Ειδήσεις »

03.04.2024 | 18:10

Ο Πεπ έχρισε φαβορί τη Λίβερπουλ, ο Έντεγκααρντ διαφωνεί: Η Άρσεναλ και το «δεν μας νοιάζουν οι άλλοι!»

Εννέα ματς έμειναν και ένας τίτλος, αυτός της Premier League, εξακολουθεί να διεκδικείται από τρεις ομάδες. Όλα είναι ανοιχτά και οι προβλέψεις συνεχίζονται. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχρισε πλέον φαβορί τη Λίβερπουλ. Υπάρχει όμως, και ο Μαρτίν Έντεγκααρντ, με τον αρχηγό της Άρσεναλ να περιγράφει το mindset που διακρίνει τους «κανονιέρηδες»!

03.04.2024 | 17:40

Δεν τους βλέπει… καν: Ο Κλοπ δεν ήξερε πότε παίζουν Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Είναι πλήρως αδιάφορος. Δεν τον ενδιαφέρουν καν τα αποτελέσματα της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γιούργκεν Κλοπ το είπε ξεκάθαρα, ενδιαφέρεται μόνο για τη Λίβερπουλ, και για… τίποτα άλλο!

03.04.2024 | 17:37

Ξεκαρδιστικός Ρόμπερτσον στον Νούνιεζ: «Δεν κατάλαβα τίποτα απ’ ό,τι είπες»! (vid)

Κλήθηκε να παίξει έναν ρόλο. Εκείνος απλά… ήταν ο εαυτός του. Ο Άντι Ρόμπερτσον είναι ένας τρομερός πλακατζής, το έχουν αντιληφθεί και στη Λίβερπουλ και γι’ αυτό του ζητούν να πρωταγωνιστεί στα διάφορα βίντεο. Κι εκείνος, άλλο που δεν θέλει! Και το έκανε ξανά, προσφέροντας γέλιο με την ατάκα του προς τον Ντάργουιν Νούνιεζ.  

03.04.2024 | 12:46

Λύθηκε το μυστήριο με τον κουστουμαρισμένο Σαλάχ: Επικό διαφημιστικό με Ρόμπερτσον και Νούνιεζ! (vid)

Τον είδαμε όλοι το πρωί, απορήσαμε γιατί πηγαίνει έτσι ο Μο στην προπόνηση, αλλά το μυστήριο λύθηκε! Τελικά, στα… κενά τους από τη διεκδίκηση των τίτλων για τη φετινή σεζόν, οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εξασκούν και βελτιώνουν τις υποκριτικές τους ικανότητες.  

03.04.2024 | 12:00

Αν σωθεί η Έβερτον, δεν θα τη νοιάξει καθόλου πόσα ματς μετράει δίχως νίκη

Έστω και από το πουθενά εξασφαλίστηκε ο βαθμός στο Νιούκαστλ, η Έβερτον και αυτό είναι που μετρά για την ομάδα του Ντάις. Ακόμα κι αν για πρώτη φορά μετά από 67 χρόνια έχει καταγράψει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως νίκη!  

03.04.2024 | 11:13

Η Πρέμιερ Λιγκ σέβεται τις θρησκείες και τους ανθρώπους: Σταμάτησε το ματς για να φάνε οι Μουσουλμάνοι

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης της Νιούκαστλ με την Έβερτον και αμέσως μόλις έπεσε ο ήλιος, για λίγα δευτερόλεπτα σημειώθηκε διακοπή του αγώνα προκειμένου οι Μουσουλμάνοι ποδοσφαιριστές να καταφέρουν να πιούν λίγο νερό, να φάνε μια μπουκιά και να πάρουν ηλεκτρολύτες ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν.  

03.04.2024 | 10:38

Η φοβερή ομιλία του Πεπ μετά τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ το 2023: «Δεν είχατε τίποτα»! (vid)

Για έλλειψη ορθής νοοτροπίας και «δίψας» και γι’ ανάγκη να προσγειωθούν όλοι και να ξαναβρούν την ταπεινότητά τους «κατηγόρησε» ο Πεπ Γκουαρδιόλα τους ποδοσφαιριστές του στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τον αποκλεισμό από τη Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ, στις αρχές του 2023.  

03.04.2024 | 01:50

Όλα ανοιχτά και… επίσημα: Το «θα δούμε» του Αμορίμ στη Λίβερπουλ!

Αν δεν είχε ρεαλιστική υπόσταση το όλο θέμα, θα το απέκλειε. Έτσι σκέφτονται. Τώρα που τοποθετήθηκε ανοιχτά, προφανώς και άφησε να εννοηθεί πως ίσως συμβεί. Αυτό λέγεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο «Νησί» και το Λίβερπουλ, μετά τη δήλωση του Ρούμπεν Αμορίμ!

03.04.2024 | 00:25

Η βαθμολογία της Premier League: Πώς ήταν, πώς έγινε και η… κερδισμένη της αγωνιστικής!

Υπήρξαν ανακατατάξεις στη βαθμολογία, θα αντιληφθούμε ακόμη καλύτερα στο τέλος της σεζόν, πόσο σπουδαίο ήταν το πέναλτι – γκολ του Κάλβερτ Λιούιν ή η νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Φούλαμ με 3-1! «Χαμένη» της αγωνιστικής η Μπέρνλι, καλείται να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Άρσεναλ η Λούτον.