Ειδήσεις »

09.07.2024 | 20:57

«Αγοράζοντας απ’ την Premier League»: Άλλοι ήρθαν στην ΑΕΚ για να μείνουν, άλλοι… ξεχάστηκαν γρήγορα! (video)

Ο Θωμάς Στρακόσια είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Μάλιστα, ο Αλβανός τερματοφύλακας ήρθε στην Ελλάδα κατευθείαν από την Permier League και προστέθηκε στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έκαναν το δρομολόγιο Αγγλία - Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης» χωρίς κάποιον ενδιάμεσο σταθμό στην καριέρα τους!

09.07.2024 | 18:00

«Μήπως για αυτό καθυστερούν οι μεταγραφές στη Λίβερπουλ;» - Η ομάδα που θέλει να αγοράσει η FSG!

Γνωστή έγινε η ομάδα που θέλει να αγοράσει η FSG που διοικεί τη Λίβερπουλ, το επόμενο διάστημα. Συζητά με την Μπορντό, ρεαλιστικές οι πιθανότητες, στόχος η άνοδος στη Ligue 1. Και ο κόσμος των «κόκκινων» απορεί, αναφορικά με το αν αυτός είναι ο λόγος που καθυστερούν οι μεταγραφές στο αγαπημένο τους club…

09.07.2024 | 17:15

Ο Λάιντερς συνεχίζει το έργο του Κλοπ με τις ανθρώπινες αξίες σε πρώτο πλάνο: «Τι μπορεί να συμβεί στη ζωή... » (vid)

Πάνω στις ιδιαίτερες βάσεις που είχε βάλει ο Γιούργκεν Κλοπ για την ταυτότητα που ήθελε να δώσει στη Λίβερπουλ, συνεχίζει να πορεύεται ο πρώην βοηθός του στους «κόκκινους», Πεπ Λάιντερς. Και το έδειξε στην έναρξη της προετοιμασίας της Ζάλτσμπουργκ με την ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές και την όμορφη υποδοχή για τον Μοργκάλα μετά την περιπέτεια που βίωσε...  

09.07.2024 | 16:05

Από εξτρέμ μέχρι αριστερό μπακ και από το 2021 ως σήμερα: Ο Σάκα, η Αγγλία και τα... 86 χρόνια της Άρσεναλ! (vids)

Έχει παίξει δεξί εξτρέμ. Έχει παίξει αριστερό μπακ. Έχει καλύψει μία ολόκληρη πλευρά. Έχει χάσει πέναλτι σε τελικό EURO. Έχει στείλει την χώρα του σε ημιτελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχει… κλάψει για το παρελθόν, το έχει «ξορκίσει» και βιώνει την απόλυτη αποθέωση στο παρόν. Ο Μπουκάγιο Σάκα κατέρριψε και ένα ρεκόρ 86 ετών για την Άρσεναλ, και θέλει να κάνει κάτι που δεν μπόρεσε ουδείς, ποτέ!

09.07.2024 | 15:04

Έτσι όπως το πάει η Αγγλία, θα γίνει κι αυτό: Ασίστ ο Πίκφορντ και γκολ με βολέ ο Τόνεϊ! (vid)

Αν μπορεί να προκαλέσει τόσο πολύ την τύχη της κι εκείνη να της χαμογελάσει παρά τις μέτριες εμφανίσεις, η Αγγλία θα μπορούσε να φτάσει σε ένα γκολ που προς το παρόν... δούλεψε μια χαρά στην προπόνηση με τη συνεργασία των Πίκφορντ και Τόνεϊ!  

09.07.2024 | 14:27

Απρόβλεπτη «σφήνα» της Ίπσουιτς, χάλασε μεταγραφή της Έβερτον, προσφέροντας 2 εκατομμύρια περισσότερα!

Ενώ όλα έδειχναν να τον οδηγούν στο «Γκούντισον Παρκ», με τον ατζέντη του να βγάζει και φωτογραφία από το προπονητικό κέντρο, ο νεαρός εξτρέμ της Χαλ, Τζέιντεν Φίλοτζιν φαίνεται πως θα παίξει τελικά στην Ίπσουιτς! Φοβερή κίνηση και «κλοπή» από την ομάδα του ΜακΚένα, που πρόσφερε 2 εκατομμύρια περισσότερα και πήρε τον παίκτη!  

09.07.2024 | 13:26

Εξασφαλίζεται και στους φουλ μπακ για το μέλλον η Τσέλσι με τον Γουάιλεϊ (vid)

Ο 20χρονος φουλ μπακ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Κάλεμπ Γουάιλεϊ σύντομα θα είναι παίκτης της Τσέλσι με συμβόλαιο μέχρι και το 2031, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή ν' αποτελεί ακόμα μια κίνηση επένδυσης των «μπλε» για το μέλλον του συλλόγου.