Ειδήσεις »

12.07.2024 | 15:14

Επίτιμος πρεσβευτής του foundation της Λίβερπουλ και με ειδική έκθεση στο νέο μουσείο ο Κλοπ! (vid)

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη και ο Γιούργκεν Κλοπ με το έργο του στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει να μνημονεύεται στο νέο μουσείο της ομάδας στο «Άνφιλντ». Ιδιαίτερη στιγμή για εκείνον το γεγονός πως χρίστηκε ο πρώτος ιστορικά επίτιμος πρεσβευτής του επίσημου φιλανθρωπικού οργανισμού του κλαμπ!  

12.07.2024 | 14:31

Σαν να υποδέχεται νέα μεταγραφή: Ο Τονάλι έτοιμος για το come-back στη Νιούκαστλ!

Η τιμωρία του ολοκληρώνεται, εκείνος δείχνει σε εξαιρετική πνευματική κατάσταση, θέλει να φτάσει στα ίδια επίπεδα και στο αγωνιστικό κομμάτι και φαντάζει ως... νέα μεταγραφή στα μάτια του Έντι Χάου. Ο Σάντρο Τονάλι έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις και σύντομα θα τον ξαναδούμε στην Πρέμιερ Λιγκ.  

12.07.2024 | 12:55

Μία ακόμη… διαφωνία: Γιατί «ξέσπασε» ο Κάραγκερ κατά των Νέβιλ και Ρούνεϊ, εξαιτίας του Χάρι Κέιν;

Ο Γκάρι Νέβιλ και ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλησαν να αναδείξουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας και ο Τζέιμι Κάραγκερ διαφώνησε ανοιχτά, μέσω Instagram. Η άποψή του; ΔΕΝ πιστεύει πως αυτός είναι ο Χάρι Κέιν!

12.07.2024 | 12:29

Οι δηλώσεις του Φαν ντε Φάαρτ που εξόργισαν τους Άγγλους: «Χάλια σαν ομάδα, διαιτητές για… μαύρη λίστα!»

Η Αγγλία κατάφερε με ανατροπή απέναντι στην Ολλανδία (1-2, 10/07) να βρίσκεται στον τελικό του EURO 2024. Η αγωνιστική εικόνα των «Τριών Λιονταριών» προκάλεσε τον εκνευρισμό του Φαν ντε Φάαρτ, σχολιάζοντας της σε κανάλι της πατρίδας του!

12.07.2024 | 12:18

«Με τις οικογένειες, ΟΧΙ»: Τι είπε ο Νούνιες πριν επιτεθεί και η ενδεχόμενη τιμωρία που… σοκάρει τη Λίβερπουλ! (vid)

Η επίθεση, το πιο καθαρό βίντεο που υπάρχει για το τι συνέβη μετά το Κολομβία – Ουρουγουάη, ο Ντάργουιν Νούνιες και μία ενδεχόμενη τιμωρία. Το χειρότερο δυνατό σενάριο για τη Λίβερπουλ…

12.07.2024 | 10:25

Ο Σολ Κάμπελ για τον τελικό της Αγγλίας με την Ισπανία: «Μπορεί να γίνει πράξη το… It’s coming home!»

Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το «It's coming home»; Ο θρύλος της Αγγλίας και της Άρσεναλ, Σολ Κάμπελ, έδωσε την απάντησή του μίλησε στον Φάνη Τσοκανά, μετά το σπουδαίο φιλικό των Legends του 2004, με τους UEFA All Stars! Παράλληλα, αποκάλυψε τι ιδιαίτερο έχουν τα φετινά «Τρία Λιοντάρια», που ίσως αποδειχθεί καταλυτικό στον τελικό του EURO 2024!

12.07.2024 | 09:55

Η Γιουνάιτεντ αποφάσισε για το μέλλον της μοναδικής μεταγραφής του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο!

Μία μόλις μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια της προπονητικής θητείας του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο. Ονομάζεται Τόμπι Κόλιερ. Η απόφαση πάρθηκε, το συμβόλαιό του ανανεώνεται, είχε αφιχθεί στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μπράιτον!

12.07.2024 | 09:40

Επιβεβαιώθηκε από… παντού: Το «one more» του Σάουθγκεϊτ και η παραμονή μέχρι το Μουντιάλ του 2026! (vid)

Πιθανή η παραμονή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας μέχρι το 2026. Επιβεβαίωσε την πρόθεση της FA ο Fabrizio Romano και… περιμένουμε. Και όλα αυτά, ανεξαρτήτως από το αν το «one more» που φώναζε, γίνει εν τέλει πράξη!

12.07.2024 | 09:30

Τι πάει να κάνει η Κόμο; Θέλει να πάρει πρώην παίκτες της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Σεσκ Φάμπρεγας ανέβασε την Κόμο στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και είναι αποφασισμένος να την κρατήσει εκεί. Με κάθε κόστος, με κάθε τρόπο. Ακόμη και αν χρειαστεί να εντάξει στο ρόστερ, τρεις παίκτες με έντονο παρελθόν από Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ!