Ειδήσεις » Best of the rest

08.04.2024 | 13:18

Η τελευταία κίνηση του Κλοπ στο «Ολντ Τράφορντ»: Μάλλον δεν θα τους λείψει…

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε για τελευταία φορά ως προπονητής της Λίβερπουλ στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφυγε με ισοπαλία, αλλά δεν θα μπορούσε να μην αφήσει μια… καλή και γεμάτη ωραία ποδοσφαιρική καζούρα, ανάμνηση στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».  

07.04.2024 | 11:11

Δεν ξανάγινε: Ο Αγκίρε έκανε την πιο πρωτότυπη ανακοίνωση για τα πέναλτι του ισπανικού τελικού! (vid)

Η Αθλέτικ θριάβευσε, ο Βαλβέρδε βγήκε νικητής, αλλά ο Χαβιέρ Αγκίρε έκανε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ πριν από τη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Copa del Rey! Και μπορεί να μην έχει σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παύει να συμβαίνουν πράγματα που αξίζουν αναφοράς και που δυναμώνουν την αγάπη μας για το άθλημα!  

06.04.2024 | 17:48

«Ελάτε, σας βάλαμε… εννιά»: Το Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ ξεκίνησε από τις ακαδημίες με συντριβή!

Εκπληκτική η U-18 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικράτησε με 9-1 εκτός έδρας της Λίβερπουλ και οι φίλοι της ξεκίνησαν «καζούρα» από… νωρίς. Η αισιοδοξία τους για το ντέρμπι είναι τεράστια, η αρχή έγινε και αναμένουν το ματς στο «Ολντ Τράφορντ», σε 24 ώρες από τώρα!

05.04.2024 | 11:00

Ο Έντσο έδειχνε το σήμα της Τσέλσι στον Μάουντ! (vid)

Άνοιξαν κόντρα, καυγάδισαν και λίγο μετά την ανατροπή ο Έντσο έριξε… περισσότερο αλάτι στις πληγές του Μέισον Μάουντ, στην επιστροφή του Άγγλου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Τσέλσι.  

04.04.2024 | 17:58

«Όλοι στον Παναθηναϊκό πανηγυρίζουν, ο Ιωαννίδης παίρνει την μπάλα»: Μία διαφορετική νοοτροπία, δείγμα… μεταγραφής!

Όταν όλοι «κοιτούν» στο τώρα, ο Φώτης Ιωαννίδης σκέφτεται ήδη το… επόμενο βήμα! Το απέδειξε τόσο κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και στην ΑΕΚ, με τον Παναθηναϊκό να βγαίνει απολύτως κερδισμένος.

04.04.2024 | 12:25

Ο Εζίλ δεν σταματά να «φουσκώνει»: Απίθανη μεταμόρφωση στο σώμα του! (vid)

Άφησε το ποδόσφαιρο και βρήκε το χόμπι που του ταιριάζει και τον γεμίζει. Και μαζί… γεμίζει και το σώμα του με μύες. Ο Μεσούτ Εζίλ συνεχίζει ακάθεκτος να γυμνάζεται και τ’ αποτελέσματα της δουλειάς του είναι τέτοια που εύκολα πια μπορεί να τον φανταστεί κάποιος μέσα σε ρινγκ!  

03.04.2024 | 12:46

Λύθηκε το μυστήριο με τον κουστουμαρισμένο Σαλάχ: Επικό διαφημιστικό με Ρόμπερτσον και Νούνιεζ! (vid)

Τον είδαμε όλοι το πρωί, απορήσαμε γιατί πηγαίνει έτσι ο Μο στην προπόνηση, αλλά το μυστήριο λύθηκε! Τελικά, στα… κενά τους από τη διεκδίκηση των τίτλων για τη φετινή σεζόν, οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εξασκούν και βελτιώνουν τις υποκριτικές τους ικανότητες.  

02.04.2024 | 18:40

«Μόνο έναν από τη Γιουνάιτεντ θα έπαιρνα στη Λίβερπουλ»: Ξεκάθαρος ο Κάραγκερ, «όχι» στον Ράσφορντ!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ το είπε ξεκάθαρα. Όχι τον Μάρκους Ράσφορντ, αλλά κάποιον άλλον. Έναν νεότερο. Έναν «μικρό» σούπερσταρ. Τον μοναδικό δηλαδή παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα μπορούσε να δει με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο μέλλον!