Ειδήσεις »

26.09.2024 | 11:38

Εντυπωσιακός, αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά του ο Κιέζα: «Να μάθει τους συμπαίκτες του...»

Όντας ο πρώτος Ιταλός που ξεκινά σε ματς της Λίβερπουλ από το 2015, ο Φεντερίκο Κιέζα έδειξε την τρομερή του διάθεση να βοηθήσει και την πολύ καλή φυσική του κατάσταση, αλλά ο Σλοτ αντίκρισε πράγματα που θα πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο το θερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. 

26.09.2024 | 11:21

«Μία στιγμή παραφροσύνης»: Ο μοναδικός Μπράιαν Κλαφ και ο πιο πιστός στρατιώτης του, Τζον ΜακΓκόβερν, από τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο! (ep. 8)

Το 8ο επεισόδιο του Podcast, «Μια στιγμή παραφροσύνης» είναι στον «αέρα»! Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος θυμάται τον Μπράιαν Κλαφ, στα 20 χρόνια από το θάνατο εκείνου του σπουδαίου ανθρώπου του ποδοσφαίρου και μιλά με τον πιο πιστό στρατιώτη του θρύλου της Φόρεστ, Τζον ΜακΓκόβερν.   

26.09.2024 | 10:54

Ο Τσιμίκας θύμισε... Τέρι και έπεσε στο χορτάρι με το κεφάλι για να διώξει την μπάλα! (vid)

Μια κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει αυταπάρνηση, έκανε ο Κώστας Τσιμίκας στην άνετη επικράτηση της Λίβερπουλ επί της Γουέστ Χαμ στο Λιγκ Καπ, «βουτώντας» με το κεφάλι για να διώξει ή για να μπλοκάρει την μπάλα στην περιοχή της ομάδας του! 

26.09.2024 | 00:27

Ο 4ος γύρος του Λιγκ Καπ είναι εδώ: Τα «ζευγάρια» της κλήρωσης, μεγάλα ματς, «δύσκολα» Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Και κάπου εδώ, ο 3ος γύρος του Λιγκ Καπ ολοκληρώθηκε και η 4η φάση του θεσμού έχει… προκύψει. Έλαβε χώρα η κλήρωση, έκαναν την εμφάνισή τους ενδιαφέροντα ζευγάρια, ξεχωρίζει το Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι!

25.09.2024 | 23:52

Σαν να την είχε... διατάξει ο Τεν Χαγκ αυτή την ισοπαλία

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε την απροσεξία και το εύθραυστο σκορ που διατηρούσε, με αποτέλεσμα να μείνει στο 1-1 κόντρα στην Τβέντε στην έναρξη του νέου Γιουρόπα Λιγκ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ μάλλον θα ... κοιμηθεί ήσυχος, αφού και η νυν ομάδα του πήρε κάτι, αλλά και ο σύλλογος της γενέτειράς του απέφυγε να πληγωθεί τόσο πολύ...

25.09.2024 | 23:52

Δεν σταματούσε, έκανε «πάρτι» και έβαλε πέντε στη Γουέστ Χαμ: «Υπερηχητική» Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ! (vids)

Κατέβασε… διακόπτες, έπαιξε για να «παίξει», ήθελε να προκριθεί και «διέλυσε» τη Γουέστ Χαμ η Λίβερπουλ! Παρά τις πολλές αλλαγές, οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 5-1 και ανατροπή απέναντι στη Γουέστ Χαμ και συνεχίζουν στο Λιγκ Καπ. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ντιόγο Ζότα, σκόραρε δις, το ίδιο και ο Χάκπο!  

25.09.2024 | 23:37

Η Άρσεναλ «εκνευρίστηκε» και… διέλυσε την Μπόλτον – «Κέρδος» ο Στέρλινγκ, «έλαμψαν» οι πιτσιρικάδες! (vids)

Έδωσε χρόνο συμμετοχής σε «πιτσιρικάδες», κέρδισε τον Ίθαν Νουανέρι, είδε τον Σκέλι να είναι εξαιρετικός ως αριστερός μπακ και «χάρισε» το ντεμπούτο στον 16άχρονο Πόρτερ, κάτω από τα δοκάρια. Αυτά ήταν τα οφέλη της Άρσεναλ στην άνετη πρόκριση με 5-1 επί της Μπόλτον, στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ. Κινητικός ο Ραχίμ Στέρλινγκ, κατέγραψε γκολ και ασίστ για πρώτη φορά με τους «κανονιέρηδες»!