Ειδήσεις » Best of the rest

27.02.2024 | 16:09

Η Λίβερπουλ πήρε το Λιγκ Καπ, αλλά θα είναι στο επόμενο Champions League - Τι γίνεται τώρα στη μάχη για την Ευρώπη;

Η Τσέλσι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ θα βρισκόταν ούτως ή άλλως στην πρώτη τετράδα, και το επόμενο Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «αγχώθηκε» και τα δεδομένα για τις αγγλικές ομάδες και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, της επόμενης σεζόν, φαίνεται πως έχουν διαφοροποιηθεί. Πιθανό το σενάριο τεσσάρων ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο 5ος στο Europa League και ο 6ος στο Europa Conference League. Εκτός και αν η Μπράιτον, η Γουέστ Χαμ ή η Άστον Βίλα, κατακτήσουν κάτι από τα δύο… Προς το παρόν όμως, η Αγγλία είναι 3η στο ranking και οι αποκλεισμοί των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ, «στοιχίζουν»!  

26.02.2024 | 10:41

Μια φωτογραφία... βγαλμένη απ' τα σπλάχνα της Λίβερπουλ (vid)

Το έζησαν, πήραν την πρώτη γερή εμπειρία, την κρατούν ως κειμήλιο και ως οδηγό για ό,τι μπορεί να έρθει στο μέλλον. Οι πιτσιρικάδες της Λίβερπουλ λίγο μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Λιγκ Καπ, έβγαλαν μια φωτογραφία που σε μερικά χρόνια θα τους εξιστορεί το ξεκίνημα μιας διαδρομής που θα μοχθήσουν για να την κάνουν λαμπερή. 

24.02.2024 | 10:39

Το πάρτι της ζωής τους στο «Έλαντ Ρόουντ»: Ο απόλυτος χαμός από παίκτες και οπαδούς! (vid)

Η Λιντς ονειρεύεται αντίστοιχες βραδιές στην Πρέμιερ Λιγκ και έστησε ένα... μεγάλο πάρτι την Παρασκευή λίγο μετά το εκπληκτικό 3-1 απέναντι στη Λέστερ, φέρνοντας τα πάντα τούμπα στο τελευταίο 10λεπτο!

23.02.2024 | 18:45

Η ντρίμπλα του Μέσι, το αριστερό του Σάκα, το γκολ του Κριστιάνο: Στη Λίβερπουλ από τα… 14! (vid)

Τζόσουα Έιμπ. Στα 14 του χρόνια. Ένας «μικρός» μάγος. Ένα παιδί που ήδη φορά τη φανέλα της Λίβερπουλ και είναι… viral. Για ποιον λόγο; Μία δοκιμή σε ένα βίντεο 36 δευτερολέπτων, θα σας πείσει!

22.02.2024 | 10:43

Ο Κλοπ το ζει περισσότερο από ποτέ: Ξεσήκωσε όλες τις εξέδρες του «Άνφιλντ»! (vid)

Χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί. Έκανε νεύμα να προετοιμαστούν άπαντες για να το πανηγυρίσουν σαν μια μεγάλη παρέα. Ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει πως τώρα που σιγά – σιγά φτάνει το τέλος του παραμυθιού του στη Λίβερπουλ, θέλει να το ζήσει στον απόλυτο βαθμό.  

21.02.2024 | 20:07

Απίστευτες ατάκες του Ράτκλιφ για Σίτι, Γιασίμ και Γκρίνγουντ: Το «δεν υπάρχει» και η… επιστροφή!

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μίλησε, απασφάλισε, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα και αναφέρθηκε σε όλους και όλα. Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τη Μάντσεστερ Σίτι και από τον Γιασίμ που… δεν υπάρχει, μέχρι τον Μέισον Γκρίνγουντ!

20.02.2024 | 10:21

Γέμισε η ψυχή της: Η 92χρονη Βέρα Χιλ συγκίνησε και έδειξε τη δύναμη του ποδοσφαίρου (vid)

Πασίγνωστη στις τάξεις των οπαδών της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αναγκάστηκε να παραχωρήσει μετά από πολλά χρόνια τη θέση της με το διαρκείας αφού έχασε την όρασή της. Ο σύλλογος ήξερε για εκείνη και θέλησε να της χαρίσει ακόμα μια στιγμή που θα τη θυμάται. Και με την οποία θα της ξυπνήσει όλες τις αναμνήσεις. Και… τα σκουπιδάκια μπαίνουν στα μάτια μας…  

19.02.2024 | 10:40

Γκολ σαν τον Μέσι, πανηγυρισμός σαν τον Κριστιάνο: Το καλύτερο της σεζόν από τον... 17άχρονο, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο! (vid)

Να σκοράρεις σαν τον Λιονέλ Μέσι, να πανηγυρίζεις σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να είσαι μόλις 17 χρονών και δύο χρόνια μετά, ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι απαραίτητος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όσοι τον είχαν παρακολουθήσει πριν ενηλικιωθεί, δεν έχουν πέσει από τα… σύννεφα!