Ειδήσεις » Best of the rest

06.06.2024 | 13:43

«Πρέπει να τον τιμήσουμε»: Η ιδέα του κόσμου για το άγαλμα του Κλοπ έξω από το «Άνφιλντ»! (pics)

Το χαρακτηριστικό του καπέλο, τα γυαλιά αφού τον γνωρίσαμε με αυτά, το αγέρωχο ύφος και η στάση γεμάτη υπερηφάνεια και έλεγχο. Κάπως έτσι θα φαντάζονταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ το άγαλμα προς τιμήν του Γιούργκεν Κλοπ έξω από το «Άνφιλντ».  

05.06.2024 | 17:50

Να έχετε παράδειγμα τον Ίλισιτς και να σηκώνεστε σε κάθε «πτώση» στη ζωή (vid)

Πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή σε επίπεδο εθνικών ομάδων από το 2021. Και σκόραρε. Και ξανάνιωσε. Η τελευταία τριετία ήταν η πιο σκληρή της ζωής του. «Έπεσε» πολλές φορές. Και κάθε φορά «σηκωνόταν». Και τώρα το έκανε με τη φανέλα με το εθνόσημο. Αξίζει να έχουμε τον Γιόσιλ Ίλισιτς ανάμεσα σ’ εκείνους που θαυμάζουμε…  

04.06.2024 | 11:15

Να ισοφαρίζεις και να… ξέρεις ότι θα χάσεις: Η απίθανη αντίδραση του κόσμου της Ρίβερ (vid)

Σαν να μη συνέβη τίποτα! Ή μπορεί και να δυνάμωσαν ακόμα περισσότερο τη φωνή τους για να στείλουν το μήνυμα στον αντίπαλο. Η αντίδραση του κόσμου της Ρίβερ στην προσωρινή ισοφάριση από την Τίγκρε τα ξημερώματα της Δευτέρας προκαλεί θαυμασμό.  

02.06.2024 | 12:39

Οι τύποι είναι.. θεότρελοι: Ο Κάραγκερ ανέβηκε στους ώμους του Ρίτσαρντς για να φτάσει τον Εμπίντ! (vid)

Ο Ζοέλ Εμπίντ φιλοξενήθηκε για λίγα λεπτά στη ζωντανή εκπομπή του CBS από το «Γουέμπλεϊ» για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το δίδυμο των Κάραγκερ - Ρίτσαρντς έκανε πάλι τα δικά του, τα... θεοπάλαβα! Ανέβηκε ο ένας στους ώμους του άλλου σε ζωντανή σύνδεση, για να φτάσουν τον αστέρα των 76ers! 

02.06.2024 | 00:53

Ανατριχιαστικό: Όλο το «Wembley» και ο Κλοπ τραγούδησαν το «You’ll never walk alone» πριν τον τελικό! (vid)

Απίστευτη στιγμή. Μοναδική εικόνα. Συγκλονιστικό. Το βλέπει κανείς και απορεί. Αλλά πριν από την έναρξη του τελικού του Champions League, όλο το «Wembley» και ο Γιούργκεν Κλοπ, τραγούδησαν το «You’ll never walk alone», το οποίο φυσικά ακούγεται κάθε φορά από τις εξέδρες των οπαδών της Ντόρτμουντ και στο Signal Iduna Park. 

01.06.2024 | 17:08

Το viral βίντεο της ημέρας: Μία κερκίδα να φωνάζει «Μέσι, Μέσι» μπροστά στον Κριστιάνο και ο Νεϊμάρ να… γελάει! (vid)

Προκλητικός; Εριστικός; Απλά του φαινόταν περίεργο; Ιδιαίτερη στιγμή στη Σαουδική Αραβία, με πρωταγωνιστές τον Νεϊμάρ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στον «χαμένο» τελικό του δεύτερου, απέναντι στην Αλ Χιλάλ.

01.06.2024 | 11:44

Επαγγελματίες και... ρομαντικοί: Κρόος και Μόντριτς απόλαυσαν την τελευταία κοινή τους προπόνηση (vid)

Ήταν το τελευταίο βράδυ προπόνησης με αμφότερους παρόντες. Οι Μόντριτς και Κροος, το Σάββατο, προετοιμάστηκαν για τελευταία φορά, παρέα, για σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να το απολαύσουν λίγο παραπάνω. Και όταν όλοι αποχώρησαν, εκείνοι έμειναν μαζί να δουλέψουν τα τελειώματά τους. Περισσότερο, όμως, το έκαναν γιατί ήξεραν ότι έπρεπε να τιμήσουν τη στιγμή...

31.05.2024 | 16:15

Η… άβολη επανασύνδεση του Μουρίνιο με παίκτη που δεν ήθελε στην ομάδα του!

Ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις ξανά και πού. Και ο Ζοσέ Μουρίνιο έρχεται αντιμέτωπος με μια τέτοια συνθήκη, αφού με τη συμφωνία του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενέρμπαχτσε θα χρειαστεί να συνεργαστεί με έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήθελε καθόλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  

31.05.2024 | 13:55

Μόνο ο Μουρίνιο θα το έκανε: «Δίχασε» την Τουρκία με την ανακοίνωσή του, χωρίς να… μιλήσει!

Μιλάει με την Μπεσίκτας. Ζητά χρόνο. Το σκέφτεται. Το δέχονται. Και ενώ επεξεργάζεται τις επιλογές του, ο Ζοσέ Μουρίνιο συμφωνεί με την «αιώνια» αντίπαλό της. Και κάπως έτσι, η Τουρκία έχει χωριστεί στα… δύο!