Ειδήσεις »

02.10.2024 | 17:51

«Και ο πιο ακριβός γκολκίπερ στην ιστορία της Νιούκαστλ, παίζει»: Η στιγμή της αλλαγής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου! (pic)

Είναι γεγονός, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του για την φετινή σεζόν με την φανέλα της Νιουκάστλ, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας της ιστορίας της!

02.10.2024 | 15:35

Διαψεύδεται η σύλληψη του Νούνες, «υπερβολικά» όσα γράφτηκαν για το περιστατικό με το κινητό

Ο Ματέους Νούνες είχε μεν διαπληκτισμό με άνθρωπο που αδιακρίτως τον φωτογράφιζε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά τα ισπανικά media παρουσιάζουν με τεράστια υπερβολή το περιστατικό, όπως αναφέρει η Manchester Evening News.  

02.10.2024 | 14:16

Με τον Πάλμερ… δεν μπλέκεις: Πήγαν στον βρόντο τα mind games του Φερτμπρούγκεν (vid)

Είναι τόσο ψυχρός, που δεν μπορείς κανείς και τίποτα να τον αγγίξει. Και ο Μπαρτ Φερμπρούγκεν κατάλαβε πόσο μάταιο ήταν να προσπαθήσει να παίξει με το μυαλό του Κόουλ Πάλμερ πριν από το πέναλτι που κέρδισε η Τσέλσι το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Στάμφορντ Μπριτζ».  

02.10.2024 | 10:49

Ένας καυγάς, μια οργισμένη αντίδραση για ένα κινητό και σύλληψη για τον Ματέους Νούνες!

Ο Ματέους Νούνες φέρεται να οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στη Μαδρίτη πριν από έναν μήνα, έπειτα από την άρνησή του να επιστρέψει ένα κινητό στον κάτοχό του, όταν αντιλήφθηκε ότι τον φωτογράφιζε αδιακρίτως!  

02.10.2024 | 10:24

Φοβερός Τεν Χαγκ: «Δεν υπάρχει κάτι για να πανικοβληθώ»! (vid)

Εν μέσω δημοσιευμάτων που του έχουν… γυρίσει την κλεψύδρα και σχεδόν αδειάσει την άμμο της διορίας που έχει για να βελτιώσει τη Γιουνάιτεντ, ο Έρικ Τεν Χαγκ δηλώνει πως δεν υπάρχει κάτι που να του προκαλεί πανικό!  

01.10.2024 | 23:52

Ο Σάκα να δείχνει το… σήμα, η Άρσεναλ να κερδίζει εύκολα την Παρί: Κυρίαρχη, σοβαρή και αήττητη! (vids)

Η Άρσεναλ μπορεί και χωρίς τον Μαρτίν Έντεγκααρντ! Νίκη, μεγάλη εμφάνιση, κέρδισε πανεύκολα την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο «Έμιρεϊτς» με 2-0 και διατήρησε το clean sheet για δεύτερο, συνεχόμενο παιχνίδι στο Champions League. Σκόραρε ο αρχηγός Σάκα, βρήκε δίχτυα και πάλι ο Κάι Χάβερτς, ήταν… σεμιναριακή η ανασταλτική της λειτουργία! Αήττητοι οι «κανονιέρηδες» στη σεζόν ως στιγμής, ετοιμάζονται για το ματς με τη Σαουθάμπτον για την 7η αγωνιστική της Premier League!

01.10.2024 | 23:51

Βόλτα στην Μπρατισλάβα και... σεφτές για τη Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ

Η Σίτι έκανε ταξίδι... αναψυχής στην Μπρατισλάβα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ. Σκοράροντας από δυο φορές σε κάθε ημίχρονο έφτασε στο τελικό 4-0 επί της Σλόβαν, για την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση, μετά και το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Ίντερ. Νέο επίτευγμα από τον Χάαλαντ που χρειάστηκε ελάχιστες επαφές για να βρει δίχτυα. 

01.10.2024 | 23:44

Η Κάρντιφ χρειαζόταν τον «δικό» της Έλληνα για να κερδίσει – Η Λούτον «αυτοκτόνησε» στην Championship!

Τεράστια νίκη για την Κάρντιφ του Δημήτρη Γούτα και του Μανώλη Σιώπη στην 8η αγωνιστική της Championship, την στιγμή που η Λούτον «αυτοκτονούσε» από 2-0 με την Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Ισόπαλη η Νόριτς με τη Λιντς, πρώτη μέχρι νεωτέρας η Σάντερλαντ!

01.10.2024 | 23:42

Ένα γκολ, επίδειξη δύναμης και φυσιολογική πρόκριση για Νιούκαστλ

Η Γουίμπλεντον το έζησε, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει να κοντράρει τη Νιούκαστλ. Η ομάδα του Χάου με ένα πέναλτι του Σερ στο πρώτο μέρος, αλλά και με αρκετές τελικές στην αντίπαλη εστία, εκμηδενίζοντας τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στο St. James’ Park, επικράτησε 1-0 και πέρασε στους «16» του Λιγκ Καπ. Εκεί οι «καρακάξες» θα κοντραριστούν με την Τσέλσι.