Ειδήσεις » Best of the rest

14.05.2024 | 00:34

Υποκλίθηκε, τους έβγαλε το καπέλο, συγκινήθηκε: Το τελευταίο εκτός έδρας ματς του Κλοπ στη Λίβερπουλ! (vid)

Διάχυτη συγκίνηση στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ. Απίστευτη αποθέωση και ο Γερμανός να συγκινείται ξανά, δείχνοντας με χειρονομίες πόσο πολύ αγάπησε τον «κόκκινο» κόσμο…

13.05.2024 | 15:07

Η αγάπη της Χάθαγουεϊ δίνει… φτερά στον Τροσάρ! (vid)

Την έκανε να πανηγυρίσει σε ζωντανή σύνδεση λίγο προτού παραχωρήσει συνέντευξη. Της έστειλε και προσωπικό μήνυμα αργότερα. Ο θαυμασμός της Αν Χάθαγουεϊ προς τον Λεάντρο Τροσάρ, έχει κάνει τον Βέλγο επιθετικό της Άρσεναλ να … βγάλει φτερά στα τελευταία παιχνίδια και πέτυχε και το καθοριστικό γκολ στο «Ολντ Τράφορντ».  

12.05.2024 | 17:15

«Στην Αγγλία δεν θα το έκαναν ποτέ»: Ακόμη και αν είσαι η… Ρεάλ Μαδρίτης, να σέβεσαι τον Κρόος και τον Μόντριτς!

«Ή ο ένας ή ο άλλος». Με τίποτα, αμφότεροι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με τον Τόνι Κρόος και τον Λούκα Μόντριτς, αλλά με τους δικούς της όρους!

12.05.2024 | 10:52

Τι ομάδα, τι κόσμος, τι φιλοσοφία: Η Λούτον υποβιβάστηκε με περισσότερο σεβασμό κι αγάπη από ποτέ (vid)

Είναι αυτή η υγεία που βγάζει η ομάδα. Αυτά η αυταπάρνηση των παικτών στο γήπεδο. Αυτή η μάχη που έδιναν ακόμα κι όταν κάθε πιθανότητα είχε εξαλειφθεί. Η Λούτον αποχωρεί άμεσα από την Πρέμιερ, αλλά μόνο κερδισμένη έχει βγει. Από σεβασμό, από αγάπη, από εντυπώσεις, αλλά και από χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον και την... επαναφορά στην Πρέμιερ Λιγκ. 

11.05.2024 | 20:00

Συγκλονιστικές στιγμές για τη Λούτον: Ένα γήπεδο να χειροκροτά για 15 λεπτά, ο Έντουαρντς να δακρύζει! (vid)

Δάκρυσε ο Ρομπ Έντουαρντς, τα έδωσε όλα με τη Λούτον, αλλά δεν τα κατάφερε. Αποχαιρετά την Premier League η ομάδα του, αλλά οι αντιδράσεις που ακολούθησαν στο φινάλε είναι επικές…

11.05.2024 | 10:37

Φάμπρεγας και Ανρί κατάφεραν ν' ανεβάσουν την Κόμο στη Serie A!

Ως συνδιοκτήτης και προπονητής ο Σεσκ Φάμπρεγας, έχοντας τη στήριξη του Τιερί Ανρί που δρα ως επενδυτής στην ομάδα, κατάφερε ν' ανεβάσει την Κόμο στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 22 χρόνια!  

10.05.2024 | 09:35

«Τελικά, είναι βαρύς, δίνει μόνο την μπάλα πίσω και δίχως τρεξίματα;»: Βιθέντε Ιμπόρα, εσύ, MVP του Ολυμπιακού! (vid)

Πάντα θα έχουμε κάτι να πούμε. Πάντα θα βρίσκουμε κάτι να προσάψουμε. Είναι στη φύση μας αυτό και δεν θα αλλάξει ποτέ και για κανέναν ποδοσφαιριστή. Ο Βιθέντε Ιμπόρα είναι αργός, είναι βαρύς, δεν έχει τα τρεξίματα που θα περίμεναν πολλοί και δίνει συχνά την μπάλα πίσω. Επιχειρήματα που πολλάκις θα δείτε και θα διαβάσετε. Ας πάμε όμως ένα βήμα παρακάτω. Ας τον αποθεώσουμε, ας θυμηθούμε τα τέσσερα Europa League του και ας παραδεχθούμε πως έδωσε μαθήματα στην… Ευρώπη, για το πώς παίζεται η θέση του αμυντικού μέσου! Εκπληκτικός, συγκλονιστικός, κορυφαίος του Ολυμπιακού, στο «ιστορικό» βράδυ κόντρα στην Άστον Βίλα!

09.05.2024 | 15:06

Με περιβραχιόνιο EFL… πριν καν ανέβει: Η φοβερή κίνηση του αρχηγού της Μπρόμλεϊ! (vid)

«Τέρας» ψυχραιμίας. Με μυαλό καθαρό σαν κρύσταλλο. Με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για να στείλει την Μπρόμλεϊ στις επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας. Και για να είναι απόλυτα έτοιμος, ο Μπάιρον Γουέμπστερ φρόντισε όλη τη σεζόν να φορά ιδιαίτερο περιβραχιόνιο, προτού φτάσει μέχρι την εκτέλεση του τελευταίου πέναλτι στον τελικό του «Γουέμπλεϊ»!  

09.05.2024 | 08:50

Εκείνο το παιδί έγινε… ήρωας: Όταν ο Χοσέλου ζητούσε δημόσια «παράνομο link» για να δει αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ήταν 22 ετών, αγωνιζόταν στην Καστίγια, δεν είχε περάσει ακόμη από τη Στόουκ και τη Νιούκαστλ, αλλά ήταν φανατικός υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» έπαιζε τότε, ο Χοσέλου δεν είχε τρόπο να δει το παιχνίδι της. Και δημόσια ζητούσε ένα «παράνομο» link. Ο ίδιος άνθρωπος που αποτελεί… viral στον ποδοσφαιρικό πλανήτη σήμερα, μετά την επική πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου, στον τελικό του Champions League!