Ειδήσεις » Best of the rest

24.03.2024 | 10:22

Αγέραστος Καβάνι, γκολ με... αεροπλανικό για τη Μπόκα! (vid)

Ώριμη σκέψη, εκτέλεση φάσης που θα ταίριαζε στο απόλυτο όνειρο ενός παιδιού σε αλάνα .Κι όμως, αυτά τα συνδυάζει ο Έντισον Καβάνι που μπορεί να έχει «πατήσει» τα 37 χρόνια ζωής, αλλά γκολ όπως κι αυτό που πέτυχε κόντρα στην Central Norte, θα είναι το ... ψωμί του. 

23.03.2024 | 17:02

Το απόλυτο «You will never walk alone»: Ο Έρικσον συγκινείται, η Λίβερπουλ του… δίνει ζωή! (vid)

Στιγμές… μαγείας, το απόλυτο όνειρο του Σβεν Γκόραν Έρικσον να γίνεται πραγματικότητα. Ο ίδιος στον πάγκο της Λίβερπουλ, ένα «Άνφιλντ» να… σείεται, το «You will never walk alone» να ακούγεται και η συγκίνηση να κάνει την εμφάνισή της. Ένα «έπος», που δεν θα ξεχάσει ποτέ, που του δίνει ζωή!

23.03.2024 | 09:58

Ο Τόρες «ζεστάθηκε» με... γκολάρες σε προπόνηση πριν από το φιλικό των legends του παρελθόντος (vid)

Ο ενθουσιασμός του που θα φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από 9 χρόνια δεν κρύβεται! Ο Φερνάντο Τόρες προετοιμάστηκε για το φιλικό των Legends του παρελθόντος σκοράροντας με εκπληκτικό τρόπο στην προπόνηση που έκαναν οι παλαίμαχοι το απόγευμα της Παρασκευής! 

22.03.2024 | 16:40

Απ’ τον Ετό και τον Αζάρ, στο Πάλμερ και τον Τσικουεμέκα (vid)

Σας θύμισε κάτι η συνεργασία των Πάλμερ και Τσικουεμέκα από τον πρόσφατο προημιτελικό Κυπέλλου για την Τσέλσι; Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά βρέθηκε! Και είναι φάση καρμπόν από το πρόσφατο παρελθόν των «μπλε», όπου πρωταγωνιστούσαν οι Αζάρ και Ετό!  

21.03.2024 | 12:43

Όταν οι φίλοι της Άρσεναλ κατάλαβαν πως ο Ζορζίνιο θέλει να μείνει: «Έρχεται η… ανανέωση!» (vid)

Ο Ζορζίνιο θέλει να μείνει, η Άρσεναλ τον εκτιμά πολύ, ο Μικέλ Αρτέτα τον χρησιμοποιεί συστηματικά. Και ο κόσμος είχε καταλάβει από το βράδυ της πρόκρισης με την Πόρτο, πως ο Ιταλός θα συνεχίσει στο «Έμιρεϊτς»!

20.03.2024 | 18:42

Η πιο «ιδιαίτερη» συνέντευξη του… κόσμου; Βρετανός δημοσιογράφος που αγαπά το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι ΑΕΚ!

Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα καλύτερα και από πολλούς Έλληνες, και με αυτό ασχολείται σε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του. Παράλληλα, έχει μία ιδιαίτερη... αδυναμία στην ΑΕΚ! Ο Βρετανός δημοσιογράφος, Άλεκ ΜακΚόρι μιλά σε ελληνικό Μέσο και... μοιράζεται την ιστορία του!

20.03.2024 | 10:32

Τέτοιον ηγέτη θα ήθελαν όλοι: Ο Μπρούνο έτρεξε αμέσως στον Ράσφορντ μετά την καθοριστική ευκαιρία (vid)

Μπορεί οι διαιτητές να τον… αντιπαθούν λόγω της μόνιμης γκρίνιας του, όμως, όταν χρειάζεται να εκτελέσει τα αρχηγικά του καθήκοντα, ο Μπρούνο είναι από τους ηγέτες που όλοι θα ήθελαν στην ομάδα τους. Και το απέδειξε και στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του πρόσφατου προημιτελικού της Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.  

19.03.2024 | 18:13

«Στα mind games, να απαντάς με τον ίδιο τρόπο»: Ισχύει ο τραυματισμός του Γκάμπριελ της Άρσεναλ;

Είναι όντως τραυματίας ο Γκάμπριελ Μανγκαλάες ή η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα «παίζει» με το μυαλό της Μάντσεστερ Σίτι, 13 ημέρες προτού τη συναντήσει; Όλα τα ενδεχόμενα είναι «ανοιχτά». Αλλά ας μην ξεχνάμε, πως αρκετοί παίκτες των «κανονιέρηδων» έμειναν στο Βόρειο Λονδίνο, ύστερα από προτροπή του Μικέλ Αρτέτα!