Ειδήσεις » Best of the rest

06.02.2024 | 12:03

Η εξέδρα της Μπρέντφορντ χειροκρότησε τον Άλβαρες για τη στιγμή με έναν πιτσιρικά (vid)

Έχοντας αντιληφθεί πως πίσω από τη μια εστία του γηπέδου της Μπρέντφορντ ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων υπήρχε ένα παιδάκι με φανέλα της Αργεντινής, ο Χούλιαν Άλβαρες με τη λήξη της αναμέτρησης πήγε να του χαρίσει μια αγκαλιά και μια φωτογραφία, με την πράξη του να χειροκροτείται από τον κόσμο.  

06.02.2024 | 09:30

«Αν το Άνφιλντ έχει 60.000 με την Μπέρνλι, τι θα γίνει με τη Σίτι;» - Η Λίβερπουλ «σπάει» το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης!

«Δείτε τώρα το Άνφιλντ»: Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη προσέλευση της ιστορίας της, καθώς το «Anfield Road» ολοκληρώθηκε και το γήπεδο θα χωρά συνολικά 60.000 φίλους της. «Σπάει» κάθε ρεκόρ στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπέρνλι, φανταστείτε τι θα συμβεί με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι!

05.02.2024 | 11:18

Ο Έντεγκααρντ μες στον ενθουσιασμό του έκανε και τον φωτογράφο στο… φωτογράφο της Άρσεναλ (vid)

Ο φωτορεπόρτερ των «κανονιέρηδων» είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο εσωτερικό του λονδρέζικου συλλόγου. Και ο Μάρτιν Έντεγκααρντ φρόντισε να κάνει έστω και για μερικά δευτερόλεπτα τη δουλειά του, προκειμένου να του χαρίσει αξέχαστα κλικ, για να έχει κι εκείνος αποτυπωμένες τέτοιες όμορφες στιγμές, όπως μια νίκη σε ντέρμπι!  

04.02.2024 | 20:46

«Τρελάθηκε» ο Αρτέτα στο τέλος του Άρσεναλ – Λίβερπουλ: Πανηγύρισε… και με τις γροθιές του Κλοπ! (vid)

Σπουδαία νίκη της Άρσεναλ απέναντι στη Λίβερπουλ, ενθουσιασμένος ο Μικέλ Αρτέτα από το τρίτο γκολ, μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης. Θύμισε… κάτι από Γιούργκεν Κλοπ!

04.02.2024 | 11:52

60.000+11: Ένα βίντεο που καθηλώνει, προετοιμάζει την Άρσεναλ για τη «μάχη» με τη Λίβερπουλ! (vid)

Το «Έμιρεϊτς» είναι από τα γήπεδα όπου ο παλμός της εξέδρας μεταφέρεται πανεύκολα και γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο και τούμπαλιν. Η Άρσεναλ έχει μάθει να στηρίζεται στους οπαδούς της στα δύσκολα. Και γι' αυτό τους καλεί με ένα εκπληκτικό βίντεο, να είναι εκεί στο πλευρό της και στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ! 

03.02.2024 | 16:58

Πήγε να «πέσει» το «Γκούντισον Παρκ»: H ισοφάριση στο 94’ και ένας κόσμος γεμάτος… Έβερτον! (vid)

Τρομερή στιγμή! Από το πουθενά. Από αυτές τις στιγμές που τις κάνει το γήπεδο να… προκύψουν. Το 2-2 ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ είναι γεγονός. Η 5η συνεχόμενη ισοπαλία τους στην έδρα των «ζαχαρωτών». Με ένα γκολ που έβαλε το ίδιο το «Γκούντισον Παρκ»!

03.02.2024 | 10:33

Μην ψάχνετε άλλο, ο Τσιμίκας είναι το μεγαλύτερο «πειραχτήρι» στη Λίβερπουλ (vids)

Φωνακλάς, έντονη προσωπικότητα όσο περνούν τα χρόνια, μεσογειακό ταπεραμέντο, παιδί με το χαμόγελο στα χείλη. Ο Κώστας Τσιμίκας κάθε φορά κάνει αισθητή και με το παραπάνω, την παρουσία του στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ.  

02.02.2024 | 18:54

Μάριο Λεμινά, όλοι σε σέβονται: Ο λόγος που αλλάζει όνομα και το πιο όμορφο «ναι» της Premier League!

Είπαν «ναι». Πώς θα μπορούσαν να πουν «όχι»; Απόλυτος σεβασμός από όλους για τον Μάριο Λεμινά, που αποφάσισε να αλλάξει το όνομα στη φανέλα του, για χάρη του πατέρα του και της απώλειας που βιώνει!

01.02.2024 | 23:03

«Ακραίο» σκηνικό πριν το Γουλβς – Γιουνάιτεντ: Έβαλαν μουσική από το Μπέλφαστ, το... μετάνιωσαν σε πέντε λεπτά!

Τον «ειρωνεύτηκαν» στο «Μολινό», έβαλαν μουσική που να θυμίζει… club κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, δεν τον επηρέασαν και τελικά, την «πλήρωσαν». Τρομερό αυτό που βίωσε ο Μάρκους Ράσφορντ, πριν από την έναρξη του Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

01.02.2024 | 17:37

Ο Γκαρνάτσο έκανε μόνιμο το χαμόγελο στο πρόσωπο ενός 7χρονου μαχητή της ζωής! (vid)

Το πιτσιρίκι από μόνο του κρύβει μέσα του απίστευτη δύναμη για να νικήσει την επάρατη νόσο στα 7 του χρόνια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Γκαρνάτσο τον βοήθησαν στις πιο δύσκολες μέρες και τώρα ο Αργεντινός φρόντισε να τον δει από κοντά και να του προσφέρει απλόχερα μερικές στιγμές, που ο μικρούλης θα θυμάται για πάντα.