Ειδήσεις »

09.07.2024 | 10:21

Ο Κλοπ το ξεκίνησε, η Μπέτις το συνέχισε: Φοβερό βίντεο με τον Άντριαν σε ρόλο... Σταλόνε (vid)

Ο Άντριαν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπέτις αποχωρώντας από τη Λίβερπουλ και οι Ανδαλουσιάνοι φρόντισαν να του φτιάξουν ένα βίντεο παρουσίασης γεμάτο έμπνευση... από τον Γιούργκεν Κλοπ! Η ατάκα του Γερμανού στο Uefa Super Cup πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν η καλύτερη ιδέα για το πρότζεκτ της ανακοίνωσης του Ισπανού γκολκίπερ! 

09.07.2024 | 00:30

Μεγάλο βράδυ για τη Γιουνάιτεντ: Δεύτερη προσφορά σε Μπράνθγουεϊτ, έχει αποφασίσει ο Ντε Λιχτ!

Σημαντικά νέα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όλα ξεκινούν από τον Τζάρεντ Μπράνθγουεϊτ της Έβερτον, και καταλήγουν στον Ματίας Ντε Λιχτ που θέλει… μόνο το «Ολντ Τράφορντ»!

08.07.2024 | 22:44

Ο Γουόκερ «πρόδωσε» τον συμπαίκτη του στη Σίτι για το καλό της Αγγλίας στα πέναλτι του προημιτελικού! (pic)

Σε συλλογικό επίπεδο «πολεμούν» μαζί, πλάι - πλάι με τη γαλάζια φανέλα, όμως τώρα, έπρεπε να βάλουν σε απόλυτη προτεραιότητα το συμφέρον της χώρας τους. Και κάπως έτσι, ο Κάιλ Γουόκερ «πρόδωσε» όσα ήξερε για τον Μανουέλ Ακάντζι στη διαδικασία των πέναλτι του προημιτελικού της Αγγλίας με την Ελβετία, το απόγευμα του Σαββάτου. 

08.07.2024 | 20:38

Φήμες για Αντεγιέμι, «μυστικοπάθεια» και ένα «μην αγχώνεστε»: Ο κόσμος της Λίβερπουλ… πρέπει αν περιμένει!

Ανησυχία επικρατεί στον κόσμο της Λίβερπουλ, αναφορικά με τις καλοκαιρινές μεταγραφικές υποθέσεις, αλλά ο Fabrizio Romano επισήμανε πως δεν χρειάζεται άγχος… Πρότεινε υπομονή για μία εβδομάδα ακόμη, καθώς το EURO ολοκληρώνεται στις 14 του μηνός!

08.07.2024 | 17:52

Οι απουσίες που κάνουν υπερήφανη τη Λίβερπουλ: Εννέα «κόκκινοι» στα ημιτελικά των μεγάλων τουρνουά

Μπορεί ο Άρνε Σλοτ ν' αργήσει να τους υποδεχθεί στο Kirkby και να δουλέψει μαζί τους, αλλά είναι τέτοια η περίσταση που εννέα διεθνείς της Λίβερπουλ κάνουν το κλαμπ υπερήφανο, έχοντας φτάσει στα ημιτελικά των δύο μεγάλων καλοκαιρινών διοργανώσεων. Έξι παραμένουν στη Γερμανία για το Euro και άλλοι τρεις θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν το Copa America!   

08.07.2024 | 16:00

Διαιτητής που έχει καταδικαστεί για δωροδοκία και είχε κόντρα με τον Μπέλιγχαμ, θα «σφυρίξει» τον ημιτελικό της Αγγλίας!

Όνομα που πιθανότατα θα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ορίστηκε για να διευθύνει τον ημιτελικό της Αγγλίας με την Ολλανδία, αφού θα «σφυρίξει» ο Φέλιξ Ζόιερ που έχει καταδικαστεί για δωροδοκία και είχε εξαγριώσει τον Άγγλο αστέρα της Ρεάλ, σε ματς της Bundesliga. 

08.07.2024 | 14:38

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει. 

08.07.2024 | 13:35

Απίθανη αντίδραση στο γκολ του «μπλε» Εστεβάο: «Πώς διάολο να τον σταματήσεις;»! (vid)

Η απορία και η... απόγνωση του Τσένι βλέποντας τον Εστεβάο να σκοράρει ξανά με υπέροχο τρόπο και να βάζει μπροστά στο σκορ την Παλμέιρας απέναντι στην Μπαΐα, θα γίνει... σλόγκαν των αντιπάλων της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ από το 2025. 

08.07.2024 | 11:28

«Εμείς τον θέλουμε εδώ»: Οι οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για να κρατήσουν τον Ντε Λιχτ!

Ξαφνικό... αντίπαλο βρήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην προσπάθεια απόκτησης του Ματάις Ντε Λιχτ, αφού, έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες χιλιάδες υπογραφές από τους οπαδούς των Βαυαρών που θέλουν να παραμείνει ο Ολλανδός αμυντικός στην ομάδα! 

08.07.2024 | 10:20

Η πιο αστεία στιγμή του Τιάγκο στη Λίβερπουλ: Όταν έκανε τον Κλοπ ν' απορεί με τις οδηγίες στον Νούνιες! (vid)

Ο Τιάγκο αποσύρεται και ο Κλοπ δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη τη στιγμή που τον έκανε να μείνει άναυδος, όταν τον είδε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μεταφέρει στον Νούνιες όσα εκείνος είχε προσπαθήσει επί αρκετή ώρα να τον κάνει να καταλάβει για το αγωνιστικό πλάνο!