Ειδήσεις » Best of the rest

26.06.2024 | 20:28

Εθνική Αγγλίας: «Η Ιστορία των Τριών Λιονταριών» - Βιβλίο «must», για τα 150 χρόνια μιας ξεχωριστής χώρας! (pic)

Αξίζει να το διαβάσει κανείς. Πρέπει να το βάλει στην συλλογή του. Θα αντιληφθεί πολλά για την Εθνική Αγγλίας. Τον λόγο που είναι τόσο ξεχωριστή, την αιτία που εκατομμύρια κόσμος την στηρίζει, σε κάθε λογής μεγάλη διοργάνωση. Η «Ιστορία των Τριών Λιονταριών» του Πολ Χέιγουορντ είναι «must», με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο στο επίμετρο, και αποτελεί ένα απολαυστικό ανάγνωσμα, εν μέσω EURO 2024!

26.06.2024 | 01:20

Άνοιξε «πόλεμο» με τον κόσμο της Αγγλίας ο Σάουθγκεϊτ: «Δεν έχω δει ομάδα να προκρίνεται και να της πετάνε… μπουκάλια!» (vid)

«Σάλος» στην Αγγλία με τις δηλώσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη συνέντευξη Τύπου, όπου και επέλεξε να σχολιάσει την κίνηση των οπαδών εναντίον του, μετά την πρόκριση της ομάδας στους «16» του EURO!

24.06.2024 | 17:26

Το ποδόσφαιρο μόνο ενώνει: Τούρκοι οπαδοί χαιρετούσαν ηλικιωμένο κι αυτός τους έδινε καραμέλες! (vid)

Αν και συμμετείχαν και σε άσχημες εικόνες στο Euro 2024, οι Τούρκοι οπαδοί έκαναν μια από τις πιο όμορφες κινήσεις στις πόλεις της Γερμανίας. Χάρισαν χαμόγελα και αγάπη σε έναν ηλικιωμένο που τους παρακολουθούσε από το παράθυρό του κι εκείνος τούς έδινε καραμέλες και δέχθηκε να σηκώσει ψηλά μια σημαία της χώρας!  

23.06.2024 | 13:08

Τρέλα άνευ προηγουμένου: Έκαναν γήπεδο το αεροδρόμιο της Μάλαγα οι οπαδοί για την άνοδο στη Segunda! (vids)

Παράνοια. Ευτυχία. Στιγμές και συναισθήματα που κάνουν ακόμα και τους πιο σκληρούς και να καταλάβουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι μαγικό. Αυτό που συνέβη στις 05:30 το ξημέρωμα στο αεροδρόμιο της Μάλαγα για την υποδοχή της ομάδας που κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη... δεύτερη κατηγορία, είναι η απόλυτη τρέλα!  

23.06.2024 | 10:41

Στην πρεμιέρα τα παρηγόρησε, τώρα είδε χαμόγελα: Ο Ντε Μπρόινε τρέχει στα παιδιά του μετά από κάθε ματς (pics)

Αυτή τη φορά ο Ντε Μπρόινε φρόντισε για τη νίκη που ξαναβάζει το Βέλγιο στο παιχνίδι της πρόκρισης σε έναν όμιλο που όπως εξελίχθηκε, είναι... φωτιά. Και πάλι, αμέσως έτρεξε στα παιδιά του. Και τώρα κρατούσε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης με τη Ρουμανία. 

22.06.2024 | 10:21

Ο Σλοτ με υπέροχο τρόπο κέρδισε την εκτίμηση των υπαλλήλων της Λίβερπουλ με το «καλημέρα» (vids)

Ξέρει πως σε αυτό το σύλλογο όλοι είναι σημαντικοί και θέλησε να το δείξει. Ο Άρνε Σλοτ ενδιαφέρθηκε να γνωρίσει και να συστηθεί σε όλους τους υπαλλήλους της Λίβερπουλ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, έκανε πλάκα με τους υπεύθυνους ρουχισμού, ενώ δεν παρέλειψε ούτε τις γυναίκες στο εστιατόριο της ομάδας!

21.06.2024 | 17:53

Με την Ουκρανία, με το πάθος τους, με τον κόσμο τους: Εκπληκτικές στιγμές, τεράστια ανατροπή, όμιλος… θανάτου! (vid)

Τεράστια ανατροπή για τους Ουκρανούς απέναντι στην Σλοβακία, κάνουν «θρίλερ» τον 5ο όμιλό, με το υπέρ τους 2-1! Αλλά η κορυφαία στιγμή της συνάντησης, ήρθε στο νικητήριο γκολ του Γιάρεμτσουκ. Εκπληκτικές αντιδράσεις, ένας πάγκος στο…. γήπεδο και «χαμός» από τους φίλους της ομάδας του Ζιντσένκο!

20.06.2024 | 17:10

«Το χέρι απέναντι στην Αγγλία, ΔΕΝ είναι χέρι»: Οι Σκωτσέζοι απάντησαν στο δίλημμα Μαραντόνα – Νταλγκλίς! (vid)

Με διάθεση για να «τρολάρουν» τους Άγγλους, αλλά και με ξεκάθαρη πρόθεση να δείξουν την προτίμησή τους, οι Σκωτσέζοι οπαδοί αποφάσισαν πως κορυφαίος παίκτης για το έθνος τους, είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Και ας μην είναι… Σκωτσέζος!