Ειδήσεις »

11.07.2024 | 19:02

«Βίρτζιλ, θυμάσαι τι έλεγες πριν δύο μήνες;» Σίγουρος για τη Λίβερπουλ τον Μάιο, δήλωση που… ξαφνιάζει τώρα!

Αινιγματική δήλωση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για το μέλλον του στη Λίβερπουλ, ανησύχησε ο κόσμος των «κόκκινων» για τον Ολλανδό στόπερ. Όλα ανοιχτά για το νέο του συμβόλαιο, επισήμανε πως θα σκεφτεί πάρα πολύ το καλοκαίρι!

11.07.2024 | 17:48

«Here we go»: Ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η πρώτη μεταγραφή στην εποχή INEOS!

Είναι γεγονός! Ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ αποτελεί την πρώτη κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εποχή της INEOS και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, με την συμφωνία με την Μπολόνια να έχει επιτευχθεί, έναντι 40 εκατομμυρίων!

11.07.2024 | 17:10

«Μην κλαις, μαζί θα είμαστε τον χειμώνα στην Μπράιτον»: Το πλάνο που ΔΕΝ είδαμε στο Ολλανδία – Αγγλία! (pic)

Η πιο ωραία στιγμή στην πρόκριση της Αγγλίας επί της Ολλανδίας, είναι γεμάτη από… Μπράιτον. Και δεν την πρόσεξε ουδείς πριν από μερικές ώρες. Πλέον, είναι viral και όλοι συγχαίρουν τον Λιούις Ντανκ!

11.07.2024 | 16:30

«Απλά, φέρε το στο σπίτι»: Ένας «εμφύλιος», 26+1 απέναντι σε εκατομμύρια… Άγγλους, και τους κερδίζουν!

«Ο Σάουθγκεϊτ δεν κάνει. Η Αγγλία είναι τυχερή. Δεν παίζει καλά. Περνάει στα πέναλτι. Βάζει ένα ψαλιδάκι ο Μπέλιγχαμ. Όσες αντιμετώπισε είναι ανώτερές της. Την βοηθάει η διαιτησία. Έκανε μία φορά, μία καλή αλλαγή ο προπονητής της.» Πόσα έχουμε διαβάσει, πόσα έχουν αναφέρει οι δημοσιογράφοι, πόσα έχει πει ο ίδιος ο κόσμος της. Τους «πολεμούν» όλοι. Θα τους κερδίσουν… όλους! Η Αγγλία είναι δίκαια στον τελικό του EURO 2024…

11.07.2024 | 15:36

Χαρά στη Γιουνάιτεντ για τον αποκλεισμό της Ολλανδίας, τελειώνει η μεταγραφή του Ζίρκζεϊ!

Το φινάλε της πορείας της Ολλανδίας στο Euro 2024 ήταν... ιδανικό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τώρα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ζίρκζεϊ, δουλεύοντας παράλληλα και την περίπτωση του Ντε Λιχτ.  

11.07.2024 | 14:32

Φοβερός Σουάρες, πήγαινε για καυγά, σταμάτησε να φιλήσει τον Χάμες και επέστρεψε στον τσακωμό! (vid)

Ανάμεσα στα υπόλοιπα παρατράγουδα και τις πολύ άσχημες εικόνες στο φινάλε του ημιτελικού του Copa America της Ουρουγουάης με την Κολομβία, ήταν και η αδιανόητα αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Λουίς Σουάρες! Πήγε να τσακωθεί, έκανε ένα... break και επανήλθε!  

11.07.2024 | 13:33

Ο Γουότκινς είχε όλες τις πιθανότητες εις βάρος του για το γκολ! (vid)

Προφανώς δεν έχει καμία σημασία τι πιθανότητες έδιναν στον Όλι Γουότκινς να γυρίσει το κορμί του και να σουτάρει σωστά με αμυντικό πάνω του από εκείνη τη θέση σ' εκείνο το χρονικό σημείο. Κι όμως, ακόμα κι αν όλα ήταν εις βάρος του, εκείνος το πέτυχε. Και φυσικά χαρίζοντας την πρόκριση στην Αγγλία στον τελικό, αναδείχθηκε ασυζητητί Man of the Match.  

11.07.2024 | 12:56

Υπέροχος Μπέλιγχαμ, πρώτα συμπόνεσε τους Ολλανδούς κι έπειτα πανηγύρισε την πρόκριση (vid)

Ακούει το σφύριγμα της λήξης. Κοντοστέκεται για ένα λεπτό. Πέφτει στα γόνατα, έχοντας καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Αλλά πρώτα ξέρει πόσο πονάει εκείνη τη στιγμή ο ηττημένος. Γι' αυτό ο Μπέλιγχαμ προτού πανηγυρίσει την ιστορική πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του Euro 2024, ήθελε να χαιρετήσει όλους τους Ολλανδούς.