Ειδήσεις » Best of the rest

01.07.2024 | 22:54

Να το θέλεις όσο και ο Κριστιάνο στα 40 του: Απίθανες αντιδράσεις, τι είπε ΠΑΛΙ πριν από το φάουλ; (vids)

Έπρεπε να μπει. Ήταν τεράστια ευκαιρία. Θα ήταν μοναδική στιγμή. Έφτασε ξανά στο πρώτο του γκολ στο EURO 2024 ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένα… φάουλ και μερικά εκατοστά μακριά. Τι είπε όμως, πριν το εκτελέσει;

01.07.2024 | 10:45

Πέρασαν στα προημιτελικά και έπαιζαν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»: Υπέροχοι Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιας! (vid)

Ποια πίεση και ποιο στρες για την παρουσία στα προημιτελικά; Οι Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς παραμένουν παιδιά, απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και παίζουν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» για... ένα μπουκαλάκι νερό, λίγο μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro 2024 με την Ισπανία! 

30.06.2024 | 21:45

«What it means»: Πίεση, άγχος, σχόλια και ένας Τζουντ Μπέλιγχαμ που δακρύζει για την Αγγλία! (pic)

Πίεση, άγχος, σχόλια από δημοσιογράφους και παλιούς παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές των «τριών Λιονταριών», τα έβλεπαν όλα να έρχονται. Και εκεί, εμφανίστηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος «ξέσπασε», όταν το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση!

30.06.2024 | 11:06

Ο Κλοπ απολαβάνει τη ζωή, ξεσκάει με τένις και δηλώνει για το Euro: «Θα βελτιωθεί η Αγγλία» (vid)

Ευδιάθετος, φρέσκος, χαμογελαστός και χαλαρός σε τόσο μεγάλο βαθμό που είχαμε καιρό να τον δούμε. Ο Γιούργκεν Κλοπ συνδυάζει καλοπέραση διακοπών με αθλητισμό. Βρέθηκε στο ATP Finals της Μαγιόρκα για να κάνει ένα... διάλειμμα από το Euro 2024 με λίγο τένις, σχολίασε όσα έχει δει από το τουρνουά της πατρίδας του και κλήθηκε να σκεφτεί ποιους τενίστες θα ήθελε να έχει σε μια ποδοσφαιρική ομάδα! 

29.06.2024 | 17:26

Η καλύτερη… πάσα στην καριέρα του Τσάκα: «Κάνε το ξανά και θα περάσει η Ελβετία!» (vid)

Τι αντίληψη, τι πόδι, τι φάλτσα… Σπουδαίος Γκρανίτ Τσάκα, όλοι θέλουν μία μεταβίβασή του προ τετραετίας, να λάβει χώρα ξανά, στο EURO 2024. Και μέσω αυτής, η Ελβετία να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά, αποκλείοντας την Ιταλία!

28.06.2024 | 17:55

«Θέλετε άλλον έναν παίκτη;»: Ο χαλαρός Σον πήγε σε γηπεδάκι να παίξει με άγνωστες παρέες! (pics)

Παιδί από τα λίγα. Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα. Ένας άνθρωπος πιο προσιτός και καλοκάγαθος απ' οποιονδήποτε άλλον. Ο Χέουνγκ Μιν Σον έβαλε τις φόρμες του και πήγε σε γηπεδάκι στη γειτονιά που βρισκόταν στην πατρίδα του για να παίξει με άγνωστες παρέες!  

28.06.2024 | 15:36

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Γκιού: Ένα wonderkid που κάνει και για... ζογκλέρ (vid)

Ο Μαρκ Γκιού είναι παίκτης της Τσέλσι έχοντας περάσει τα ιατρικά και υπογράφοντας το συμβόλαιό του, με τους «μπλε» να έχουν πετύχει... λίρα εκατό. Δεν απέκτησαν απλά έναν νεαρό επιθετικό που έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να φορτώσει με γκολ τ' αντίπαλα δίχτυα, αλλά και ένα παιδί που έχει αναπτύξει τέτοια σχέση με την μπάλα, σε σημείο να εκτελεί και καθήκοντα... ζογκλέρ! 

28.06.2024 | 07:30

«Μπορείς να είσαι έτσι με τη Λίβερπουλ;» Ο Νούνιες σκοράρει ξανά με την Ουρουγουάη και αποθεώνεται! (vid)

Ασταμάτητος Ντάργουιν Νούνιες, σκοράρει για έβδομο σερί παιχνίδι με την Ουρουγουάη. Το έκανε απέναντι στη Βολιβία, βρήκε δίχτυα για 10η φορά σε επτά ματς και αποθεώνεται από το κοινό της Λίβερπουλ!