Ειδήσεις »

10.07.2024 | 10:39

Αγγλία έτοιμη για όλα στον ημιτελικό: «Όλοι πια ξέρουν ότι παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» (vid)

Η Ισπανία περιμένει στον τελικό της 14ης Ιουλίου και οι Άγγλοι απόψε στο δικό τους ημιτελικό με τους Ολλανδούς, είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ για την παρουσία στην τελευταία μέρα του τουρνουά, όπως και πριν από μια 3ετία! Το μεγαλύτερο κέρδος των «τριών λιονταριών», το γεγονός πως αυτή η ομάδα έχει καταστήσει σαφές πως θα εκμεταλλευτεί μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

09.07.2024 | 21:55

FSG, Τζον Χένρι και Λίβερπουλ, το έχετε σκεφτεί καλά πριν επενδύσετε στη Μπορντό;

Τα ποδοσφαιρικά σχήματα πολυϊδιοκτησίας είναι μόδα. Το κάνει η Σίτι, το ξεκίνησε ήδη η Τσέλσι του Μπόελι και στην «κούρσα» μπαίνει και η Λίβερπουλ. Τι ακριβώς κερδίζουν και ποια είναι τα ρίσκα μιας τέτοιας επένδυσης;

09.07.2024 | 21:48

Πάει για το «μπαμ» με Ουγκάρτε η Γιουνάιτεντ, θέλει ο παίκτης: Πέρυσι απασχόλησε Λίβερπουλ και Τσέλσι!

Κοντά στην απόκτηση του Μάνουελ Ουγκάρτε φημολογείται πως βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Προχωρούν θετικά οι διαπραγματεύσεις με την Παρί, στα 23 του ο Ουρουγουανός διεθνής, που θέλει… «Ολντ Τράφορντ»!

09.07.2024 | 20:57

«Αγοράζοντας απ’ την Premier League»: Άλλοι ήρθαν στην ΑΕΚ για να μείνουν, άλλοι… ξεχάστηκαν γρήγορα! (video)

Ο Θωμάς Στρακόσια είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Αλβανός τερματοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα κατευθείαν από την Permier League και προστέθηκε στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έκαναν το δρομολόγιο Αγγλία - Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης» χωρίς κάποιον ενδιάμεσο σταθμό στην καριέρα τους!

09.07.2024 | 18:00

«Μήπως για αυτό καθυστερούν οι μεταγραφές στη Λίβερπουλ;» - Η ομάδα που θέλει να αγοράσει η FSG!

Γνωστή έγινε η ομάδα που θέλει να αγοράσει η FSG που διοικεί τη Λίβερπουλ, το επόμενο διάστημα. Συζητά με την Μπορντό, ρεαλιστικές οι πιθανότητες, στόχος η άνοδος στη Ligue 1. Και ο κόσμος των «κόκκινων» απορεί, αναφορικά με το αν αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν οι μεταγραφές στο αγαπημένο τους club…