Ειδήσεις » Best of the rest

10.07.2024 | 23:58

Η στιγμή μίας ολόκληρης καριέρας: Το «χρυσό» γκολ του Γουότκινς, που έστειλε την Αγγλία σε ραντεβού με την... ιστορία! (vid)

Μία τεράστια στιγμή, μία πρόκριση που δεν θα λησμονηθεί ποτέ! Η Αγγλία το έκανε, πέρασε, συνεχίζει στο EURO 2024. Και απόλυτος πρωταγωνιστής της είναι ο Όλι Γουότκινς!

10.07.2024 | 10:39

Αγγλία έτοιμη για όλα στον ημιτελικό: «Όλοι πια ξέρουν ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» (vid)

Η Ισπανία περιμένει στον τελικό της 14ης Ιουλίου και οι Άγγλοι απόψε στο δικό τους ημιτελικό με τους Ολλανδούς, είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ για την παρουσία στην τελευταία μέρα του τουρνουά, όπως και πριν από μια 3ετία! Το μεγαλύτερο κέρδος των «τριών λιονταριών», το γεγονός πως αυτή η ομάδα έχει καταστήσει σαφές πως θα εκμεταλλευτεί μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

09.07.2024 | 17:15

Ο Λάιντερς συνεχίζει το έργο του Κλοπ με τις ανθρώπινες αξίες σε πρώτο πλάνο: «Τι μπορεί να συμβεί στη ζωή... » (vid)

Πάνω στις ιδιαίτερες βάσεις που είχε βάλει ο Γιούργκεν Κλοπ για την ταυτότητα που ήθελε να δώσει στη Λίβερπουλ, συνεχίζει να πορεύεται ο πρώην βοηθός του στους «κόκκινους», Πεπ Λάιντερς. Και το έδειξε στην έναρξη της προετοιμασίας της Ζάλτσμπουργκ με την ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές και την όμορφη υποδοχή για τον Μοργκάλα μετά την περιπέτεια που βίωσε...  

09.07.2024 | 10:21

Ο Κλοπ το ξεκίνησε, η Μπέτις το συνέχισε: Φοβερό βίντεο με τον Άντριαν σε ρόλο... Σταλόνε (vid)

Ο Άντριαν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπέτις αποχωρώντας από τη Λίβερπουλ και οι Ανδαλουσιάνοι φρόντισαν να του φτιάξουν ένα βίντεο παρουσίασης γεμάτο έμπνευση... από τον Γιούργκεν Κλοπ! Η ατάκα του Γερμανού στο Uefa Super Cup πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν η καλύτερη ιδέα για το πρότζεκτ της ανακοίνωσης του Ισπανού γκολκίπερ! 

08.07.2024 | 10:20

Η πιο αστεία στιγμή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ: Όταν έκανε τον Κλοπ ν' απορεί με τις οδηγίες στον Νούνιες! (vid)

Ο Τιάγκο αποσύρεται και ο Κλοπ δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη στιγμή που τον έκανε να μείνει άναυδος, όταν τον είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μεταφέρει στον Νούνιες όσα εκείνος είχε προσπαθήσει επί αρκετή ώρα να τον κάνει να καταλάβει για το αγωνιστικό πλάνο! 

07.07.2024 | 17:51

Ξεσηκώθηκε ο κόσμος στο «Γουίμπλεντον» και σταμάτησε ο αγώνας του Τζόκοβιτς για την πρόκριση της Αγγλίας! (vid)

Ναι μεν επέλεξαν το τένις για να περάσουν την ώρα τους, το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά όσοι βρέθηκαν στο «Γουίμπλεντον», ξεσηκώθηκαν στο νικητήριο πέναλτι του Άρνολντ, με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο ο αγώνας του Τζόκοβιτς που βρισκόταν σε εξέλιξη! 

06.07.2024 | 16:06

«Προτιμώ το αριστερό, αλλά τα πέναλτι με το… δεξί»: Ο Ντεμπελέ είχε εξηγήσει παλαιότερα γιατί το κάνει!

Απειλούσε με το αριστερό. Το δοκίμαζε συχνά. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γαλλία και την Πορτογαλία. Και εκτέλεσε πέναλτι με το δεξί. Με το «κακό» του πόδι. Σκόραρε εύκολα και δημιούργησε ερωτηματικά. Παλαιότερα όμως, ο Ντεμπελέ είχε εξηγήσει τον λόγο!

06.07.2024 | 15:45

«Ναι, έκανε λάθος τον Μάρτιο ο Ντεσάν»: Ο Σαλιμπά είναι ο καλύτερος στόπερ στην Ευρώπη αυτή την στιγμή!

Ο καλύτερος στόπερ πέρυσι στην Premier League. Ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός του EURO 2024. Δεν έχει δεχθεί ούτε μία ντρίμπλα. Η Γαλλία δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε κανονική ροή αγώνα. Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά διέψευσε τον Ντεσάν και η Άρσεναλ μπορεί να αισθάνεται… τυχερή!

05.07.2024 | 13:12

«Μέχρι και ο τερματοφύλακας του Εκουαδόρ, ήθελε να… περάσει ο Μέσι»: Η κίνησή του μετά το χαμένο πέναλτι! (vid)

Μία κίνηση που θα τη δεδομένη χρονική στιγμή έγινε viral, συνόδευσε το χαμένο πέναλτι του Λιονέλ Μέσι, στο Αργεντινή – Εκουαδόρ. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ Ντομίνγκεζ, που δεν πανηγύρισε την άστοχη εκτέλεση, αλλά πήγε και μίλησε στον σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε»!

04.07.2024 | 09:50

«Impossible is nothing for Greece»: Οι Άγγλοι θυμήθηκαν το EURO 2004, την Ελλάδα και τον Χαριστέα! (vid)

Πέρασαν 20 χρόνια από ένα από τα μεγαλύτερα «σοκ» στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τότε που η Εθνική Ελλάδος επικρατούσε με 1-0 της Πορτογαλίας στη Λισαβώνα και κατακτούσε το EURO 2004, σε μία αδιανόητη πορεία, που δεν θα λησμονηθεί ποτέ. Και όχι μόνο από τους ίδιους τους Έλληνες, αλλά και από τους Άγγλους. Από νωρίς το πρωί άλλωστε, αγγλικές σελίδες αναρτούν το γκολ του Άγγελου Χαριστέα, που εν συνεχεία έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Βέρντερ Βρέμης!