Ειδήσεις »

11.07.2024 | 11:37

Ο Φαν Ντάικ το συνέχισε για τη διαιτησία: «Ας αρχίσουν να μιλούν στις κάμερες, να εξηγούν τις αποφάσεις τους»! (vid)

Όσο συντετριμμένος κι αν ήταν από τον αποκλεισμό της Ολλανδίας στα ημιτελικά και από το γκολ των Άγγλων στο 90', ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ γι' ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στη διαιτησία και τόνισε πως θα πρέπει επιτέλους οι ρέφερι ν' αρχίσουν να μιλούν στις κάμερες και να εξηγούν τις αποφάσεις του, κυρίως όταν υπάρχει κάποια που προκαλεί αμφιβολίες.  

11.07.2024 | 11:15

Περιμένει ακόμα ο Καλαφιόρι, ψάχνει λύση στο οικονομικό η Άρσεναλ

Η Μπολόνια δεν «κατεβαίνει» από τα 50 εκατομμύρια, συμφωνία ακόμα δεν υπάρχει και η Άρσεναλ που ξέρει πόσο πολύ θέλει ο Καλαφιόρι να παίξει στο «Έμιρεϊτς», ψάχνει τρόπο να πείσει τους «ροσομπλού» να δώσουν επιτέλους το «ok».  

11.07.2024 | 10:59

Η διαγώνια κίνηση και η κάθετη στην περιοχή: Γουότκινς και Πάλμερ πρόσφεραν αυτό που έλειπε (vid)

Ό,τι δυσκολευόταν να κάνει η Αγγλία σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, λόγω και της πιο σφιχτής αμυντικής λειτουργίας των Ολλανδών, το πέτυχαν αμέσως οι Πάλμερ και Γουότκινς, ακριβώς τη στιγμή που οι «οράνιε» παρουσίασαν τεράστια ολιγωρία και ίσως είχαν σκεφτεί πως το παιχνίδι είχε... ήδη πάει στην παράταση.  

11.07.2024 | 00:36

Απίθανη δήλωση Γουότκινς και… όρκος στα παιδιά του: Τι είχε πει στον Πάλμερ, πριν μπουν στο Ολλανδία – Αγγλία;

Πέρασε στο 80' και... το αισθανόταν. Προτού πάρουν τις θέσεις των Κέιν και Φόντεν παρέα με τον Πάλμερ, γύρισε και του το είπε. «Αδερφέ, είναι η στιγμή...». Ο επιθετικός της Άστον Βίλα έστειλε την Αγγλία στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και έδωσε όρκο στα παιδιά του για ό,τι είπε στον μεσοεπιθετικό της Τσέλσι τη στιγμή που πατούσαν χορτάρι στον ημιτελικό με την Ολλανδία!  

10.07.2024 | 23:58

Η στιγμή μίας ολόκληρης καριέρας: Το «χρυσό» γκολ του Γουότκινς, που έστειλε την Αγγλία σε ραντεβού με την... ιστορία! (vid)

Μία τεράστια στιγμή, μία πρόκριση που δεν θα λησμονηθεί ποτέ! Η Αγγλία το έκανε, πέρασε, συνεχίζει στο EURO 2024. Και απόλυτος πρωταγωνιστής της είναι ο Όλι Γουότκινς!

10.07.2024 | 23:55

Και τώρα στο 90' και πάλι με ανατροπή, αλλά ποιος νοιάζεται; Η Αγγλία είναι στον τελικό του Euro 2024!

Ξανά στο φινάλε, ξανά με μια έμπνευση, ξανά τη στιγμή που δεν το περίμενε κανείς! Γιατί αυτό είναι το γραφτό της! Και μάλιστα με ακόμα ένα τεράστιο come-back! Η refuse-to-lose εθνική ομάδα της Αγγλίας επικράτησε 2-1 της Ολλανδίας ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 90' του ημιτελικού στο Signal Iduna Park και βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Euro 2024, διεκδικώντας για δεύτερο σερί τουρνουά το τρόπαιο!