Ειδήσεις »

26.09.2024 | 17:35

Η συζήτηση στα αποδυτήρια: Τι υποστηρίζουν στην Άρσεναλ, μετά τη «νίκη» της Μάντσεστερ Σίτι επί της Premier League;

Ουδείς περίμενε αυτή την εξέλιξη στη δικαστική «διαμάχη» της Μάντσεστερ Σίτι με την Premier League, σε ό,τι αφορά τις χορηγικές συμφωνίες, με το κλίμα στις τάξεις της Άρσεναλ όμως, να παραμένει… αγωνιστικό! «Εμείς θα τους κερδίζαμε στο 11 εναντίον 11», λένε και όλοι περιμένουν το ματς στο «Έμιρεϊτς»!

26.09.2024 | 15:09

Με μαλλί... νεαρού Μέσι, ο 15χρονος Ιμπραΐμ Ράμπαζ «φτιάχνει» όνομα στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι (vid)

Η κλήση του στην εθνική ομάδα κ-16 της Αγγλίας ήταν η αφορμή που τον έφερε στο προσκήνιο. Ο 15χρονος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Ιμπραΐμ Ράμπαζ, είναι ένα από τα ταλέντα που θα πρέπει να προσέξουν οι «μπλε» και να φροντίσουν να κρατήσουν στο Cobham μέχρι να κληθεί στο ανδρικό τμήμα. 

26.09.2024 | 12:50

«Ίσως να μην είναι διαθέσιμος»: Τραυματίστηκε και ο Ράγια στην Άρσεναλ!

Ένας νέος τραυματισμός απασχολεί τον Μικέλ Αρτέτα ενόψει της αναμέτρησης που έχει να δώσει η Άρσεναλ απέναντι στη Λέστερ (28/09, 17:00) για την 6η αγωνιστική της Premier League, αφού ο Ντάβιντ Ράγια ταλαιπωρείται από μυϊκό πρόβλημα.

26.09.2024 | 12:40

Ο Νέτο σκόραρε, αλλά έτρεξαν στον Μούντρικ: Στην Τσέλσι ξέρουν πόση ανάγκη έχει ο Ουκρανός τη στήριξη!

Θα μπορούσε να έχει τελειώσει τη φάση μόνος του, αλλά επέλεξε να προσφέρει το γκολ στον Πέδρο Νέτο. Κι αμέσως όλοι έτρεξαν πάνω του για να του αναγνωρίσουν τη σκέψη και να τον συγχαρούν. Ο Μούντρικ γνωρίζει πως ακόμα πρέπει να κάνει τεράστια προσπάθεια για να βοηθήσει την Τσέλσι, αλλά οι συμπαίκτες του αντιλαμβάνονται πόση ανάγκη έχει τη στήριξη. 

26.09.2024 | 11:45

Ένας 15άχρονος στη Νοτς Κάουντι «γράφει» ιστορία, υπό την καθοδήγηση ενός Έλληνα προπονητή!

Είναι μόλις 15 ετών. Πηγαίνει σχολείο. Δεν έχει καν ξεκινήσει το… λύκειο. Παίζει στη Νοτς Κάουντι και έχει προπονητή στην Κ19 τον Ελληνοαρμένιο, Τιγκράν Ταντεβοσιάν! Και πλέον, «έγραψε» ιστορία με την ομάδα του, παίζοντας στο Λιγκ Τρόφι. Ζει το όνειρό του ο Κάμερον Μούιρ και ζητά… απλώς ένα λεπτό συμμετοχής στο ματς με τη Μόρκαμ, το ερχόμενο Σάββατο!