Ειδήσεις »

06.07.2024 | 19:24

Τους έχει «μπερδέψει» όλους ο Σάουθγκεϊτ: Τι σύστημα ακριβώς παίζει η Αγγλία με την Ελβετία;

Ο Κίραν Τρίπιερ παίζει αριστερά και μοιάζει να έχει όλη την πλευρά στην εποπτεία του. Ο Κάιλ Γουόκερ αγωνίζεται ως κανονικός, δεξιός μπακ και ο Σάκα βρίσκεται στην θέση του. Στον άξονα κυρίως ο Φιλ Φόντεν, έχει «χαθεί» στο ξεκίνημα ο Τζουντ Μπέλιγχαμ!

06.07.2024 | 17:54

Το έκανε ο Σάουθγκεϊτ: Με τριάδα στην άμυνα η Αγγλία, όλη την πλευρά ο Σάκα, Τρίπιερ αντί Άρνολντ!

Γνωστές έγιναν αισίως οι ενδεκάδες της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Ελβετία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να κάνει τις επιλογές του. Σε μία ώρα η σέντρα της συνάντησης, μετράμε αντίστροφα για τον 3ο προημιτελικό του EURO 2024.

06.07.2024 | 17:10

Ο Καλαφιόρι το δήλωσε στην Μπολόνια: «Θέλω σαν… τρελός την Άρσεναλ» - Θέμα ωρών η μεταγραφή!

Πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Ρικάρντο Καλαφιόρι είναι η Άρσεναλ, από την στιγμή που ο Ιταλός διεθνής πιέζει την Μπολόνια να πει το «ναι» στα 50 εκατομμύρια που προσφέρουν οι «κανονιέρηδες»!

06.07.2024 | 16:06

«Προτιμώ το αριστερό, αλλά τα πέναλτι με το… δεξί»: Ο Ντεμπελέ είχε εξηγήσει παλαιότερα γιατί το κάνει!

Απειλούσε με το αριστερό. Το δοκίμαζε συχνά. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γαλλία και την Πορτογαλία. Και εκτέλεσε πέναλτι με το δεξί. Με το «κακό» του πόδι. Σκόραρε εύκολα και δημιούργησε ερωτηματικά. Παλαιότερα όμως, ο Ντεμπελέ είχε εξηγήσει τον λόγο!

06.07.2024 | 15:45

«Ναι, έκανε λάθος τον Μάρτιο ο Ντεσάν»: Ο Σαλιμπά είναι ο καλύτερος στόπερ στην Ευρώπη αυτή την στιγμή!

Ο καλύτερος στόπερ πέρυσι στην Premier League. Ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός του EURO 2024. Δεν έχει δεχθεί ούτε μία ντρίμπλα. Η Γαλλία δεν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε κανονική ροή αγώνα. Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά διέψευσε τον Ντεσάν και η Άρσεναλ μπορεί να αισθάνεται… τυχερή!

06.07.2024 | 15:33

Αγγλία vs Ελβετία, σε «προσομοίωση» στο FIFA: Η τριάδα στην άμυνα, το τελικό σκορ και τα νεύρα του Τσάκα!

Λίγο έμεινε, αλλά οι Άγγλοι δεν μπορούν να περιμένουν. Και για τον λόγο αυτόν, «προσομοίωσαν» το ματς με την Ελβετία στο FIFA και είδαν τι… θέλουν να συμβεί. Διότι τα «τρία Λιοντάρια» προκρίθηκαν στα ημιτελικά του EURO 2024!