρόνια, αποχωρεί. Τρομερός Πεπ Γκουαρδιόλα και… 57 δευτερόλεπτα αφιερωμένα στον Γιούργκεν Κλοπ!

19.05.2024 | 20:49

Αυτός ο άνθρωπος είναι μοναδικός: Τραγούδησε για τον Σλοτ στο «Άνφιλντ» ο Κλοπ! (vid)

Προσπαθώντας να μην είναι εκείνος στο απόλυτο επίκεντρο και σε μια απόπειρα να χαλαρώσει και τα δικά του συναισθήματα ώστε να μην επιστρέψουν τα δάκρυα στα μάτια του, ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε πόσο μοναδικός άνθρωπος είναι. Και ξεκίνησε να τραγουδά για τον Άρνε Σλοτ, στη δική του στιγμή, στον δικό του αποχαιρετισμό στο «Άνφιλντ» μετά από 9 χρόνια!  

19.05.2024 | 18:58

Το «Στάμφορντ Μπριτζ» έδειξε όλη την αγάπη του στον Τιάγκο Σίλβα (pics)

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη μπλε φανέλα, μπροστά στον κόσμο που αγάπησε και από τον οποίο αγαπήθηκε, ο Τιάγκο Σίλβα εισέπραξε τον σεβασμό και τη λατρεία από τις εξέδρες, μπαίνοντας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το ματς της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ.  

18.05.2024 | 17:12

Σέλτικ ή Ρέιντζερς; Ποια έχει περισσότερα πρωταθλήματα και τι συνέβη στο «αντίο» του Χαρτ; (vid)

Το 54ο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Σέλτικ, η οποία επικράτησε της Σεντ Μίρεν και πανηγύρισε για 3η συνεχόμενη σεζόν στη Σκωτία. Τρομερές στιγμές με τον Τζο Χαρτ, που έγινε αλλαγή και αποθεώθηκε από ολόκληρο το «Σέλτικ Παρκ»!

17.05.2024 | 13:34

Ο viral πιτσιρικάς της Τσέλσι «ξαναχτύπησε»: «Ευχαριστώ που τιμάτε τη φανέλα»! (pic)

Είχε γίνει το πρόσωπο των ημερών στα τέλη του Απρίλη, με μια Τσέλσι που ακόμα παρέπαιε. Τώρα, ο πιτσιρικάς οπαδός των «μπλε» που είχε γίνει viral, συνεχίζει να μη ζητά τη φανέλα των παικτών, αλλά τους ευχαριστεί που παλεύουν για εκείνη και που έκαναν την αντεπίθεση για να προλάβουν την Ευρώπη!  

17.05.2024 | 10:22

Φατίχ Τερίμ: «Σήμερα» απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό, πριν από 24 χρόνια, τέτοια ημέρα, τι; Η Άρσεναλ… δεν ξεχνά! (vid)

Τι ειρωνικό που μπορεί να αποδειχθεί το ποδόσφαιρο… Είναι εντυπωσιακό. Και ο Φατίχ Τερίμ το βίωσε στον απόλυτο βαθμό. Πώς άλλωστε, θα μπορέσει να ξεχάσει την 17η Μαΐου και τον δρόμο από την απόλυτη επιτυχία στην απόλυση, μέσα σε 24 χρόνια;

15.05.2024 | 18:00

Ο Ορέστης Καρνέζης στο England365 για τον πρώην συμπαίκτη του, Μπρούνο Φερνάντες: «Στην Ουντινέζε έπαιζε και με… ένεση!»

Πόσοι άραγε γνωρίζετε πως ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Ορέστης Καρνέζης έχουν υπάρξει συμπαίκτες, για περισσότερες από 700 ημέρες, επί ιταλικού εδάφους; Πιθανώς… ελάχιστοι. Και όμως, ισχύει! Και ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε αποκλειστικά στο England365 και τον Δημήτρη Μανάκο για τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας πως το παιδί που συνάντησε στο Ούντινε, δεν θα έκανε ποτέ τον… τραυματία, όπως είπε ο Γουέιν Ρούνεϊ!

15.05.2024 | 17:34

Η δικαίωση των γκολκίπερ: Ο κόσμος θα θυμάται τους Μαρτίνες και Ορτέγκα κι όχι τον Σον και τον Μουανί (vids)

Λένε πως οι επιθετικοί και αμέσως μετά οι χαφ είναι εκείνοι που βρίσκονται περισσότερο στον «αφρό». Και πως η άμυνα με τους τερματοφύλακες μένουν στη σκιά τους. Με αυτό που συνέβη και το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο, έρχεται η μεγάλη δικαίωση των γκολκίπερ για τις δικές τους στιγμές δόξας που θα θυμάται ο κόσμος.

14.05.2024 | 12:33

Πώς γίνεται ν’ αστοχήσεις με τιμή 0,99 στα xGoals; Μόνο ο Ντιέγκο Κάρλος θα μπορεί ν’ απαντήσει… (vid)

Είναι από τις μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Κι αυτό διότι ακούμπησε και την μπάλα για να πλασάρει. Ο Ντιέγκο Κάρλος θα μνημονεύεται αιώνια για την αδιανόητη αστοχία του απέναντι στη Λίβερπουλ, με τιμή που όμοιά της δεν είχε εμφανιστεί ξανά στα xGoals δίχως να υπάρξει σκοράρισμα!